الان بهترین راه برای بالا اومدن یه سایت تخصصی چیه؟
منظورم راه های کلاه سفید و امنه.
چیزی که من متوجه شدم این مدت ایناس
1 محتوا 2 سرعت سایت 3 نداشتن تبلیغات آزاردهنده
در مورد همین 3 مورد میشه کلی توضیح داد
اما در مورد محتوا یکی از نکات مهم لینک دادن به منابع معتبر و استفاده درست از تگ و لینک های داخلی هست
الان نگاه کنی بخصوص در سطح وب فارسی طرف 2 خط مطلب نوشته 200 تا تگ زده! خوب این دقیقا مصداق بارز اسپم هست بعد شاکی میشه چرا رتبه نمیگیره. گوگل گاگول که نیست میفهمه که این مطلب صرفا برای رتبه نوشته شده نه بازدیدکننده
تازه من فکر می کنم این تغییراتی که گوگل داده به نفع سایت های تازه هم هست، دیگه صرفا به دلیل قدمت سایت و قدرت بک لینک ها، مطالب رو در بالاترین نتایج قرار نمیده
( می تونم برات یه مثال هم بیارم از یک مورد که مطلب من با عنوان یکسان نسبت به دیجی کالا در رتبه 1 قرار گرفته)
علتش هم اینه که گوگل فهمیده در مورد چنین مطلبی سایت من اعتبار بیشتری داره، این نکته کلیدی تمام ماجراست
همین اعتبار باعث شده میانگین رتبه مطالبی که می نویسم به 5 برسه که جایگاه خیلی مناسبیه
هیچ روش کلاه سیاه و خاکستری و... هم استفاده نمی کنم اعتقادی ندارم بهشون اگر هم روشی باشه که کار بده کوتاه مدت هست و ریسکش بالاست و با ی آپدیت به فناک میریم :general711:
راحت تر بگم در کل هر کاری می کنم کارهایی هستن که خودم دوست دارم به عنوان یک بازدید کننده از یک سایت ببینمشون
اکثر صاحبان سایت ها تصور می کنن چون 4 تا مطلب نوشتن پس حق دارن هرجوری که دوست دارن بازدیدکننده رو تبدیل به پول کنن
یه سایت فارسی زبون رو باز کن همینکه به کلیک کردن فکر هم کنی 4 تا pop up و pop under و تلگرام علی الحساب برات باز میشه :general711:
درسته درامد زایی هدف همه ماست هممون هم پول دوست داریم این طبیعیه ولی راه رو اشتباه میریم اکثرا :general707: