• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام .من حدود 5 ماهه دارم استفاده میکنم و سایتم روش هست.من سرور ایران رو دارم و تا الان مشکلی نبوده خدا رو شکر.البته میگن هاست خارجش کیفیت بیشتری داره ولی تا الان هیچ کم و کاستی از سرور ایرانشون ندیدم.البته در پنلتون بعد خرید میتونید هر وقت خواستید سرور رو بین ایران و خارج چنج کنی.
پشتیبانی میگه که اگر کاربر ایرانی دارین حتما ایران رو انتخاب کنین
اما من شنیدم تا سرور ایرانی اتک بخوره ارتباط با خارج قطع میشه و این مسئله تو رتبه ی گوگل خیلی تاثیر بدی داره !!! حالا نمیدونم چی به چیه

بعد مثلا نمیدونم یه سایت با بازدید روزی 250-500 تا اما فروشگاهی که عمدتا کار با ووکامرس و پیشخوانه چقد منابع بگیرم براش ! مثلا تو بحث تجاری کف هزینه رو زده 25 تومن
میشه راهنمایی کنین ببینم شما با چه ترافیکی چقد هزینه پرداختی ؟

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
پشتیبانی میگه که اگر کاربر ایرانی دارین حتما ایران رو انتخاب کنین
اما من شنیدم تا سرور ایرانی اتک بخوره ارتباط با خارج قطع میشه و این مسئله تو رتبه ی گوگل خیلی تاثیر بدی داره !!! حالا نمیدونم چی به چیه

بعد مثلا نمیدونم یه سایت با بازدید روزی 250-500 تا اما فروشگاهی که عمدتا کار با ووکامرس و پیشخوانه چقد منابع بگیرم براش ! مثلا تو بحث تجاری کف هزینه رو زده 25 تومن
میشه راهنمایی کنین ببینم شما با چه ترافیکی چقد هزینه پرداختی ؟

شما میتونین از ساده یا تجاری شروع کنید.یه خوبی داره بعد خرید پنلی در اختیار شما قرار میگیره اگه هر کدوم از منابع شامل رم یا cpu کم بیاد داخل نمودار مشخص میشه و بهتون هشدار میده که مثلا رم کم آوردی میتونی ارتقا بدی.ارتقاء دادن هر یک از منابع هم در دست خودته و میتونی کم یا زیاد کنی .نمودار cpu من هست برا نمونه گزاشتم که ببینی.هر لحظه میتونی چک کنی هر یک از منابع رو.اگه دیدی به 100 رسونده اون منابع رو ارتقا بده.یه خوبی هم داره هیچوقت با کمبود منابع هاستت ساسپند نمیشه ولی در سایر هاستینگ ها سریع با پر شدن سی پی یو هاستت رو ساسپند میکنن
بازدید من بین 12 تا 14 هزار آی پی هست. رم هم 2 گزاشتم و سی پی یو 5 هسته گزاشتم(مصرف سی پی یو من بالاست)بازدید در لحظه هم 20.
cv.JPG

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
درود.

کسی یه وردپرس کار منصف و خوب میشناسه؟ کار خاصی هم نمیخوام انجام بدم.

تغییر در یک تم وردپرس هست به این صورت که بیاد عکسی که داخل پست قرار میدیم (نه اون عکس که به عنوان شاخص آپلود میکنیم ها، خودش اولین عکسی که داخل پست هست) رو به عنوان عکس پست (تصویر شاخص) در نظر بگیره و توی صفحه ی اصلی که نشون میده اون عکس سمت چپ باشه، بعد روبروش خلاصه ی پست رو بنویسه. همین.
66q_untitled.jpg

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما میتونین از ساده یا تجاری شروع کنید.یه خوبی داره بعد خرید پنلی در اختیار شما قرار میگیره اگه هر کدوم از منابع شامل رم یا cpu کم بیاد داخل نمودار مشخص میشه و بهتون هشدار میده که مثلا رم کم آوردی میتونی ارتقا بدی.ارتقاء دادن هر یک از منابع هم در دست خودته و میتونی کم یا زیاد کنی .نمودار cpu من هست برا نمونه گزاشتم که ببینی.هر لحظه میتونی چک کنی هر یک از منابع رو.اگه دیدی به 100 رسونده اون منابع رو ارتقا بده.یه خوبی هم داره هیچوقت با کمبود منابع هاستت ساسپند نمیشه ولی در سایر هاستینگ ها سریع با پر شدن سی پی یو هاستت رو ساسپند میکنن
بازدید من بین 12 تا 14 هزار آی پی هست. رم هم 2 گزاشتم و سی پی یو 5 هسته گزاشتم(مصرف سی پی یو من بالاست)بازدید در لحظه هم 20.
cv.JPG
ما يه سايت داشتي توي پارس پك هر روز برامون ايميل و اخطار ميومد كه مثلا سي پيو كم آورده سايتتون يا رم كم آورده يا بازديد در لحظه از دست داديد!
ما هم هي مجبور ميشديم ارتقا بديم يهو به خودمون اومديم ديديم تقريبا داريم ماهي 100 تومن ميديم براي سايتي كه كلا شايد 3 هزار تا بازديد هم نداشت!

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
مرسی از اینکه کمک کردی رفیق

سایت های بازدیدد زیادی ندارن ولی الان اینکه در دسترس باشن رو لودینگشون خوب و مناسب باشه برامون اهمیت داره
بعد با 14 هزار ای پی رم 2 انتخاب کردین ما با 500 ای پی باید رم 256 انتخاب کنیم لابد :دی البته من گفتم تا منتقل نکنیم هیچی معلوم نیست

بهمون یه چیزی گفتن که اونم جای سوال داره
به ما گفتن روزانه 100 تا ایمیل میتونین استفاده کنین بعد بابت هر سفارش تو ووکامرس حداقل 3 الی 6 تا ایمیل میفرسته و این تو فروشگاه های فایل یه مقدار کم میاره

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
ما يه سايت داشتي توي پارس پك هر روز برامون ايميل و اخطار ميومد كه مثلا سي پيو كم آورده سايتتون يا رم كم آورده يا بازديد در لحظه از دست داديد!
ما هم هي مجبور ميشديم ارتقا بديم يهو به خودمون اومديم ديديم تقريبا داريم ماهي 100 تومن ميديم براي سايتي كه كلا شايد 3 هزار تا بازديد هم نداشت!
خب به نظرم سیستم سایت خیلی خیلی مهمه اقا
ممکنه یه افزونه خیلی منابع بگیره ازتون
این قضیه مال چه زمانی هست ؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
خب به نظرم سیستم سایت خیلی خیلی مهمه اقا
ممکنه یه افزونه خیلی منابع بگیره ازتون
این قضیه مال چه زمانی هست ؟
قضيه براي چهار سال پيشه.
همون موقع سايتو منتقل كرديم به جاي ديگه ماهي 10 تومن پول هاست داديم.
براي ما از نظر هزينه اصلا خوب نبود اما هاستشون از نظر كيفيت خوب بود و مشكلي نداشت و پشتيابنيشونم اون موقع انصافا زير 2 دقيقه جواب ميدادن.

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
مرسی از اینکه کمک کردی رفیق

سایت های بازدیدد زیادی ندارن ولی الان اینکه در دسترس باشن رو لودینگشون خوب و مناسب باشه برامون اهمیت داره
بعد با 14 هزار ای پی رم 2 انتخاب کردین ما با 500 ای پی باید رم 256 انتخاب کنیم لابد :دی البته من گفتم تا منتقل نکنیم هیچی معلوم نیست

بهمون یه چیزی گفتن که اونم جای سوال داره
به ما گفتن روزانه 100 تا ایمیل میتونین استفاده کنین بعد بابت هر سفارش تو ووکامرس حداقل 3 الی 6 تا ایمیل میفرسته و این تو فروشگاه های فایل یه مقدار کم میاره
در مورد ایمیل اطلاعی ندارم بهتره اول از طریق پشتیبانی تمام سوالات و انتظاراتتو بگی تا فردا مشکل و نارضایتی پیش نیاد

