• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به احتمال زیاد اکانت الکسا خرید دوستان یه تاپیک زده بودن سایت هایی که اکانت میخرن نمودار کاملا عمودی میشه و احجتمالا برای این که اکانت بخرن + با کمک شدید از این سایت portal-rangi.com سورس این سایت را چک کنید ببنید چندتا بک لینک به سایت taroot-rangi.com داده حدودا 63 تا با استفاده از find کروم در صفحه اصلی و.....

1- بعد چند وقت اگر منظورتون چندین ماه هست مشکلی نداره ریداریکت را بردارید ول به این زودی ها نمیشه ( سایتم فیلتر شد خواستم ریداریکت کنم دامنه قبل قبلی که دی فیلتر شده بود را هم ارور داد که با ید اون را هم ریدایرکت کنی یعنی بعد از حدودا 5 ماه ریدایرکت باید باشه)
برای ریدایرکت من این طوری میرم راحت تر هستم
1-ادرس سایت را دروردپرس تغییر میدم (تنظیمات >>همگانی>> نشانی وردپرس (URL) )
2-تغییر ادرس در دایرکت ادمین / سی پنل
3- تغییر تمام ادرس ها در دیتابیس (کدش را اگر خواستی بگو برات بفرستم)
وسلام
-------------------------
ویرایش
برای دامنه قبلی یک اکانت جدید میسازم و ریدایرکت 301 میزنم
در گوگل وبمستر هم مشکلی ندارم
واقعا مطمئنید نمیشه زودتر برداشت ... چون من می خوام دامین فعلی رو تبدیل به سایت خبرخوان کنم و نمی خوام اتوری و الکساش بپره ... ؟ این یک هفته ده روزم برای بازدید های الان که پیک هستیم می خوام باشه ...

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اگر این سایت فال رو منظورته معلوم نیست داره چی کار میکنه تنها راهش لینک تو امضای ایمیل هست که اون هم جزء فاکتور های بکلینک الکسا نباید منظور بشه مگر ایمیل انبوه...
اصلا ایمیل انبوهم باشه صفحه پابلیکی نیست که ایندکس بشه یوزرپسورد میخواد تا ایمیلا دیده بشه
حالا اینا هیچی صفحه اول فیس بوک و یوتیوب چجوری شده ؟

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
واقعا مطمئنید نمیشه زودتر برداشت ... چون من می خوام دامین فعلی رو تبدیل به سایت خبرخوان کنم و نمی خوام اتوری و الکساش بپره ... ؟ این یک هفته ده روزم برای بازدید های الان که پیک هستیم می خوام باشه ...
اگر بخواهید تمام قدرت دامنه منتقل بشه الکسا که نابود میشه اتوریتی هم خیلی میاد پایین
با این تفاسیر نظر من اینه که یا ریدایرکت کنید و دامنه فعلی را برای همیشه قیدش را بزنید یا کلا هیچ کاری کنید البته میتونید از یک سئو کار کمک بگیرید شاید راهی باشد که من ندونم

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
این ادمینش یا اونی که براش سئو کرده دیگه خدای سئوئه :D
این بازه کوتاه رسیدن به 200 300 هزار تا آی پی خیلی کاره سختیه
هرکی هست دمش گرم
و البته موضوع! رو هم فراموش نکنیم :D
بیشتر از 50% ورودیش از 3 تا عبارت دارای کلمه فال هست، مردم ایران هم که دیگه در این زمینه ها زبانزد هست ببین چقدر سرچ می خورن این کلمات در روز!!
تاسف برانگیزه :general602:

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
وقتی قرار باشه دامنه یک سایت تغییر کنه نباید محتوا تغییر کنه
وقتی ریدایرکت 301 می کنی داری میگی دامنه فعلی و هرچی که هست! منتقل بشه به دامنه جدید
من چند سال قبل بدون مشکل این کارو کردم همچنان هم بعد از 5 سال دامنه اول رو دارم و در حالت 301 به سر می بره
پروسه طبق خود گوگل انجام بدی هیچ افت بازدیدی پیدا نمی کنی، من نمی دونم و مشکل دوستان دیگه چی بوده که نتونستن ولی اگر این ابزار کار نمی داد یا مشکل داشت که تا الان داد خیلی ها در اومده بود

