البته مشکل یکی دوتا نیست :دی فرهنگ کار و کارفرما توی ایران وجود ندارهوختی از کلمه "طراح های دوزاری" استفاده میکنی چطور انتظار داری یه کار خوب تحویلت بدن ؟
مشکل شما از سمت طراحان نیست بلکه مشکلت اینه که میری سراغ همین طراح های دوزاری که فقد اسمشون طراحه !
اگه قرار باشه با زدن یک سایت طراحی و .... هرکسی برنامه نویس و طراح باشه که بابا بزرگ منم که بی سواده میتونه با وردپرس راه بندازه
شما اگر میخوای پول خوب بدی و کار خوب تحویل بگیری بیا من بهت طراح معرفی کنم که اگر بهت بگه 2 میلیون و طی 10 روز و 40 دقیقه و 20 ثانیه کارت رو تحویل میدم حتی 1 ثانیه دیرتر نشه !
هر روز هم 2 بار میزان پیشرفت پروژرو واست بفرسته مو به مو
متاسفانه ایران همینه انتظار دارن 2 میلیون بدن و گوگل رو تحویل بدی بهشون
طرف میاد میگه آقا تو 5 روز کار کردی چطوری قیمت میدی 1 میلیون ؟
اونجا دوس داری طرفو گیر بیاری به 70 روش سامورایی + 59 روش بلغاری و 390 روش سرخپوستی خفه کنی :|
یکی نیست بهش بگه اون طرف برای اینکه این 5 روز رو توانایی و مهارتش رو به دست بیاره زندگیش رو گذاشته پای یادگیری و ...
وختی با اونوریا کار میکنیم احترامی که بهمون میزارن از یه پزشک هم بیشتره و مثل یه متخصص باهامون برخورد میکنن نه مثل ایرانیا که فک میکنن با حمال طرفن
ههههههههعی ....
من حدود 2 سال پیش ی استایل خریدم از envato با یکی از طراح های معروف وردپرس توی ایران که اولش i داره :دی صحبت کردم که فارسی سازیش رو واسم انجام بده
گفت 700 تومن منم قبول کردم (دقت کن که این قیمت رو خودش گفت منم هیچ مخالفتی نکردم)
بعد از کلی معطلی که استایل رو فرستاد کلی جاهاش رو اصلا دست نزده بود
براش لیست کردم گفتم اینجاهاش مشکل داره هنوز گفت من فقط استایل رو فارسی می کنم امکانات جانبیش رو کاری ندارم! ( در صورتی که من گفته بودم می خوام کامل راست چین و فارسی بشه)
بعد از این ماجرا رفتم به خود طراح اصلی گفتم، گفت rtl فعلا تو اولویت نیست اما سعی می کنم تا آخر هفته آمادش کنم و آماده هم کرد. منم 100 دلار دونیت کردم بهش
کلی تشکر کرد و لایسنس یه اسکریپت 20 دلاریش هم بهم داد
من خیلی وقت قید کار کردن با ایرانی هارو زدم چون این "سیستم کاری" هست که مشکل داره نه خود افراد
2/3 تا گروه برنامه نویس خارجی باهاشون کار می کنم که چند نفر ایرانی هم توشون هست ولی هیچ وقت مشکلی نبوده چون سیستم کارشون درست و روشنه
آخرین نمونه هم مربوط به یه برنامه نویس آلمانی بود که ازش خواستم 4 تا اپشن اضافه کنه گفت ایده هایی که دادی خیلی خوب هستن اگر اجازه میدی که به صورت پابلیک به ادون اضافه کنم نیازی نیست پولی پرداخت کنی. با این حال بازم بهش دونیت کردم و کلی هم تشکر کرد
ی طراح یا برنامه نویس ایرانی هرگز چنین کاری نمی کنه حداقل اونهایی رو که من تجربه داشتم باهاشون
مورد بعدی دیگه هم اینه که فریمورک ها خیلی هارو برنامه نویس کردن ( درست مثل زمانی شده که شل اسکریپت ها ملت رو هکر کرده بودن! :دی )
اخلاق و تعهد کاری رو متاسفانه توی ایران یک در میلیون شاید بشه پیدا کرد تو هر زمینه ایی نه فقط وب