بعد اپدیت جدید وردپرس، ویرایشگر این پیام رو میده:
Failed to load content css:
http://*****.com/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css
از افزونه جلالی استفاده نکن خیلی پرمصرفه
به جاش میتونی از افزونه پارسی دیت استفاده کنی که هم پشتیبانی خوبی داره هم خیلی کم مصرفتره
این اروری که گرفتی هم مربوط به لود نشدن فایل CSS ادیتور افزونه جلالی هست
و البته موضوع! رو هم فراموش نکنیم
بیشتر از 50% ورودیش از 3 تا عبارت دارای کلمه فال هست، مردم ایران هم که دیگه در این زمینه ها زبانزد هست ببین چقدر سرچ می خورن این کلمات در روز!!
تاسف برانگیزه :general602:
آره موضوع هم خیلی مهمه
و جالبه که بالای سایتش نوشته ما این فال ها رو فقط واسه سرگرمی گذاشتیم و فالگیری نمیکنیم
ولی من مطمئنم یه جایی تو سایتش برای فالگیری آنلاین و تلفنی هم وجود داره
ببینید من شاید بد منظورم رو رسوندم ... من الان سایتم با ادرسی که داره بهش مجوز نمیدن ... برای اخذ مجوز مجبورم اسمش رو عوض کنم .. یعنی همین محتوی یه دامین دیگه ... حالا دامین فعلی رو می خوام چند وقتی ریدیرکت بشه رو دامین جدید و بعد کلا این دامین فعلی رو در یک سایت دیگر ازش استفاده کنم ... این روش می شود یا اصلا دو گزینه دیگر ... فقط محتوی رو منتقل کنم و دامین فعلی رو ریدیرکت نکنم از ابتدا کلا سایت فعلی رو از وب مستر حذف کنم و محتوی رو به دامین جدید منتقل کنم و سایت مپ دامین جدید رو ثبت کنم ؟!
بعید می دونم نشه سایت فعلی رو محتوی رو به دامنه دیگر منتقل کرد و دامنه فعلی هم کلا برای سایت دیگری استفاده کرد ..؟
آره این کار رو میتونی بکنی
یعنی دامنه قدیمی رو یه مدت ریدایرکت کنی به دامنه جدید و بعد که اکثر لینک هات توی گوگل تغییر کردن از دامنه قدیمی برای یه کاره دیگه استفاده کنی
اینم بگم که اگه سایت فعلی رو از وب مستر پاک کنی و دامنه جدیدت رو به وب مستر معرفی کنی و ازون طرف دامنه قدیمی رو ریدایرکت
نکنی مثه این میشه که یه سایت جدید درست کردی
یعنی باید دوباره از صفر شروع کنی چون قدرت دامنه قدیمیت به دامنه جدیدت منتقل نمیشه. پس حتما حتما دامنه قدیمیت رو ریدایرکت کن حتی واسه یک ماه هم که شده