• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ای وب هاست مزخرف محضه!
خیلی آشغاله..چند سال پیش باهاش به مشکل بر خوردم..
سایتم رو فروخته بودم..نه هاست رو منتقل میکرد به خریدار و نه دامین رو!
چه هاستی رو پیشنهاد می کنید
البته سی پنل

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
البته سی پنل
میهن وب هاست هم جدیدا خیلی محدودیت هاشو روی هاست زیاد کرده.. یه IPS میخواستم نصب کنم واسه یکی واسه هر مرحله باید تیکت میدادم که محدودیت بردارن
والا من فقط از هاست دی ال و نت افراز راضی هستم...بقیشون یه کارشون میلنگه یا اینکه در حد این دوتا نیستن

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
چند ماه آپدیت نکردن یوآست روی سئو تاثیر منفی داره؟!

SW-ZT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بعد از دات تی کی و دات آی آر، پسوند ارزون تر چی هست؟
دات تی کی تا چقدر قابل اعتماده(یه دفه دامین بسته نشه و...)

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
tk كه مجاني هست.
بعضي دامنه ها اولش آفر خوب ميزنن براي خريد اما موقع تمديدش بايد مبلغ رو كامل بدي.
مثلا .in رو شايد با 4 تومن هم بتوني پيدا كني اما موقع تمديد بايد 40 تومن بدي!

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
درود
دامنه .tk دامنه رایگان هست و قابل اعتماد نیست(در حال حاضر ای پی ایران تحریمه)
و از ارزان ترین دامنه های میشه به زیر دامنه های ir اشاره کرد مثل ac.ir و ... که دو سه هزارتومانه و شرایط داره
دامنه های بین المللی همشون نوسان قیمت دارند

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
البته سی پنل
توی رنج قیمت ماهی 10 تا 20 تومن بهترین هاستی که خودمم خیلی وقته مشتریشم وب داده هست
ولی اگه قیمت برات مهم نیس و کیفیت از همه چی مهم تره همون هاست دی ال
البته منظورم این نیس که وب داده کیفیتش پایینه ها و تازه اگه قیمتشو در نظر بگیریم عالی هم هست
ولی خب هاست دی ال چون خیلی سابقه داره مسلما کیفیتش نسبت به همه هاستینگ ها بالاتره گرچه یه مقداریشم شوآف هست
به نظر من اگه :
سایتت تازه تاسیس یا معمولی (زیر 15 20 هزار تا آی پی) هست وب داده
سایتت قدیمی و پربازدید (بالای 20 30 هزار آی پی) هست هاست دی ال
بقیه ی هاستینگ ها هم مثه آبتین و ایران سرور و ... اکثرا دوزاری هستن و تا آمارت از 100 200 آی پی رد شد تازه دهن .... هاشون شروع میشه
آخر کار هم اینقدر ساسپندت میکنن که کلا از سایت زدن و وب مستری پیشمون میشی
جالب بود یادمه یه روزی ادمین ایران سرور به یکی از سایت هام با 300 آی پی میگفت پربازدیده و باید سرور مجازی بگیری :| :general210: آخر کار هم کل پول رو بالا کشید و گفت برو یه هاستینگ دیگه :| :general210:

crooker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
چرا پارس ناز و بیتوته و امثالهم کپی میکنن اینهمه بازدید کننده دارند ولی همه سایت های تفریحی دیگه هم کپی می کنند ولی بازدید کننده ندارند؟:rolleyes:
واقعا من موندم چرا اینطوریهo_O
هیچ توجیهی هم نداره

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
توی رنج قیمت ماهی 10 تا 20 تومن بهترین هاستی که خودمم خیلی وقته مشتریشم وب داده هست
البته منظورم این نیس که وب داده کیفیتش پایینه ها و تازه اگه قیمتشو در نظر بگیریم عالی هم هست
ولی خب هاست دی ال چون خیلی سابقه داره مسلما کیفیتش نسبت به همه هاستینگ ها بالاتره گرچه یه مقداریشم شوآف هست
به نظر من اگه :
بقیه ی هاستینگ ها هم مثه آبتین و ایران سرور و ... اکثرا دوزاری هستن و تا آمارت از 100 200 آی پی رد شد تازه دهن .... هاشون شروع میشه
جالب بود یادمه یه روزی ادمین ایران سرور به یکی از سایت هام با 300 آی پی میگفت پربازدیده و باید سرور مجازی بگیری :| :general210: آخر کار هم کل پول رو بالا کشید و گفت برو یه هاستینگ دیگه :| :general210:

