• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
توی رنج قیمت ماهی 10 تا 20 تومن بهترین هاستی که خودمم خیلی وقته مشتریشم وب داده هست
ولی اگه قیمت برات مهم نیس و کیفیت از همه چی مهم تره همون هاست دی ال
البته منظورم این نیس که وب داده کیفیتش پایینه ها و تازه اگه قیمتشو در نظر بگیریم عالی هم هست
ولی خب هاست دی ال چون خیلی سابقه داره مسلما کیفیتش نسبت به همه هاستینگ ها بالاتره گرچه یه مقداریشم شوآف هست
به نظر من اگه :
سایتت تازه تاسیس یا معمولی (زیر 15 20 هزار تا آی پی) هست وب داده
سایتت قدیمی و پربازدید (بالای 20 30 هزار آی پی) هست هاست دی ال
بقیه ی هاستینگ ها هم مثه آبتین و ایران سرور و ... اکثرا دوزاری هستن و تا آمارت از 100 200 آی پی رد شد تازه دهن .... هاشون شروع میشه
آخر کار هم اینقدر ساسپندت میکنن که کلا از سایت زدن و وب مستری پیشمون میشی
جالب بود یادمه یه روزی ادمین ایران سرور به یکی از سایت هام با 300 آی پی میگفت پربازدیده و باید سرور مجازی بگیری :| :general210: آخر کار هم کل پول رو بالا کشید و گفت برو یه هاستینگ دیگه :| :general210:
کاش زودتر معرفی میکردی نمیرفتم روی نت افراز (البته هنوز بدی ندیدم ولی مثل اینکه وب داده برای هاست های ارزونش لایت اسپید استفاده می کنه)
آبتین بنده خدا اونقدرا هم داغون نیستن !! دیشب ی هاست سفارش دادم . امروز پشیمون شدم . پول کمتر ی ساعت عودت دادن
پول منم پس دادن ولی بعضی وقتا چند روز یک بار جواب میدن...
مورد بوده بعد از 2 روز تازه گفته لینک بده بررسی کنیم :|

crooker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
دوستان آیا به یه حقیقیت خیلی تلخ توجه کردید؟:rolleyes:
سال 94 زمانی که برای اولین بار امکان ایجاد کانال برای تلگرام به وجود اومد بیشتر ماها تو خواب بودیم.
اون زمونا هر کسی با هر کانال مزخرفی که داشت به راحتی ممبر می گرفت. تمام کانال های با ممبر زیاد رو بررسی کنید تاریخ ساختشون 7 مهر 94 هست.
یعنی درست زمانی که برای اولین بار قابلیت ساخت کانال به تلگرام اضافه شد
رویای وبمستری رو می شد توی کانال تلگرام پیگیری کرد به این صورت که میشد برندسازی کرد
و از اون طریق بعد ها اگه تلگرام فیلتر شد بازدید کننده هارو به سمت سایت کشوند.
البته حالا حالا ها تلگرام قصد فیلتر شدن نداره:general105:
نتیجه اخلاقی
حواستون جمع باشه هر شبکه اجتماعی ، اپلیکیشن جدید اومد بررسیش کنید.:)
من از این نظر خیلی ضربه دیدم.

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان آیا به یه حقیقیت خیلی تلخ توجه کردید؟:rolleyes:
سال 94 زمانی که برای اولین بار امکان ایجاد کانال برای تلگرام به وجود اومد بیشتر ماها تو خواب بودیم.
اون زمونا هر کسی با هر کانال مزخرفی که داشت به راحتی ممبر می گرفت. تمام کانال های با ممبر زیاد رو بررسی کنید تاریخ ساختشون 7 مهر 94 هست.
یعنی درست زمانی که برای اولین بار قابلیت ساخت کانال به تلگرام اضافه شد
رویای وبمستری رو می شد توی کانال تلگرام پیگیری کرد به این صورت که میشد برندسازی کرد
و از اون طریق بعد ها اگه تلگرام فیلتر شد بازدید کننده هارو به سمت سایت کشوند.
البته حالا حالا ها تلگرام قصد فیلتر شدن نداره:general105:
نتیجه اخلاقی
حواستون جمع باشه هر شبکه اجتماعی ، اپلیکیشن جدید اومد بررسیش کنید.:)
متاسفانه اين اتفاق فقط در ايران هست. هر برنامه و يا امكان جديد مياد مردم بهش حمله ور ميشن! در صورتيكه در خارج از كشور سايتها همچنان سر جاي خودشون هستن و شبكه هاي اجتماعي هم سرجاي خودشون.
توي خارج از كشور هنوز هم فيس بوك جزو بالاترين شبكه هاي اجتماعي هست اما توي ايران تا اينستاگرام اومد مردم ايران مثل قحطي زده ها فيس بوك رو رها كردن و حمله كردن به اينستاگرام.
توي همه جاي دنيا شبكه هاي اجتماعي سرجاي خودشون هستن و سايتها هم سرجاي خودشون.اما توي ايران مثل بقيه چيزها كه با همه جاي دنيا فرق داره توي اين مورد با همه دنيا فرق داره!

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
Coca دات آی آر چی کار میکنه که تمام مطالبش کپی هست ولی رنک الکساش نیم میلیونه!

