دروددوستان چطوری میشه تو گوگل وبسمتر
به گوگل اطلاع بدی ارور 404 هایی که داده را درست کردم؟
خیلیم زیاده مقدارش بیش از هزار ها
چطوری میشه اطلاع بدم همشو درست کردم
؟
کسی میدونه
درود
فعلا خودم رو زدم به بیخیالی هیچ برنامه ای برای ادامه حیات ندارم!
بدتر هم شده تاریخ اعزامم خودره به اونج زمستون سگی تغیر هم نمیکنه!
بیکارم پول ندارم هیچی ندارم سربازی هم برم مدرک لینسانس رو نمیدن برم هم باز بیکارم نمیدونم چی کار باید کرد کم کم دارم به کارتن خوابی نزدیک میشم
درخواست زدم تغیر نکرد دیگه هم تغیر نمیکنه!درود
برای جابجایی تاریخ اعزامت به پلیس+10 و یا حوزه **** وظیفه شهرتون مراجعه کن.(باید سمج باشی)
اینجوری که کسی پیدا بشه نمیشه
منم همین تاریخ اعزام شدم. هم خوبی داره هم بدی.ماه آبان قابل تحمله ولی آذر دیگه سرد میشه.درخواست زدم تغیر نکرد دیگه هم تغیر نمیکنه!
سلام@amir7310
دوستان کسی هست که هاست خارج هاست دی ال داشته باشه؟؟
چند وقته حس میکنم هاست بی کیفیت شده
سرور ارور های وبمستر هم اخیرا زیاد شده
تغییر جنسیت@Business plan
تو كه گفتي دست به هركاري ميزنم از خدمت معاف بشم.
صرفا واسه فید نبودسلام
نه والا من مشکلی ندارم...همه چیزش اوکی هست
اون سرور ارور هارو ببین واسه چی هست؟ یه وقت واسه فید نیست؟
فیدت احتمالا بسته شده..یا به مشکل برخورده..باید درستش کنی وگرنه خیلی ارور میخورهصرفا واسه فید نبود
فید هم قاطیشون بود
اینو همیشه در نظر داشته باش
فعلا خودم رو زدم به بیخیالی هیچ برنامه ای برای ادامه حیات ندارم!
بدتر هم شده تاریخ اعزامم خودره به اونج زمستون سگی تغیر هم نمیکنه!
بیکارم پول هیچی ندارم سربازی هم نرم مدرک لیسانس رو نمیدن برم هم باز بیکارم نمیدونم چی کار باید کرد کم کم دارم به کارتن خوابی نزدیک میشم
تو این زندگی
فیدت احتمالا بسته شده..یا به مشکل برخورده..باید درستش کنی وگرنه خیلی ارور میخوره
احتمالا فایل fancation.php قالبت یه خط فاصله یا چیزی افتاده واسه همین فید از بسته شده..اگه میتونی محتویات این پوشه رو دوباره جایگزین کنچجوری باید ارور فید رو درست کرد ؟ خیلی از این ارورا واسم میاد ..همین گذینه mark as fixed رو بزنیم و ثبت کنیم کافیه یا راه حل دیگه ای داره ؟
ممکنه شوخی شوخی جدی بشه و کار بجای باریک برسه. یه یار از یه ایمیل یه نفر دیگه کامنت میگذاشتن فحش میدادن منم ایمیل زدم فهمیدم کسی دیگه بوده یعنی ممکنه یه نفر ایمیل تو دا داخل کامنت بزاره و فحش بده بعد برای تو مشکل پیش میاد به ایمیل تو جواب میدنوجدانا ایمیل سایت منو چ کار ها ک باهاش نمیکنن..
توی دیوار اگهی میدادن باهاش که..گزینه عدم اشتراک ایمیل زدم...
حالا هم شیپور!!!
وجدانا ببینین:
100 راس میش مه ابادی سفید با 100راس بره بره ها تقریبا جفت 60 کیلو در میاند کیلویی هم میدم جفت املیون هفتصد با بره میش همه جوان تقریبا 70 درصد انها حامله هستند و تا اویل برج 5 زایمان میکنند.
:| :|
ایمیل زدم به شیپورممکنه شوخی شوخی جدی بشه و کار بجای باریک برسه. یه یار از یه ایمیل یه نفر دیگه کامنت میگذاشتن فحش میدادن منم ایمیل زدم فهمیدم کسی دیگه بوده یعنی ممکنه یه نفر ایمیل تو دا داخل کامنت بزاره و فحش بده بعد برای تو مشکل پیش میاد به ایمیل تو جواب میدن
سلام مهربوناینو همیشه در نظر داشته باش
هرچی سخت بگیری و به یه موضوعی زیاد فکر کنی برات اتفاق میفته آخرش دهنت یه جوری آسفالت میشه که قبلش حتی فکرشو هم نمیکردی
هرچی ریلکس تر باشی و زندگی و مشکلاتشو برای خودت بزرگ نکنی اتفاق ها و مشکلاتت خیلی کوچیک میشن و سریع هم از بین میرن