شما كلا توي همه سايتها مولتي يوزر هستي؟!!!همزمان با یه آی پی و کوکی نباید با دو تا ایمیل وارد بشی من یا بار همین کار رو کردم همون لحظه دو تا حساب رو مسدود کرد با همین ارور که حساب شما موقتا بسته شده ولی موقتی نیست دائمی هست!
شما كلا توي همه سايتها مولتي يوزر هستي؟!!!همزمان با یه آی پی و کوکی نباید با دو تا ایمیل وارد بشی من یا بار همین کار رو کردم همون لحظه دو تا حساب رو مسدود کرد با همین ارور که حساب شما موقتا بسته شده ولی موقتی نیست دائمی هست!
دوستان ممنون میشم از تجربیاتتون در سفارش قالب اختصاصی وردپرس برامون بگید
قبل از ثبت هويز بگير:راهی نبود قبل از ثبت بشه فهمید دامنه فیلتر یا نه ؟
ولی دامنه فیلتر تست کردم سایتش بالا اومد ...
الکساشو ببین:general703:راهی نبود قبل از ثبت بشه فهمید دامنه فیلتر یا نه ؟
گوگل که براش مهم نیس اگه هم مهم باشه فعلا خبری ازش نشده و رسمی نیستدوستان دامنه آی آر راست میگن تو رنک گوگل و الکسا خوب نیست؟
یه دامنه ثبت کردم همه این مواردش باز بود اما خود دامنه فیلتر بود ... الان میخوام یکی دیگه ثبت کنیم میترسم )الکساشو ببین:general703:
با سایت هایی که Https هستن چک نکن چون فیلتر نشون نمیدهیه دامنه ثبت کردم همه این مواردش باز بود اما خود دامنه فیلتر بود ... الان میخوام یکی دیگه ثبت کنیم میترسم )
روش اصلی اینه، درخواست رفع فیلتر از internet.ir ، اگر فیلتر نباشه میزنه دامنه مورد نظر فیلتر نیست یعنی مستقیم از خود فیلترینگ استعلام گرفته میشهولی دامنه فیلتر تست کردم سایتش بالا اومد ...
فیلم تخیلی زیاد نگاه میکنی، این عکس پروفایلت چشماش کجاست؟!!! :general604:
اینجا نبودی بیا اینم خوبه ;-)آلفا هاست بودم
میهن وب هاست بودم
تهران هاست بودم
آبتین وب بودم
همه به نوعی میخوان کاربراشون رو گاگول فرض کنند و با پول زیاد منابع کم و محدود تحویلشون بدهند.
الان 2 ساله که پلن نقره ای نت افراز رو دارم، از همه نظر راضیم
یه خوبی هم که داره دامین رایگان اشانتیون میده
حتما نت افراز رو پیشنهاد میکنم
نترسیه دامنه ثبت کردم همه این مواردش باز بود اما خود دامنه فیلتر بود ... الان میخوام یکی دیگه ثبت کنیم میترسم )
به به برادر چطوری ؟