learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
به صورت نوتیفیکیشن میاد ؟
اگر اینه که خب از این اپ های متفرقه نصب کردی
سعی کن فقد از خود تلگرام رسمی استفاده کنی بقیشون همگی اطلاعات رو بر میدارن و ذخیره میکنن ( با سند و مدرک هست این حرفم )
امیر با رتبه 800 داره ماهی 9 میلیون در میارهامیر ترفند ها رو که بدبخت کردین :| حالا گیر بدین به من خخخ
9 تومن مگه زیاده ؟ همینو بده دست من 15 تومن در میارم9 تومن؟!
باش خخخ
دیگه خیلی دربیاره 2 3 تومن
@amir7310 نامرد چطوری 9 تومن درمیاری ؟ :| به منم ییاد بده!
حریم خصوصیو رعایت کن برادر:general208:9 تومن مگه زیاده ؟ همینو بده دست من 15 تومن در میارم
درگاهش رو خودم دادم و درآمدش رو دارم میبینم بعد میگی نه ؟
نوش جونش زحمت کشیده و در میاره ولی یه کم بیشتر کار کنه بیشتر هم در میاره
سایتش چون تخصصی هست پتانسیل فوق العاده ای داره تو بخش درآمد
حریم خصوصی امیر حریم خصوصی منه :دیحریم خصوصیو رعایت کن برادر:general208:
نوش جونش ... آره واقعا زحمت کشیده
حالا بحث چیز دیگه ای بود،شما که متخصصی برای پوسته چی پیشنهاد میدی؟
حریم خصوصی امیر حریم خصوصی منه :دی
آره نوش جونش ولی یه کم ....خله :| کجای دنیا دیدی این همه زحمت بکشی اونوخ بری واس gf آیفون 7 قرمز 128 گیگ بگیری ؟
در مورد پوسته تا به حال از پوسته آماده استفاده نکردم
در مورد طراحی هم فامو چرا ؟
این همه طراح هستن که با قیمت خوب طراحی میکنن
پیشنهاد منو میخوای بگم که خود من قبلا یه پوسته زدم برای یه سایت دانلود که کاملا متفاوت بود با این سایت هایی که الان هست
ایده منم این بود که اون موقع تایم لاین فیسبوک تازه اومده بود یهو به ذهنم رسید که پوسته مثل تایم لاین باشه
تو هم سعی کن به طراحی که میدی بگو سبکشو متفاوت بزنه و با اینایی که الان هستن فرق کنه
هم جذاب میشه سایتت هم متفاوت و ....
اگر اینه که خب از این اپ های متفرقه نصب کردی
سعی کن فقد از خود تلگرام رسمی استفاده کنی بقیشون همگی اطلاعات رو بر میدارن و ذخیره میکنن ( با سند و مدرک هست این حرفم )
گزینه پیشنهاد به جوین دقیقا کجای تلگرامه؟
نرم افزار های متفرقه از بازار و مایکت نصب کردی
ترفند انتقال کاربران پی تی از گاج به قلمچی نزنی تو سایتت یه وقت@learndl ببينم ميتوني مارو ب گاج بدي
وقتی روی لینک یک کانال کلیک میکنی بعد تلگرام باز میشه و یه پنجره پاپ آپ مانندی باز میشه و میگه مثلا:
Do you want to join "persiantool" channel?
اونی که نوتیفیکشن میاد بالای گوشی رو که آره اپلیکیشن نصب میکنی میاد
این داخل خود تلگرام میاد و عین اینکه خود تلگرامه
نه لینکی کلیک میکنم، نه هیچی
یه مطلب داشتم میخوندم یهو این پیام اومد، البته خیلی کم میادش، شاید در ماه دو سه بار این بیادش.
مگه کسی میتونه بهت چپ نیگا کنه ؟ :-w@learndl ببينم ميتوني مارو ب گاج بدي
شرمنده من معرفی نمیکنم چون فردا مشکلی هم پیش بیاد میگن تو گفتیچند تا از این طراح ها رو معرفی کنید بی زحمت
ازش بپرس داداش فازت چیه ؟ :|الان به فامو پیام دادم میگه طراحی اختصاصی 3 تا 6 میلیون...نمیدونم چه فکری با خودش کرده :|
اینا همش حرفهدر مورد متفاوت بودن هم یه سری ایده دارم، ولی کاربر ایرانی (که منم جزوشونم) هر کاریشم کنی به همون پوسته های کلاسیک سه ستونه و دو ستونه تمایل داره
خب دیگه همه اینا به خاطر اپ هاییه که نصب داری حالا ببین کدومش توش تبلیغات این مدلی گذاشتهوقتی روی لینک یک کانال کلیک میکنی بعد تلگرام باز میشه و یه پنجره پاپ آپ مانندی باز میشه و میگه مثلا:
Do you want to join "persiantool" channel?
اونی که نوتیفیکشن میاد بالای گوشی رو که آره اپلیکیشن نصب میکنی میاد
این داخل خود تلگرام میاد و عین اینکه خود تلگرامه
نه لینکی کلیک میکنم، نه هیچی
یه مطلب داشتم میخوندم یهو این پیام اومد، البته خیلی کم میادش، شاید در ماه دو سه بار این بیادش.
تلگرام رسمی رسمیهشما نرم افزار تلگرام رو از یه جای دیگه گرفتی
نرم افزار های غیررسمی تلگرام داری
نرم افزار غیرامنی از بازار یا مایکت دانلود کردی
اصولا هیچ نرم افزاری نمی تونه ترجمه رو به درستی انجام بده حتی همین انگلیسی که خیلی روش کار می کننگوگل ترجمه آلمانی، چینی، کره ای و ژاپنی اشتباه تحویل میده! سایت یا برنامه ای هست که بجز انگلیسی برای بقیه زبون ها خوب ترجمه کنه؟! نمیتونم از مترجم آدم کمک بگیرم چون متن عوض میشه و همون موقع باید جوابش را تحویل بگیرم
رفتي سراغ فرومهاي چيني و ژاپني؟! اگه همه اين تايمهايي كه ميري توي همه فرومهارو ميزاشتي روي يه سايت باور كن رتبه سايتت از @amir7310 هم بهتر بود و درآمدت هم بالاي 10 ميل بود.گوگل ترجمه آلمانی، چینی، کره ای و ژاپنی اشتباه تحویل میده! سایت یا برنامه ای هست که بجز انگلیسی برای بقیه زبون ها خوب ترجمه کنه؟! نمیتونم از مترجم آدم کمک بگیرم چون متن عوض میشه و همون موقع باید جوابش را تحویل بگیرم