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
قضيه براي چهار سال پيشه.
همون موقع سايتو منتقل كرديم به جاي ديگه ماهي 10 تومن پول هاست داديم.
براي ما از نظر هزينه اصلا خوب نبود اما هاستشون از نظر كيفيت خوب بود و مشكلي نداشت و پشتيابنيشونم اون موقع انصافا زير 2 دقيقه جواب ميدادن.
من قبلا روی هاست های دیگه بودم ولی همش با کم آوردن منابع هاست داون میشد و گاهی نگاه میکردی بیش از 2 ساعت داون هستی.خدا رو شکر در پارس پک تا حالا چنین مشکلاتی بر نخوردم که هاست از دسترس خارج بشه.بیشترین چیزی که نظر منو ثابت روی پارس پک نگه میداره مواردی چون :پشتیبانی عالی و در دسترس - پنل میزان مصرف هر یک از منابع به صورت ساعتی - روزانه - هفتگی - کم و زیاد کردن منابع توسط خود شخص - امکان سوئیچ بین ایران و خارج - بک آپ گیری منظم روزانه و فول بک آپ هفتگی و از هم مهم تر انتقال بک آپ بر روی گوگل درایو - داون نشدن و ساسپند نشدن به دلیل مصرف بالا و سرعت بالای سرورهای هاستینگ و.......
البته هاست دی ال هم بسیار قدرتمنده ولی هر وقت میرفتم میگفت فعلا جا نداریم یا اول هقته هر ماه مجدد سر بزن و....

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
جیمیل فیلتره؟ با نت ایران باز نمیشه! :-/

ویرایش: الان درست شد.

Last edited:

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان چرا نمیزنید تو کار سایت فیلم ایرانی و قانونی نمیفروشید فیلم هارو ؟؟
https://shop.upera.co/

30 درصد پورسانت بد نیست !

• Like
Reactions: ch6

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اینو سرچ کن
"اسپینر" یا "spinner"
روش خاصی نداره، روی "Spin Wheel" کلیک میکنی و این غربیلکه شروع به چرخیدن میکنه و روی یه عدد میمونه
با گزینه "Select a wheel size" هم میتونی تعداد عددهاشو کم یا زیاد کنی
ممنون..
راستش من فکر میکردم..یه بازی مثل کازینو اینترنتی هست

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
دوستان چرا نمیزنید تو کار سایت فیلم ایرانی و قانونی نمیفروشید فیلم هارو ؟؟
https://shop.upera.co/

30 درصد پورسانت بد نیست !
هنوز جا نیفته اینجور چیزا ولی اگه به قول دوستان بخوان پول بدن خیلی عالی تر از پاپ آپ و ... هستش

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
هنوز جا نیفته اینجور چیزا ولی اگه به قول دوستان بخوان پول بدن خیلی عالی تر از پاپ آپ و ... هستش
بله درسته. ولی هر فیلمی میاد بعد از 2 ساعت میتونی تو آپارات، یوتیوپ، بقیه سایت های اشتراک فیلم، وبلاگ ها، برخی از سایت ها، و در آخر و اصلی ترین مورد کانال ها و گروه های تلگرامی این فیلم ها رو به راحتی دانلود کنی. مردمم نمیخرن به دو جهت عدم فرهنگ سازی و مشکل اقتصادی.

e.b35927

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من میتونم پروژه های شما رو با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت انجام بدم!

انجام کلیه پروژه های برنامه نویسی
html
css
php
++C

نمونه کار ها :
1- فرم خام مبایعه نامه (یه فرمساده که کاربر پر میکنه و بعد چاپ میکنه)
2- اسکریپت پزشکی (پزشک توی صفحع مخصوص خودش با یوزر و پس admin وارد میشه و یه بیمار اضافه میکنه و بعد بیمار با یوزر و پسی که دکتر براش گذاشته وارد میشه واطلاعات بیماریشو میبینه)

تلگرام : elyasbeshkani@

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
بله درسته. ولی هر فیلمی میاد بعد از 2 ساعت میتونی تو آپارات، یوتیوپ، بقیه سایت های اشتراک فیلم، وبلاگ ها، برخی از سایت ها، و در آخر و اصلی ترین مورد کانال ها و گروه های تلگرامی این فیلم ها رو به راحتی دانلود کنی. مردمم نمیخرن به دو جهت عدم فرهنگ سازی و مشکل اقتصادی.
البته جدیدا این موضوع جدی شده و کمتر فیلم ها رو میشه تو هر سایتی یا ... پیدا کرد ولی به نظرم فرهنگ سازی بیشتر دخیله تا مشکل اقتصادی چون مردم حاضرن برای فیلم هالیوودی هم که 3 تومن خرج کنن حجم بگیرن دانلود کنن که البته تفاوت فیلم ایرانی و خارجی هم مطرح هستش ...

بالا