اینو اینجوری نگاهش نکنرفتي سراغ فرومهاي چيني و ژاپني؟! اگه همه اين تايمهايي كه ميري توي همه فرومهارو ميزاشتي روي يه سايت باور كن رتبه سايتت از @amir7310 هم بهتر بود و درآمدت هم بالاي 10 ميل بود.
بالای 5m درآمد داره ماهی
اینو اینجوری نگاهش نکنرفتي سراغ فرومهاي چيني و ژاپني؟! اگه همه اين تايمهايي كه ميري توي همه فرومهارو ميزاشتي روي يه سايت باور كن رتبه سايتت از @amir7310 هم بهتر بود و درآمدت هم بالاي 10 ميل بود.
بله درسته فروش دارن ولی بعد از یه مدت که مشخص میشه امکانات نداره یا اون چیزی نیست که در ظاهر هست ، کلا حذف میشه از سمت مارکتدوست عزیز @learndl
شما هنوزم توی مارکت هایی مثه تم فارست فعالیت میکنید؟
یکم کنجکاو شدم رفتم آخرین پوسته های تم فارست رو دیدم و دیدم داغون ترین پوسته ها که حتی امکانات درست حسابی ندارن هم روزانه فروش دارن
اگه ممکنه چندتا مارکت خوب خارجی معرفی کنید
در مورد لایسنس قالب ها، خودمون باید اینکارو انجام بدیم یا خود مارکت ؟
قالب ها حتما باید صفحه ساز داشته باشن تا تایید کنن ؟
این خودش از امیر بیشتر درامد داره مگه نمیبینی امیر بهش حسوری میکنه ؟رفتي سراغ فرومهاي چيني و ژاپني؟! اگه همه اين تايمهايي كه ميري توي همه فرومهارو ميزاشتي روي يه سايت باور كن رتبه سايتت از @amir7310 هم بهتر بود و درآمدت هم بالاي 10 ميل بود.
من موتورگازی سوار میشم جنسیس کجا بود دیتو تاپیک فروش روکش فیبر کربن واس ماشین برو ببین خرید فیبر کربن مشکی مات برای جنسیس کوپه داشته
درآمد داره که جنسیس داره
امیر هم رو نمیکنه وگرنه .... :دی
تکذیب میشه، کدام تلگرام؟! هر چی اکانت تلگرام داشتم ریپورت دائم شد رفت !پس اونی که تو تلگرام واسم فرستادیو فروختی ؟
مشاهده پیوست 1023639
این همه زحمت رو این کشیدی بعد فروختی ؟
حیف نبود ؟ نزاشتی یه 2 تا سلفی هم ما باهاش بندازیم
@amir7310 چرا رسیدگی نمیکنی ؟
اتفاقا بعد از تحقیق توی این چند روز و مشورت از شما و دوستان دیگه کلا به این نتیجه رسیدم که پوسته های فارسی رو کلا بیخیال شم و برم سمت تم فارست و قالب های ltr ،هرچند هنوز در حال تموم کردن یه قالب خوب برای سایت های موسیقی هستم و نمیتونم قبل از تموم شدنش برم سراغ تم فارستمن کلا تا به حال تو این چند ساله واس ایرانی کاری انجام ندادم هرچند مشتری های اونور هم اکثرا ایرانی هستن ولی فعلا کمتر شده چون وضع چشمام خوب نیست
فکر کنم این سوالو ۲بار پرسیده بودم و هی فراموشش میکنمدر مورد فعالیت اونور یه چیزیرو بگم
لایسنس و تایید شدن و اینا به خودت مونده اگر دقت کنی لایسنسی که اینطوری جا افتاده که از انواع انکد ها استفاده کنی و نمیدونم کد فعال سازی بزاری نیست و اکثرا اپن سورس هست و یه وریفای شدن محصول واس مشتری
تو پست قبلی هم گفتم اونجا خودت میبینی طرف به راحتی میتونه همون محصول رو رایگان تو نت پیدا کنه ولی میاد قانونی خرید میکنه که این برمیگرده به فرهنگ و پشتیبانی و ...
اوهوم مطمعن باش تو هرکاری تلاش کنی موفق میشیاتفاقا بعد از تحقیق توی این چند روز و مشورت از شما و دوستان دیگه کلا به این نتیجه رسیدم که پوسته های فارسی رو کلا بیخیال شم و برم سمت تم فارست و قالب های ltr ،هرچند هنوز در حال تموم کردن یه قالب خوب برای سایت های موسیقی هستم و نمیتونم قبل از تموم شدنش برم سراغ تم فارست
به قول معروف : کم ولی همیشه :دیفکر کنم این سوالو ۲بار پرسیده بودم و هی فراموشش میکنم
توی نی نی سایت قبلا من با کدهای html و css هرکاری میکردم، مثلا لینک میذاشتم، بولد میکردم، جدول درست میکردم و ...جاهایی که فقط متن ساده و بدون هیچ کدی میشه وارد کرد, چه جوری باید کلمات کلیدی را قرار داد؟ جایی مثل ویسگون
فاز طراح های دوزاری ایرانی چیه ؟!
با شلوار کردی نشستن پشت سیستم زیر 2 قیمت نمیدن :|
یعنی با کت و شلوار این قیمتو بدن شما اوکی ای؟فاز طراح های دوزاری ایرانی چیه ؟!
هنوز نتونستم درستش کنم، بنظرتون ایراد کار از کجاست؟!یه مشکل جدی, کامنت های سایت بدون اجازه و تایید من منتشر میشن !!!!! چی کارش کنم؟
کنایه از کیفیت کاره ... وگرنه خودمم با شلوار کردیم خخخخیعنی با کت و شلوار این قیمتو بدن شما اوکی ای؟
توی تنظیمات دیدگاه ها هستهنوز نتونستم درستش کنم، بنظرتون ایراد کار از کجاست؟!
کار خوب و یکم حرفه ای بخاید ۲ تومن قیمت مناسبیه و اصلا گرون نیستفاز طراح های دوزاری ایرانی چیه ؟!
حق دارن بنده های خدا! تو هر پروژه ایی که میگیرن حداقل 1 بار کامپیوترشون میسوزهفاز طراح های دوزاری ایرانی چیه ؟!