سلامآخه کلا پی تی اجازه ثبت یوزر با کمتر از 3 کاراکتر رو نمیده
میگم فیلم ها چه مدت بعد از اکرانشون میان برای دانلود؟:general711:
سلامآخه کلا پی تی اجازه ثبت یوزر با کمتر از 3 کاراکتر رو نمیده
از یه هفته بعد اکران کیفیت های پایینش توی نت منتشر میشه و حدودا 3 4 ماه بعدش کیفیت بلوری میادسلام
پس هنوز مونده تا واندروومن و کارایب بیاناز یه هفته بعد اکران کیفیت های پایینش توی نت منتشر میشه و حدودا 3 4 ماه بعدش کیفیت بلوری میاد
آره احتمالا هردوشون اوایل مهر میانپس هنوز مونده تا واندروومن و کارایب بیان
نه:general704:توي يكماه ده تومن از پاپ آپ درآوردي؟
نع:general703:یک ماه ؟ :/ احسنت :general601:
اینو سرچ کننه:general704:
نع:general703:
روش کارش رو برام توی تلگرام بفرست..میخوام آموزششو بنویسم
سلامدوستان ، روشی هست که اگر کاربر با موبایل وارد سایت بشه کاربر رو مجبور کنه اپلیکیشن سایت رو دانلود کنه و نسخه اصلی سایت رو بالا نیاره !؟
تشکر ، آخه مشکلی که هست قالب سایت کمی سنگینه و نسخه موبایل سایت جالب نیست و خود کاربر سردرگم میشهسلام
با استفاده از کدهای پی اچ پی میتونید کاری کنید که اگر کسی با موبایل وارد شد اپلیکیشن شما را دانلود کنه و کاربر تشویق به ورود با اپلیکیشن بشه
اما اینکه نسخه ی اصلی سایتتون بالا نیاد باعث ریز شدید آمار میشه. نمیشه کاربر را مجبور به انجام کاری کرد باید اختیاری باشه
با استفاده از $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; میشه سیستم عامل کاربران شناسایی کرد که اگر موبایل داخلشون بود به جای سایت صفحه ای باز بشه که درخواست دانلود و استفاده از اپلیکیشن داخل اون هست. اگر برنامه نویسی بلدید خودتون انجام بدید اگر نه هم کدهای آمادشو پیدا کنید استفاده کنید. یه نمونه داخل این سایت هستتشکر ، آخه مشکلی که هست قالب سایت کمی سنگینه و نسخه موبایل سایت جالب نیست و خود کاربر سردرگم میشه
حالا میشه این کار رو کرد یا خیر ، اگه میشه چظور ؟مرسی
حدود 3 ماه ولی خود من تا HDRip میادش سریع میگیرم و به لطف دوستان مترجم سریع نگاه میکنمسلام
VPSدوستان vps ارزون از کجا بگیرم ؟
در حدی که ویندوز راحت بالا بیاد یه اپلود دانلودی کمی هم باهاش بکنم
ازین ارزون جا های معروف تر دیدما
سلام .من حدود 5 ماهه دارم استفاده میکنم و سایتم روش هست.من سرور ایران رو دارم و تا الان مشکلی نبوده خدا رو شکر.البته میگن هاست خارجش کیفیت بیشتری داره ولی تا الان هیچ کم و کاستی از سرور ایرانشون ندیدم.البته در پنلتون بعد خرید میتونید هر وقت خواستید سرور رو بین ایران و خارج چنج کنی.دوستان کسی اینجا از خدمات پارس پک استفاده کرده ؟ این سرویس هاست ابری کیفیتش چطوریه؟
کیفیتش هم خوبهازین ارزون جا های معروف تر دیدما
کیفیتش چطوره ؟
کلاس چندی عمو؟!Sent from my K00E using Tapatalk
اولا شما حرف دهنتو بفهم.کلاس چندی عمو؟!
سنت زده 15 سال، مشقاتو نوشتی اومدی پی تی؟!