در کل سعی نکن گوگل رو گول بزنی چون نتیجه بدتری میده
اگر می خوای سایت جدیدی راه بندازی دنبال دامنه جدید باشی بهتره

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
وقتی قرار باشه دامنه یک سایت تغییر کنه نباید محتوا تغییر کنه
وقتی ریدایرکت 301 می کنی داری میگی دامنه فعلی و هرچی که هست! منتقل بشه به دامنه جدید
من چند سال قبل بدون مشکل این کارو کردم همچنان هم بعد از 5 سال دامنه اول رو دارم و در حالت 301 به سر می بره
پروسه طبق خود گوگل انجام بدی هیچ افت بازدیدی پیدا نمی کنی، من نمی دونم و مشکل دوستان دیگه چی بوده که نتونستن ولی اگر این ابزار کار نمی داد یا مشکل داشت که تا الان داد خیلی ها در اومده بود

در کل سعی نکن گوگل رو گول بزنی چون نتیجه بدتری میده
اگر می خوای سایت جدیدی راه بندازی دنبال دامنه جدید باشی بهتره
ببینید من شاید بد منظورم رو رسوندم ... من الان سایتم با ادرسی که داره بهش مجوز نمیدن ... برای اخذ مجوز مجبورم اسمش رو عوض کنم .. یعنی همین محتوی یه دامین دیگه ... حالا دامین فعلی رو می خوام چند وقتی ریدیرکت بشه رو دامین جدید و بعد کلا این دامین فعلی رو در یک سایت دیگر ازش استفاده کنم ... این روش می شود یا اصلا دو گزینه دیگر ... فقط محتوی رو منتقل کنم و دامین فعلی رو ریدیرکت نکنم از ابتدا کلا سایت فعلی رو از وب مستر حذف کنم و محتوی رو به دامین جدید منتقل کنم و سایت مپ دامین جدید رو ثبت کنم ؟!
بعید می دونم نشه سایت فعلی رو محتوی رو به دامنه دیگر منتقل کرد و دامنه فعلی هم کلا برای سایت دیگری استفاده کرد ..؟

popupstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بهترین افزونه سئو برای وردپرس کدوم هست؟

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
ببینید من شاید بد منظورم رو رسوندم ... من الان سایتم با ادرسی که داره بهش مجوز نمیدن ... برای اخذ مجوز مجبورم اسمش رو عوض کنم .. یعنی همین محتوی یه دامین دیگه ... حالا دامین فعلی رو می خوام چند وقتی ریدیرکت بشه رو دامین جدید و بعد کلا این دامین فعلی رو در یک سایت دیگر ازش استفاده کنم ... این روش می شود یا اصلا دو گزینه دیگر ... فقط محتوی رو منتقل کنم و دامین فعلی رو ریدیرکت نکنم از ابتدا کلا سایت فعلی رو از وب مستر حذف کنم و محتوی رو به دامین جدید منتقل کنم و سایت مپ دامین جدید رو ثبت کنم ؟!
بعید می دونم نشه سایت فعلی رو محتوی رو به دامنه دیگر منتقل کرد و دامنه فعلی هم کلا برای سایت دیگری استفاده کرد ..؟
ببین گوگل مدت زمان زیادی رو نیاز داره که متوجه بشه که یک سایت دامنه اش رو تغییر داده
اینکه بخوای خیلی زود به نتیجه برسی نمیشه باید روالش طی بشه اگر اشتباه نکنم حداقل 6 ماه
در کل اینکه بخوای هم اعتبار دامین فعلی رو نگه داری هم به دامین جدید منتقل کنی که شدنی نیست کلا اگر اینجوری بود که ملت به جای بک لینک خریدن خودشون شبکه درست می کردن اونم دائمی
اگر جور دیگه ایی پیش بری هم اعتبار دامین فعلی از دست میره و هم امکان پنالتی شدن هست

