کلا همش می خواستم همین رو بگم .. خودم هم به این دو تا نتیجه نهایی در نهایت رسیدم ...اینطوری داپلیکیت اتفاق میفته
یعنی 1 مطلب توی 2 سایت
ولی میتونی این کارو بکنی :
کلا همین سایت رو نگهش دارم و مطالبش رو کامل حذف کنم و از امروز به بعد خبر خوانش کنم و ریدیرکتش نکنم رو دامین جدید یعنی همین سایت پابرجا بمونه فقط دیگه اوتومات بشه ..
بعد ارشیو تا الان مطالب این سایت رو منتقل کنم دامین جدید و بعد سایت رو مثل یک سایت تازه تاسیس شده منتهی دارای ارشیو استارت بزنم ؟!
داخل سایته میشه اکانت ساخت . من تا بحال نساختم ..این لعنتی چه جوری تونسته از live.com لینک بگیره؟!!!!
تاجایی من تجربه داشتم فقط روزای تعطیل آمار کمی کمتر میشه. توی ماه رمضان هم نزدیک افطار بازدید می خوابهآمار بازدید سایتای تفریحی تو این ماه طبیعیه کم شده ؟
درودکسی نبود راهنمایی کنه؟
من اکانت Live دارم ولی اینطور نیست که بکلینک الکسا حساب بشه!داخل سایته میشه اکانت ساخت . من تا بحال نساختم ..
اگه منظورت از مورد اول اینه "یا همین دامین رو مطالبش رو حذف کنم که تکراری نشه و خبرخوانش کنم و مطالبش منتقل بشه سایت جدید .."کلا همش می خواستم همین رو بگم .. خودم هم به این دو تا نتیجه نهایی در نهایت رسیدم ...
یا همین دامین رو مطالبش رو حذف کنم که تکراری نشه و خبرخوانش کنم و مطالبش منتقل بشه سایت جدید ..
یا کلا همین سایت رو بدون حذف مطالب خبرخوان کنم . سایت جدید رو از صفر بالا بیارم !! در هر صورت چه مطالب به دامنه جدید منتقل بشه چه نه باید از صفر خیلی کارها کنم ...
مورد اول رو بخوام انجام بدم خود لینک های مطالب فیکس و درست میشه بعد از مدتی و ارور 404 نمی گیره که ؟
بک لینکش خیلی قدیمی هستمن اکانت Live دارم ولی اینطور نیست که بکلینک الکسا حساب بشه!
من یه زمانی برای سایت بازی و نرم افزار مطلب میزاشتم فیلتر نشد ولی باید تخصصی روی این موضوع کار کنی یعنی چه بازی؟ هر بازی نمیشه گذاشت @sajad-tnt هم سایت بازی داشت فیلتر شددوستان میخوام سایت فروش بازی بزنم اوضاع فیلترینگ چطوره؟ فیلتر میکنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بعضی از لینک ها اینطوریه که ارور 404 اومدهدرود
اگر ایرادش را رفع کرده باشید بعد از mark as fixed از بین میره. این مورد بعضا چندماه طول میکشه(کلا این گزینه به گوگل اطلاع رسانی نمیکنه برای اطلاع رسانی خودتونه)
برای صفحاتی که حذف شدند پیج اختصاصی 404 بسازید و متاتگ روباتها را نوایندکس بدید تا کلا از گوگل حذف بشن
همه سایت ها کم شده. اکثرا رفتن سمت شبکه های اجتماعیآمار بازدید سایتای تفریحی تو این ماه طبیعیه کم شده ؟
ممنون از پاسختون ... طی امروز و فردا تصمیم می گیرم یکی از این دو کار رو انجام بدم ....اگه منظورت از مورد اول اینه "یا همین دامین رو مطالبش رو حذف کنم که تکراری نشه و خبرخوانش کنم و مطالبش منتقل بشه سایت جدید .."
آخرش ارور 404 میگیره چون داری مطالبو حذف میکنی
ولی بعد از یه مدتی اکثرش فیکس میشه
خب خودآزمایی کن:general601:@amir7310 حوصلمون سر رفت
الان اوج امتحانات دانشگاهها هستش.آمار بازدید سایتای تفریحی تو این ماه طبیعیه کم شده ؟
البته این کدی که گذاشتی، یه مشکل در استفاده از فانکشن is_product داره. صحیحش:دوستان یه سوال درباره وردپرس
من توی فایل فانکشن یه قالب یه تابع نوشتم و قبلش هم با if شرطیش کردم
ولی مشکل اینجاست که شرط is_product به درستی بررسی نمیشه
من میخوام این فیلد فقط توی نظرات صفحه سینگل اضافه بشه و نه به نظرات ووکامرس
اینم بگم که شرط is_product رو جای دیگه و توی یه template page تست کردم و کار میکنه ولی توی فانکشن کار نمیکنه
@l3est
@MOHAMMAD026_1
@mg6
@ms368
و بقیه دوستان ...
کد:if ( is_user_logged_in() && !current_user_can('contributor') && is_product ) { add_action('comment_form_logged_in_after','comment_extra_fields'); add_action('comment_form_after_fields','comment_extra_fields'); function comment_extra_fields() { ?> <input type="text" size="30" /> <?php } }
if ( is_user_logged_in() && !current_user_can('contributor') && is_product() ) {
add_action('comment_form_logged_in_after','comment_extra_fields');
add_action('comment_form_after_fields','comment_extra_fields');
function comment_extra_fields() { ?>
<input type="text" size="30" />
<?php }
}
از این متاتگ در صفحه 404 استفاده کنیدبعضی از لینک ها اینطوریه که ارور 404 اومده
چطوری رفعش کنم
نمونش مثل این لینک که ارور داده
http://site/category/amozesh/telegram/page/8/contact
contact
اخر باعث شده که ارور بده وگرنه اگر برداری صفحه به درستی میاد بالا و همین مشکل باعث شده امارم افت کنه
سلام.دوستان میخوام سایت فروش بازی بزنم اوضاع فیلترینگ چطوره؟ فیلتر میکنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
آره...یادش بخیر پارسال همین موقع ها بود دامنه اش رو ثبت کردم...انگار همین دیروز بود:general507:...من یه زمانی برای سایت بازی و نرم افزار مطلب میزاشتم فیلتر نشد ولی باید تخصصی روی این موضوع کار کنی یعنی چه بازی؟ هر بازی نمیشه گذاشت @sajad-tnt هم سایت بازی داشت فیلتر شد