EmpireWorld
همکار بازنشسته
سلام عزیزمسلام مهربون
اون سایت ِ که سایت های فارسیو طبق رده بندی الکسا تا 2000 فک کنم لیست کرده بود رو میشه بدی؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
والا یادم نمیاد اتفاقا خودمم دنبال همچین سایتی هستم
اگه پیدا کردی پ.خ کن برام
سلام عزیزمسلام مهربون
اون سایت ِ که سایت های فارسیو طبق رده بندی الکسا تا 2000 فک کنم لیست کرده بود رو میشه بدی؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
آقا همینجا بذار همه استفاده کنند دیگه. ممنون@siavashx رسوند.میفرستم واست
این سایت چه جوری یه شبه رسیده به رنک 81 ؟ این دیگه چه جورشه؟! بعضی سایت ها بعد دو سه سال رشد میکنن اون هم نه اینقدر این چطوری تونسته...این دیگه چه مدل نموداره؟:general611:
http://www.alexa.com/siteinfo/taroot-rangi.com
هیچ اطمینانی به درست کار کردن چنج آدرس گوگل نیست. من ریدایرکت کردم دو تا کد ورفای هم گذاشتم در کل همه کار کردم ولی گوگل هنگ میکنه و علامت تایید نمیاره، باید مطمئن بشی که چنج آدرس درست عمل میکنهتوی وب مستر هم که باید از تنظیمات change adres رو بزنم ..
این ادمینش یا اونی که براش سئو کرده دیگه خدای سئوئهاین دیگه چه مدل نموداره؟:general611:
هیچ اطمینانی به درست کار کردن چنج آدرس گوگل نیست. من ریدایرکت کردم دو تا کد ورفای هم گذاشتم در کل همه کار کردم ولی گوگل هنگ میکنه و علامت تایید نمیاره، باید مطمئن بشی که چنج آدرس درست عمل میکنه[/QUOTE
والا چینج ادرس الان خیلی مشکل نیست چون دامنه فعلی رو می ذارم برای سایت دیگر و نمی خوام تا بیش از یک هفته به این ادرس جدیدم ریدیرکت بشه .. ب
عدا میشه از وب مستر حذفش کنم و دامنه جدید رو از نو با سایت مپ ثبت کنم .. الان می خوام انتقال ادرس در سایت و مطالب و دیتابیس تمیز انجام بشه .. یعنی بعد از تغییر ادرس کل لینک های سایت به درستی کار کنند و مشکل 404 پیش نیاد ...
یه جورایی انگار یه سایت رو از اول می خوام بالا بیارم ... چون همه بک لینک ها و سئویی که برای دامنه فعلی کردم می پره ... که البته مهم نیست ...
ادمینش یه خانمه ...این ادمینش یا اونی که براش سئو کرده دیگه خدای سئوئه
این بازه کوتاه رسیدن به 200 300 هزار تا آی پی خیلی کاره سختیه
هرکی هست دمش گرم
اگر این سایت فال رو منظورته معلوم نیست داره چی کار میکنه تنها راهش لینک تو امضای ایمیل هست که اون هم جزء فاکتور های بکلینک الکسا نباید منظور بشه مگر ایمیل انبوه...چجوری از صفحه اصلی فیس بوک و یوتیوب و یاهو میل و جی میل بک لینک داره ؟ تبلیغ داده یعنی ؟
به احتمال زیاد اکانت الکسا خرید دوستان یه تاپیک زده بودن سایت هایی که اکانت میخرن نمودار کاملا عمودی میشه و احجتمالا برای این که اکانت بخرن + با کمک شدید از این سایت portal-rangi.com سورس این سایت را چک کنید ببنید چندتا بک لینک به سایت taroot-rangi.com داده حدودا 63 تا با استفاده از find کروم در صفحه اصلی و.....این دیگه چه مدل نموداره؟:general611:
1- بعد چند وقت اگر منظورتون چندین ماه هست مشکلی نداره ریداریکت را بردارید ول به این زودی ها نمیشه ( سایتم فیلتر شد خواستم ریداریکت کنم دامنه قبل قبلی که دی فیلتر شده بود را هم ارور داد که با ید اون را هم ریدایرکت کنی یعنی بعد از حدودا 5 ماه ریدایرکت باید باشه)دوستان یه بار این سوال رو قبلا پرسیدم هنوز قصد جا به جایی نداشتم ..
الان می خوام سایتم به اسم www.tifo30.ir رو ادرسش رو عوض کنم به ادرس www.footballerooz.com .. سایت هم وردپرسی هست .
چند وقت می خوام این دامین فعلی ریدیرکت بشه رو دامین جدید و بعد قطع بشه . چون دامین فعلی رو با توجه به اتوریتی بالایی که داره و مشتری هایی که بک لینک می می گیرن ازم تبدلیش کنم به سایت خبرخوان ورزشی ... حالا مراحل اولیه انجام این تغییرات رو میشه راهنمایی م کنید :
اول تو هاستم addon دامین جدید رو رو اضافه کنم ؟!
بعد چه طوری ادرس سایت رو از دیتابیس و ... به ادرس جدید تغییر بدم !؟ تو یه سایت یه پلاگین به نام go live رو معرفی کرده با اون انجام بدم فیکس میشه ؟
توی وب مستر هم که باید از تنظیمات change adres رو بزنم ..
این موارد اگر درست هست یا ناقص هست کاملش رو برام می نویسید تغیرات رو اعمال کنم بدون دردسر ادرس سایت عوض بشه ...
سپاس
به نظر خيلي رتبهاي بالاي هزارش به روز نيست.الکسر دسته بندی نداره؟ مثلا بر اساس سایت خبری و...