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
بعد اپدیت جدید وردپرس، ویرایشگر این پیام رو میده:
Failed to load content css: http://*****.com/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css
از افزونه جلالی استفاده نکن خیلی پرمصرفه
به جاش میتونی از افزونه پارسی دیت استفاده کنی که هم پشتیبانی خوبی داره هم خیلی کم مصرفتره
این اروری که گرفتی هم مربوط به لود نشدن فایل CSS ادیتور افزونه جلالی هست

و البته موضوع! رو هم فراموش نکنیم :D
بیشتر از 50% ورودیش از 3 تا عبارت دارای کلمه فال هست، مردم ایران هم که دیگه در این زمینه ها زبانزد هست ببین چقدر سرچ می خورن این کلمات در روز!!
تاسف برانگیزه :general602:
آره موضوع هم خیلی مهمه
و جالبه که بالای سایتش نوشته ما این فال ها رو فقط واسه سرگرمی گذاشتیم و فالگیری نمیکنیم :D
ولی من مطمئنم یه جایی تو سایتش برای فالگیری آنلاین و تلفنی هم وجود داره

آره این کار رو میتونی بکنی
یعنی دامنه قدیمی رو یه مدت ریدایرکت کنی به دامنه جدید و بعد که اکثر لینک هات توی گوگل تغییر کردن از دامنه قدیمی برای یه کاره دیگه استفاده کنی
اینم بگم که اگه سایت فعلی رو از وب مستر پاک کنی و دامنه جدیدت رو به وب مستر معرفی کنی و ازون طرف دامنه قدیمی رو ریدایرکت نکنی مثه این میشه که یه سایت جدید درست کردی
یعنی باید دوباره از صفر شروع کنی چون قدرت دامنه قدیمیت به دامنه جدیدت منتقل نمیشه. پس حتما حتما دامنه قدیمیت رو ریدایرکت کن حتی واسه یک ماه هم که شده

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ببین گوگل مدت زمان زیادی رو نیاز داره که متوجه بشه که یک سایت دامنه اش رو تغییر داده
اینکه بخوای خیلی زود به نتیجه برسی نمیشه باید روالش طی بشه اگر اشتباه نکنم حداقل 6 ماه
در کل اینکه بخوای هم اعتبار دامین فعلی رو نگه داری هم به دامین جدید منتقل کنی که شدنی نیست کلا اگر اینجوری بود که ملت به جای بک لینک خریدن خودشون شبکه درست می کردن اونم دائمی
اگر جور دیگه ایی پیش بری هم اعتبار دامین فعلی از دست میره و هم امکان پنالتی شدن هست
دقیقا الان شبهه سر مدتش هست .. اکثر سایت ها که مطلب اموزشی گذاشتنزد زدن بین دو الی 3 هفته ... چه فارسی و چه انگلیسی .. من اعتبار دامنه فعلی رو با تغییر دادن محتوش می خوام حفظ کنم ..