وب داده واقعا از نظر کیفیت عالیه...یه سایت داشتم با 150 تا آنلاین طبق گوگل آنالیتیکس .اصلا اون قسمت رم و سی پی یوش پر نمیشد روی پلن 10 هزار تومنیش..
محدودیت هم روی هاستش نیست و همه چیش بازه

ولی چون زیاد معروف نیست..آدم استرس داره سایتش اونجا باشه:general703:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
وب داده واقعا از نظر کیفیت عالیه...یه سایت داشتم با 150 تا آنلاین طبق گوگل آنالیتیکس .اصلا اون قسمت رم و سی پی یوش پر نمیشد روی پلن 10 هزار تومنیش..
محدودیت هم روی هاستش نیست و همه چیش بازه

ولی چون زیاد معروف نیست..آدم استرس داره سایتش اونجا باشه:general703:
خب فک کنم کلا 3 4 ساله که داره فعالیت میکنه و زمان میبره تا معروف بشه
گرچه همین الان هم فک کنم بازدیدکننده بالایی داشته باشه چون 2 هزار ایرانه
یه مزیت خیلی مهمی هم که داره اینه که اگه منابع کم بیاری ساسپندت نمیکنه و به جاش سایتت ارور 500 میده
اینطوری آدم حداقل خودش میره پیگیری میکنه که ببینه مشکل از کجاست نه اینکه هی تیکت پشت تیکت بدی که تازه سایتتو از ساسپندی در بیارن
من مثلا میشد یه روزایی که 300 400 تا آنلاین داشتم و چون قالب سایتم بهینه نبود خیلی به سرور فشار میاورد ولی میشستم پشت سایت و هی دستکاری میکردم تا مبادا سایت از دسترس خارج شه. اینطوری حداقلش بازدید کننده از دست نمیدادم ولی اگه ساسپند میشد اونم تو یه روز پربازدید دیگه فاتحه سایت رو باید میخوندم

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
چرا پارس ناز و بیتوته و امثالهم کپی میکنن اینهمه بازدید کننده دارند ولی همه سایت های تفریحی دیگه هم کپی می کنند ولی بازدید کننده ندارند؟:rolleyes:
هیچ توجیهی هم نداره
چون خیلی قدیمی ان و گوگل فکر میکنه اینا منبع اون محتوا هستن نه اون سایت های کوچیک
قدمت همیشه و تو همه جا اعتبار میاره. چه تو دنیای مجازی چه توی دنیای واقعی

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
به نظر من اگه :
سلام . ممنون از وقت و پاسخی که دادید
والا هاست دی ال قبلنا شنیده بودم گرونه نه این قدر که ی هاستی که حداکثر جاهای دیگه 10 تومنه رو 70 تومن میده !!!! خدایی اول فک کردم 7 تومنه به ریال نوشته . تومان شو ندیدم
چند سال پیش اگه یادتون باشه من سایت توفان رو که تا 800 ایران رتبه ش اومد رو . روی یک هاست گمنام که چندتا بیشتر مشتری نداشت بالا آوردم http://www.hostpardaz.net/
اولش با هاست 7 تومنی شروع کردم هر وقت بازدید میرفت بالا ی پله می رفتم بالا تا وقتی که هزینه ش به 40 تومن رسید
الان مث اینکه هاست پرداز هم با اینکه گمنام هست رویه هاست دی ال رو گرفته و فقط سایت های بالا رو میزبانی می کنه
چون منم می خوام از صفر شروع کنم ایشالله مث سایت های قبلی به زیر هزار برسم
بعدا منتقل کنم به هاست دی ال
شما از مشتری های بزرگ و بنام وب داده خبر دارید ؟؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
والا هاست دی ال قبلنا شنیده بودم گرونه نه این قدر که ی هاستی که حداکثر جاهای دیگه 10 تومنه رو 70 تومن میده !!!! خدایی اول فک کردم 7 تومنه به ریال نوشته . تومان شو ندیدم
چند سال پیش اگه یادتون باشه من سایت توفان رو که تا 800 ایران رتبه ش اومد رو . روی یک هاست گمنام که چندتا بیشتر مشتری نداشت بالا آوردم http://www.hostpardaz.net/
اولش با هاست 7 تومنی شروع کردم هر وقت بازدید میرفت بالا ی پله می رفتم بالا تا وقتی که هزینه ش به 40 تومن رسید
الان مث اینکه هاست پرداز هم با اینکه گمنام هست رویه هاست دی ال رو گرفته و فقط سایت های بالا رو میزبانی می کنه
خواهش میکنم
نه متاسفانه من از سایت های روی سرورشون خبر ندارم
ولی میتونید از خودشون بپرسید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هیچ توجیهی هم نداره
همون کاری که yjc با من میکرد..سایت من 700 ایران بود..ولی وقتی ازم کپی میکرد من از نتایج حذف میشدم!! چون اون از من قوی تره و قدیمی تره!

