EmpireWorld
همکار بازنشسته
قطع بودسلام
yahoo.com فیلتر شده یا من توهم زدم؟
ولی الان درست شده
قطع بودسلام
yahoo.com فیلتر شده یا من توهم زدم؟
کرمان هم گرمه..اگه بیوفته سمت بیرجند (آموزشی) و عجب شیر قندیل میبنده طفلک:general704::general703:@❤️️
حیف تو نیس بری سربازی اونم تو سرما؟
بیرجند گرمه تو زمستونم گرمه.کرمان هم گرمه..اگه بیوفته سمت بیرجند (آموزشی) و عجب شیر قندیل میبنده طفلک:general704::general703:
تابستون ک گرمهبیرجند گرمه تو زمستونم گرمه.
دوستان این irpopup می شه تنظیم کرد یه پاپ آپ فقط باز کنه؟
تعرفش 1.5 ریال است؟
بله app اندروید . اطلاعات بیشتر رو پ.خ بدید تا نمونه کار هم بفرستم@Ehsan_king99
شما app موبایل هم می نویسین ؟
داغ دلمو تازه کردی دژاجا (دژبان ارتش) را چرا نگفتیکاش بسیج جور میکرد میوفتاد **** خدمتشو،
ارتش پوست میکنه.
نهاجا با اینکه بهش میگفتن هتل هوایی،سرویسمون کرد.
نزاجا و نداجا که واویلائه!
البته الان دیگه ملت به اونجاشونم نمیگیرن سربازیو،هیشکی نمیره خلوته پادگانا
توي يكماه ده تومن از پاپ آپ درآوردي؟تعرفش 1.5 ریاله..با اینکه کمه ولی از خیلی از سیستم های دیگه بهتر میشماره
بهشون تیکت بدی..تنظیم میکنن که در 24 ساعت فقط یدونه باز بشه
---------
یه 57 هزار تومن دیگ کار کنم میشه 10 میلیون فیکس دریافتی
یک ماه ؟ :/ احسنت :general601:تعرفش 1.5 ریاله..با اینکه کمه ولی از خیلی از سیستم های دیگه بهتر میشماره
بهشون تیکت بدی..تنظیم میکنن که در 24 ساعت فقط یدونه باز بشه
---------
یه 57 هزار تومن دیگ کار کنم میشه 10 میلیون فیکس دریافتی
مبلغ برداشتی یعنی مبلغ کل دوره از ابتدا, نه طول یک ماه. درضمن برای کاربر, پاپ آپ حکم خر مگس داره اگر سایت های کاربر محور مثل همینجا پاپ آپ بزارن کلا تعطیل میشنیک ماه ؟ :/ احسنت :general601:
اطلاعیه تگ برام نیومد! پی تی هنوز سازگاری کامل نداره با این آیدی, تگ بشم برام اطلاعیه نمیفرسته!! بعضی وقت ها تو نقل قول@❤️️
چه یوزر جالبی داری
دمت گرم خیلی خوشم اومد از یوزرت :general601:
حیف تو نیس بری سربازی اونم تو سرما؟
آخه کلا پی تی اجازه ثبت یوزر با کمتر از 3 کاراکتر رو نمیدهاطلاعیه تگ برام نیومد! پی تی هنوز سازگاری کامل نداره با این آیدی, تگ بشم برام اطلاعیه نمیفرسته!! بعضی وقت ها تو نقل قولنشون داده میشه و بعضی وقت ها هم ️ , کلا پرشین تولز با وجود من هنگ کرده, گیج شده