آره این کار رو میتونی بکنی
یعنی دامنه قدیمی رو یه مدت ریدایرکت کنی به دامنه جدید و بعد که اکثر لینک هات توی گوگل تغییر کردن از دامنه قدیمی برای یه کاره دیگه استفاده کنی
اینم بگم که اگه سایت فعلی رو از وب مستر پاک کنی و دامنه جدیدت رو به وب مستر معرفی کنی و ازون طرف دامنه قدیمی رو ریدایرکت نکنی مثه این میشه که یه سایت جدید درست کردی
یعنی باید دوباره از صفر شروع کنی چون قدرت دامنه قدیمیت به دامنه جدیدت منتقل نمیشه. پس حتما حتما دامنه قدیمیت رو ریدایرکت کن حتی واسه یک ماه هم که شده
دقیقا من همین کار رو مد نظرم هست انجام ... ریدایرکت کنم و بعد از مثلا 1 ماه که ایندکس به خوبی رو دامنه جدید سوار شد ... ریدیرکت رو بردارم و تبدیلش کنم به سایت دیگری ..
پس این روش رو انجام بدم مشکل تداخل لینک ها و ... پیش نمیاد ... دامنه قدیمی رو سایت جدید براش درست کنم گوگل اخطار و ... نمیده ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
این ادمینش یا اونی که براش سئو کرده دیگه خدای سئوئه :D
این بازه کوتاه رسیدن به 200 300 هزار تا آی پی خیلی کاره سختیه
هرکی هست دمش گرم
این پول داده اکانت الکسا خریده.
از اینجا که با فلش نشون داده شده مشخصه...
fubk_untitled-1.jpg

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
این پول داده اکانت الکسا خریده.
از اینجا که با فلش نشون داده شده مشخصه...
fubk_untitled-1.jpg
تا جایی که میدونم اکانت پرمیوم الکسا رتبه بندی رو دقیقتر میکنه
و بعید میدونم کسی با خرید این اکانت بتونه خودشو توی نتایج الکسا بالا و پایین کنه
چون اینطوری کلا ماهیت الکسا زیر سوال میره

Certified Site Metrics are metrics that are directly-measured from the website instead of estimated. The website owner has installed an Alexa Certify Code on the pages of their site and chosen to show the metrics publicly.

For the website owner Certified Metrics provide:
A more accurate Alexa Rank
A private metrics Dashboard for On-Site Analytics
The ability to publish unique visitor and pageview counts if desired

Certified Metrics are available with all Alexa Pro plans.​

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دقیقا الان شبهه سر مدتش هست .. اکثر سایت ها که مطلب اموزشی گذاشتنزد زدن بین دو الی 3 هفته ... چه فارسی و چه انگلیسی .. من اعتبار دامنه فعلی رو با تغییر دادن محتوش می خوام حفظ کنم ..

دقیقا من همین کار رو مد نظرم هست انجام ... ریدایرکت کنم و بعد از مثلا 1 ماه که ایندکس به خوبی رو دامنه جدید سوار شد ... ریدیرکت رو بردارم و تبدیلش کنم به سایت دیگری ..
پس این روش رو انجام بدم مشکل تداخل لینک ها و ... پیش نمیاد ... دامنه قدیمی رو سایت جدید براش درست کنم گوگل اخطار و ... نمیده ؟
این مسئله کاملا به سایت و قدرتش مربوط میشه
شما الان بعضی سایت ها رو که ببینی حدودا 4 5 روز بعد از فیلتر شدن اکثر لینک هاشون توی گوگل تغییر میکنه
بعضی از سایت ها هم بعد از گذشت یک ماه شاید نصف لینک هاشون هم تغییر نکنه
باید خودت بررسی کنی

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
کدوم تنظیماتش راحته و نسخه رایگانش تاثیر بیشتره یا نسخه پرو؟
صد درصد نسخه پرميوم بهتر هست.
all in one seo
تنظيماتش راحت تر هست. اما seo yoast حرفه اي تر هست.

popupstar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
صد درصد نسخه پرميوم بهتر هست.
all in one seo
تنظيماتش راحت تر هست. اما seo yoast حرفه اي تر هست.
من برای یک سایت تفریحی میخوام
واسه همین میخوام با همین افزونه کار کنم
کجا می تونم بهترین تنظیمات رو براش پیدا کنم؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من برای یک سایت تفریحی میخوام
واسه همین میخوام با همین افزونه کار کنم
کجا می تونم بهترین تنظیمات رو براش پیدا کنم؟
توي گوگل سرچ كنيد خيلي از سايتها با عكس توضيح دادن.

بالا