• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سلام مهربون
اون سایت ِ که سایت های فارسیو طبق رده بندی الکسا تا 2000 فک کنم لیست کرده بود رو میشه بدی؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
سلام عزیزم
والا یادم نمیاد اتفاقا خودمم دنبال همچین سایتی هستم :D
اگه پیدا کردی پ.خ کن برام

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
وی پی اس خوب با قیمت مناسب که بشه توش برنامه های کرک اجرا کرد میشناسین ؟

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان میخوام سایت فروش بازی بزنم اوضاع فیلترینگ چطوره؟ فیلتر میکنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوستان یه بار این سوال رو قبلا پرسیدم هنوز قصد جا به جایی نداشتم ..
الان می خوام سایتم به اسم www.tifo30.ir رو ادرسش رو عوض کنم به ادرس www.footballerooz.com .. سایت هم وردپرسی هست .
چند وقت می خوام این دامین فعلی ریدیرکت بشه رو دامین جدید و بعد قطع بشه . چون دامین فعلی رو با توجه به اتوریتی بالایی که داره و مشتری هایی که بک لینک می می گیرن ازم تبدلیش کنم به سایت خبرخوان ورزشی ... حالا مراحل اولیه انجام این تغییرات رو میشه راهنمایی م کنید :
اول تو هاستم addon دامین جدید رو رو اضافه کنم ؟!
بعد چه طوری ادرس سایت رو از دیتابیس و ... به ادرس جدید تغییر بدم !؟ تو یه سایت یه پلاگین به نام go live رو معرفی کرده با اون انجام بدم فیکس میشه ؟
توی وب مستر هم که باید از تنظیمات change adres رو بزنم ..
این موارد اگر درست هست یا ناقص هست کاملش رو برام می نویسید تغیرات رو اعمال کنم بدون دردسر ادرس سایت عوض بشه ...
سپاس

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
هیچ اطمینانی به درست کار کردن چنج آدرس گوگل نیست. من ریدایرکت کردم دو تا کد ورفای هم گذاشتم در کل همه کار کردم ولی گوگل هنگ میکنه و علامت تایید نمیاره، باید مطمئن بشی که چنج آدرس درست عمل میکنه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
,hg
هیچ اطمینانی به درست کار کردن چنج آدرس گوگل نیست. من ریدایرکت کردم دو تا کد ورفای هم گذاشتم در کل همه کار کردم ولی گوگل هنگ میکنه و علامت تایید نمیاره، باید مطمئن بشی که چنج آدرس درست عمل میکنه[/QUOTE
والا چینج ادرس الان خیلی مشکل نیست چون دامنه فعلی رو می ذارم برای سایت دیگر و نمی خوام تا بیش از یک هفته به این ادرس جدیدم ریدیرکت بشه .. ب
عدا میشه از وب مستر حذفش کنم و دامنه جدید رو از نو با سایت مپ ثبت کنم .. الان می خوام انتقال ادرس در سایت و مطالب و دیتابیس تمیز انجام بشه .. یعنی بعد از تغییر ادرس کل لینک های سایت به درستی کار کنند و مشکل 404 پیش نیاد ...
یه جورایی انگار یه سایت رو از اول می خوام بالا بیارم ... چون همه بک لینک ها و سئویی که برای دامنه فعلی کردم می پره ... که البته مهم نیست ...

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
چجوری از صفحه اصلی فیس بوک و یوتیوب و یاهو میل و جی میل بک لینک داره ؟ تبلیغ داده یعنی ؟

فایل های ضمیمه

• link.jpg
    link.jpg
    53.2 KB · نمایش ها: 19

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
چجوری از صفحه اصلی فیس بوک و یوتیوب و یاهو میل و جی میل بک لینک داره ؟ تبلیغ داده یعنی ؟
اگر این سایت فال رو منظورته معلوم نیست داره چی کار میکنه تنها راهش لینک تو امضای ایمیل هست که اون هم جزء فاکتور های بکلینک الکسا نباید منظور بشه مگر ایمیل انبوه...

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
این دیگه چه مدل نموداره؟o_O:general611:
http://www.alexa.com/siteinfo/taroot-rangi.com
به احتمال زیاد اکانت الکسا خرید دوستان یه تاپیک زده بودن سایت هایی که اکانت میخرن نمودار کاملا عمودی میشه و احجتمالا برای این که اکانت بخرن + با کمک شدید از این سایت portal-rangi.com سورس این سایت را چک کنید ببنید چندتا بک لینک به سایت taroot-rangi.com داده حدودا 63 تا با استفاده از find کروم در صفحه اصلی و.....
دوستان یه بار این سوال رو قبلا پرسیدم هنوز قصد جا به جایی نداشتم ..
الان می خوام سایتم به اسم www.tifo30.ir رو ادرسش رو عوض کنم به ادرس www.footballerooz.com .. سایت هم وردپرسی هست .
چند وقت می خوام این دامین فعلی ریدیرکت بشه رو دامین جدید و بعد قطع بشه . چون دامین فعلی رو با توجه به اتوریتی بالایی که داره و مشتری هایی که بک لینک می می گیرن ازم تبدلیش کنم به سایت خبرخوان ورزشی ... حالا مراحل اولیه انجام این تغییرات رو میشه راهنمایی م کنید :
اول تو هاستم addon دامین جدید رو رو اضافه کنم ؟!
بعد چه طوری ادرس سایت رو از دیتابیس و ... به ادرس جدید تغییر بدم !؟ تو یه سایت یه پلاگین به نام go live رو معرفی کرده با اون انجام بدم فیکس میشه ؟
این موارد اگر درست هست یا ناقص هست کاملش رو برام می نویسید تغیرات رو اعمال کنم بدون دردسر ادرس سایت عوض بشه ...
سپاس
1- بعد چند وقت اگر منظورتون چندین ماه هست مشکلی نداره ریداریکت را بردارید ول به این زودی ها نمیشه ( سایتم فیلتر شد خواستم ریداریکت کنم دامنه قبل قبلی که دی فیلتر شده بود را هم ارور داد که با ید اون را هم ریدایرکت کنی یعنی بعد از حدودا 5 ماه ریدایرکت باید باشه)
برای ریدایرکت من این طوری میرم راحت تر هستم
1-ادرس سایت را دروردپرس تغییر میدم (تنظیمات >>همگانی>> نشانی وردپرس (URL) )
2-تغییر ادرس در دایرکت ادمین / سی پنل
3- تغییر تمام ادرس ها در دیتابیس (کدش را اگر خواستی بگو برات بفرستم)
وسلام
-------------------------
ویرایش
برای دامنه قبلی یک اکانت جدید میسازم و ریدایرکت 301 میزنم
در گوگل وبمستر هم مشکلی ندارم

Last edited:
بالا