سلام.
دوست عزیزم برای ایجاد فروشگاه بازی فقط و فقط میتونید بازیهای شرکتی در سایت قرار بدید (درغیر اینصورت هم فیلتر میکنن و هم مشکل قضایی واست درست میشه!).
بجز PES و FIFa هم بازی بدردبخور و محبوبی مثل سری battlefield و یا Gta نسخه شرکتی ندارن!...
باید بشینی سالی یکدونه Ben-Ten و داستان اسباب بازی بفروشی!...اونم شاید کسی بخره!.
آره...یادش بخیر پارسال همین موقع ها بود دامنه اش رو ثبت کردم...انگار همین دیروز بود:general507:...
سلامسلام .
دوستان نسخه موبایل سایتم وقتی لود میشه یه صفحه خالی میاد و باید صفحه رو بکشم به چپ تا خود سایت دیده بشه . کسی تجربه مشابهی داره ؟
مشاهده پیوست 1018310
هارد اکسترنال 2 ترا ضد ضربه ارزون چی داریم ؟
ظاهرا که شبیه بقیه سایت های تبلیغات کلیکی هست. به ازای هر 1000 نمایش هم مبلغ ناچیزی میدن که ارزش ندارهادنگاه همچنان درامد به ازای نمایش داره ؟
هم کلیکلی داره، هم نمایشی..ادنگاه همچنان درامد به ازای نمایش داره ؟
هم کلیکلی داره، هم نمایشی..
به من خودش تیکت داد.برای نمایشی باید درخواست بدیم ؟ یا چطوری فعال میشه
بستگی به موضوع سایت و قدرت بازاریابی ادمین و تعداد و نوع تبلیغات توی سایت و هزار تا چیزه دیگه دارهبچه ها به نظرتون 100 هزار ای پی روزانه ایران الان حداکثر چقدر درامد میتونه داشته باشه.
بستگی به رفرال ای پی دارهبچه ها به نظرتون 100 هزار ای پی روزانه ایران الان حداکثر چقدر درامد میتونه داشته باشه.
گوگلبستگی به رفرال ای پی داره
از کجا میان ؟
خب صد هزار تا ای پی گوگل میتونه یه رویا باشه
به من خودش تیکت داد.
ولی بعد دو سه ماه گفت بازده کمه دوباره کلیکی کرد!
آره تیکت بده زود جواب می دن...
متوسط بخای محاسبه کنی حدودا ۱۰ تومن ماهانهبچه ها به نظرتون 100 هزار ای پی روزانه ایران الان حداکثر چقدر درامد میتونه داشته باشه.
بدرد نمیخوره کلاادنگاه همچنان درامد به ازای نمایش داره ؟
وضع خرابه..اصلا تبلیغ نیست!بچه ها به نظرتون 100 هزار ای پی روزانه ایران الان حداکثر چقدر درامد میتونه داشته باشه.
:general703: قدیما اره..ولی الان نبستگی به موضوع سایت و قدرت بازاریابی ادمین و تعداد و نوع تبلیغات توی سایت و هزار تا چیزه دیگه داره
ولی حدودی اگه بخوام بگم هر 10 هزار تا 1 میلیون درآمد میده
خیلی زیادش 8:general705:متوسط بخای محاسبه کنی حدودا ۱۰ تومن ماهانه
فکر میکنم اونی که این تعداد بازدید داره اونقدری خاک نت خورده که دقیقا میدونه با این تعداد بازدید چطور درآمد زایی کنه
۱۰۰هزار آیپی که هیچ، الان ۱۰۰هزار بازدید هم یه رویاست واسه خیلی ها از جمله من