خب فک کنم کلا 3 4 ساله که داره فعالیت میکنه و زمان میبره تا معروف بشه
گرچه همین الان هم فک کنم بازدیدکننده بالایی داشته باشه چون 2 هزار ایرانه
یه مزیت خیلی مهمی هم که داره اینه که اگه منابع کم بیاری ساسپندت نمیکنه و به جاش سایتت ارور 500 میده
اینطوری آدم حداقل خودش میره پیگیری میکنه که ببینه مشکل از کجاست نه اینکه هی تیکت پشت تیکت بدی که تازه سایتتو از ساسپندی در بیارن
من مثلا میشد یه روزایی که 300 400 تا آنلاین داشتم و چون قالب سایتم بهینه نبود خیلی به سرور فشار میاورد ولی میشستم پشت سایت و هی دستکاری میکردم تا مبادا سایت از دسترس خارج شه. اینطوری حداقلش بازدید کننده از دست نمیدادم ولی اگه ساسپند میشد اونم تو یه روز پربازدید دیگه فاتحه سایت رو باید میخوندم

مزیت هاست ابری همینه... بهت منابع اختصاص میده و هروقت از حدش زیاد تر بشه سایتت ارور 500 میده و وقتی کمتر بشه دوباره سایت باز میشه..
اما یه هاستینگ میشناسم که روی هاست ابری سایت منو ساسپند کردن:D:p:p
تهران هاست:general602::general602:
سایت تازه تاسیس من اندازه خودش رم و سی پی یو مصرف میکرد و خیلی عادی بود..(روی هاست ابری)
بعد دیدم ساسپند شد...تیکت دادم که چرا سایتمو بستید؟ تا 2 روز کسی جواب نداد!
بعد زنگ زدم بهشون..یه خانومه برداشت و گفت که آره منابع زیاد مصرف کردی و اینا..گفتم حاج خانوم هاست ابری که منابع اختصاصی هست؟ چطور میشه؟
گفت حالا که شده!!!گفتم حداقل 10 دقیقه بازش کن تا بک آپ بگریم و برم اصلا نخواستم..گفت من اجازه ندارم:mad::mad:باید مدیر هاستینگ اجازه بده!
آخرش به یه بدبختی تونستم بک آپو بگیرم:confused:

هاست دی ال برای سایت های بزرگه که منابع و بازدید زیادی دارن:general703:واسه همین گرونه
------------------
این هاست پرداز اون زمان سال های 90 تا 91 معروف شد..دلیلشم تبلیغ توی فروم وی بی ایران بود..فکر کنم مال یکی از مدیران بخش وی بی ایران بود..واسه همین اکثرا که انجمن های ویبولتین داشتن میرفتن هاست پرداز..تازش فکر کنم اون موقع ریسلر بود:general509:
آخرشم نمیدونم چی شد که عذر همه رو خواست و گفت برید جای دیگه:D:D:p

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
آبتین بنده خدا اونقدرا هم داغون نیستن !! دیشب ی هاست سفارش دادم . امروز پشیمون شدم . پول کمتر ی ساعت عودت دادن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
تاثیر منفی که نداره
آپدیت ها معمولا یا امنیتی هستن و یا به منظور افزودن ابزارهای جدید یا بهینه کردنشون میان
ولی ممکنه این وسط یه باگ باشه که تو ورژن های بعدی رفع شده باشه و یا ممکنه یه ابزار خوب اضافه شده باشه و همین عوامل باعث میشه رقاباتون یه قدم از شما جلوتر بیوفتن

بالا