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
Coca دات آی آر چی کار میکنه که تمام مطالبش کپی هست ولی رنک الکساش نیم میلیونه!
درود
رنک جهانیش 54هزار هست مطالبش هم چندتا بنده دیدم تقریبا اختصاصی هست همه چیز طبیعیه
البته در مورد رنک الکسا هنوزم توی بعضی سایت ها دیدم بعضی سایتا همچنان الکسا جعلی دارند درست میکنند با ریدایرکت پی در پی از صفحات سایت های به هم دیگه

Last edited:

harajiha.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سلام.
tk چندبار گوگل اسپمش کرده.
.in هم قیمت مناسبی داره. در حد ir

بعد از دات تی کی و دات آی آر، پسوند ارزون تر چی هست؟
دات تی کی تا چقدر قابل اعتماده(یه دفه دامین بسته نشه و...)

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
آپلود سنتری معتبری که کسب درآمد به ازای دانلود فایل داره به جز آپلود بوی و اپرا چی سراغ دارید ؟

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما می توانید این را امتحان کنید، آن را برای شما کار خواهد کرد.

https://www.howtoseeks.com/service-host-local-system-high-disk
مهمون اسپمر خارجی دوباره اومد دی
بچه ها این اسپمر خارجی هست زبون فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!!!! لینکش راست کلیک کنید باز نمیشه!!!!!!! خودم هم موندم چه چطوری راست کلیک رو از کار انداخته یعنی باز میشه ولی فقط بوکمارک میشه! کد های این پست باید آنالیز بشه :general604: کسی از این مدل برنامه ها داشت من خریدارم
(من پست نگذاشتم الان دیدش سریع فهمیدم چیه دی)

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
یه همکاری در فروش معرفی کنید که فایر تایر داشته باشه و رنگ دلخواه ارسال کنه نه رندوم

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مهمون اسپمر خارجی دوباره اومد دی
بچه ها این اسپمر خارجی هست زبون فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!!!! لینکش راست کلیک کنید باز نمیشه!!!!!!! خودم هم موندم چه چطوری راست کلیک رو از کار انداخته یعنی باز میشه ولی فقط بوکمارک میشه! کد های این پست باید آنالیز بشه :general604: کسی از این مدل برنامه ها داشت من خریدارم
(من پست نگذاشتم الان دیدش سریع فهمیدم چیه دی)
چون به نکته ی جالبی اشاره کردی دلیلش رو برات میگم :D
این کد لینکش هست. به کدش با دقت نگا کن :
کد:
<a href="http://شما می توانید این را امتحان کنید، آن را برای شما کار خواهد کرد." target="_blank" class="externalLink ProxyLink" data-proxy-href="proxy.php?link=http%3A%2F%2F%D8%B4%D9%85%D8%A7+%D9%85%DB%8C+%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF+%D8%A7%DB%8C%D9%86+%D8%B1%D8%A7+%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86+%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%8C+%D8%A2%D9%86+%D8%B1%D8%A7+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B4%D9%85%D8%A7+%DA%A9%D8%A7%D8%B1+%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF+%DA%A9%D8%B1%D8%AF.&amp;hash=76668f9340ddd5db4117a3902ed68ea9" rel="nofollow">https://www.howtoseeks.com/service-host-local-system-high-disk</a>
اگه اتریبیوت یا خاصیت data-proxy-href رو در نظر نگیریم کدش این شکلی میشه :
کد:
<a href="http://شما می توانید این را امتحان کنید، آن را برای شما کار خواهد کرد." target="_blank" class="externalLink ProxyLink" rel="nofollow">https://www.howtoseeks.com/service-host-local-system-high-disk</a>
این بنده خدای اسپمر اومده توی خاصیت href یه متن نوشته و خوده لینک رو گذاشته وسط دو تا تگ a
اینطوری لینک کار نمیکنه و فقط نشون داده میشه و عوضش بوکمارک میشه

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان لینکدین لاگین میشیم میگه

Your LinkedIn account has been temporarily restricted
Sorry, your account has been restricted due to suspicious behavior that violates our User Agreement. If you think this might have been an error, please follow these instructions.

درس بشو هس یا دوباره اکانت بسازیم ؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

Sorry, your account has been restricted due to suspicious behavior that violates our User Agreement. If you think this might have been an error, please follow these instructions.

گفته رفتار ناشایستی داشتی و به همین دلیل یوزرت محدود شده و اگه فکر میکنی این ارور مربوط به یه خطا از طرف سایته راهنما رو دنبال کن
حالا تو علی الحساب راهنما رو دنبال کن ببین چی میشه. شاید تونستی اکانتتو برگردونی
اینم بخون چیزای جالبی نوشته
https://www.randieri.com/english-yo...-temporarily-restricted-hoops-what-does-mean/

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

همزمان با یه آی پی و کوکی نباید با دو تا ایمیل وارد بشی من یا بار همین کار رو کردم همون لحظه دو تا حساب رو مسدود کرد با همین ارور که حساب شما موقتا بسته شده ولی موقتی نیست دائمی هست!

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
همزمان با یه آی پی و کوکی نباید با دو تا ایمیل وارد بشی من یا بار همین کار رو کردم همون لحظه دو تا حساب رو مسدود کرد با همین ارور که حساب شما موقتا بسته شده ولی موقتی نیست دائمی هست!
من به اینصورت وارد نشدم.. میدونم که به این دلیل نیست !

بالا