متن لینک دار که به رنگ زمینه باشه و با چشم دیده نشه . گوگل برای سئو چه واکنشی نشون میده؟ مثبت، منفی یا بی تاثیر؟!
این همه دامین را کجا میفروشن؟! من که یه دونه دامین هم نتونستم بفروشم
پسوند از نتورک و اد و نت میتونیم استفاده کنیم مهم یه کلمه شیک برای قبل ایناست که دامنشو بتونیم ثبت کنیم.
شاید 20-30 اسم به ذهنم رسیده اما همشون هم .ir هم .com هم .net پره :general208: احتکار دامین بیداد میکنه
این روش مصداق بارز اسپم هست و سالهاست در لیست سیاه گوگل قرار داره و براحتی باعث پنالتی میشهمتن لینک دار که به رنگ زمینه باشه و با چشم دیده نشه . گوگل برای سئو چه واکنشی نشون میده؟ مثبت، منفی یا بی تاثیر؟!
رپورتاژ دائمیه ضررش هم دائمی ولی بکلینک دائمی که نمیدیبه عنوان سایت نمایش دهنده ، رپرتاژ آگهی بهتره یا فقط بک لینک فروختن ؟ (توی رپورتاژم 2 لینک به سایت طرف میدم ، کدوم برای سایتم ضرر کمتری داره )
ممنون از پیشنهاد؛adsgozar
.کام هم از ای ار بدتره .مخصوصا دامنه آي آر
بعضي از دامنه ها كه حتي معناي خاصي هم ندارن ميبني كه ثبت شدن!
حالا دو روز دیگه همینم ثبت میکنن هیچی گیرت نمیاد ... همه نوعش سایت بالاس.. سافت گذر.. اندرویدگذر.. دانلودگذر.. وبگذر..پاپ گذرممنون از پیشنهاد؛
فارسیش یه جوریه
کدوم قسمتش پست میزاری؟ من اشتراک گذاری میکنم چیزی پابلیک نمیشه عمومی نشون نمیده ! :general208:واسه لینکسازی
اون قسمت articleکدوم قسمتش پست میزاری؟ من اشتراک گذاری میکنم چیزی پابلیک نمیشه عمومی نشون نمیده ! :general208:
برای من MN5-1 میارهM Z و 1 تا 10 فیلترینگ چه معنی میده؟
mz مخفف چیزی هست؟ قبلا یه چیز دیگه بود
کسی کد پاپ اپ نداش ؟دوستان کد پاپ اپ مخصوص تلگرام میخوام با کلیک باز بشه هر 24 ساعت یکبار
هرکی داره بیزحمت بده بهم
من دارم...فردا میرم خونه..کسی کد پاپ اپ نداش ؟
اون صفحه پاپ اپش نمیخوام باز بشه فقط پنجره تلگرام باز بشه
فكر كنم براي هر آي اس پي يه چيزي مياره. براي من اولش با RC شروع ميشه.M Z و 1 تا 10 فیلترینگ چه معنی میده؟
M Z و 1 تا 10 فیلترینگ چه معنی میده؟
برای من MN5-1 میاره
اینا کدهای فیلترینگه که هرکدوم معنی خودشو داره برای مثال شماره نسخه نرم افزار و ورژنش ، منطقه فیلتر ، درجه فیلتر شدن سایتفكر كنم براي هر آي اس پي يه چيزي مياره. براي من اولش با RC شروع ميشه.
آی فریم بدون مزاحمت !سایت های تبلیغاتی دیگه شورشو در آوردن تبلیغات آی فریم ندیده بودیم که دیدیم
نه به فکر تبلیغ دهنده هستن نه به فکر وبمسترا
مشاهده پیوست 1019764