@ali998
هیچ کاری جز صبر کردن نمیشه کرد
شاید مثل دفعه قبل که از ریسلر کلاب منتقل کردن به ریسلو این دفعه هم همین کارو بکنن
چون ریسلو بدون ایرانی ها ورشکست میشه
رشما اعلام کرده برین از اینجا.الكساش كاملا همه چيزو نشون ميده.نزديك 80 درصد ورودي سايتش از ايران هست!!!
http://www.alexa.com/siteinfo/resello.com
الان کشور و شماره دامنه رو عوض کنم، مشکلی برای انتقال بوجود نمی اد؟این مشکل قبلا هم پیش اومده برای دامنه هایی که با آدرس های ایران ثبت میشدن
بهترین کار این که دامنه هاتون رو با آدرس خارج از کشور ثبت کنید از شر این دردسرها خلاص بشید
دامنه رو whois کن ببین رجیسترار دامنه ات چیه؟طلا هاست که چیزی راجع تحریم ها نگفته یعنی باهاش سرکله نداره؟
دامنه رو whois کن ببین رجیسترار دامنه ات چیه؟
برای منم دقیقا همینه.Registrar: REALTIME REGISTER B.V.
Registrar IANA ID: 839
همون ریسلوئه دیگهRegistrar Registration Expiration Date: 2018-03-30T14:35:23Z
Registrar: REALTIME REGISTER B.V.
Registrar IANA ID: 839
همین کار ساده رو هم انجام نمیدن، بهشون میگم کشور را به یه چیز دیگه تغیر بده میگن امکان پذیر نیست!!! نت افزار یه هویز ساده را عوض نمیکنه. حتی خودم هم این امکان رو ندارم! بروز رسانی مشخصات غیر فعاله فقط شماره تماس رو میشه عوض کرد!!این مشکل قبلا هم پیش اومده برای دامنه هایی که با آدرس های ایران ثبت میشدن
بهترین کار این که دامنه هاتون رو با آدرس خارج از کشور ثبت کنید از شر این دردسرها خلاص بشید
شاید نمیشه انجام داد کشور اینا را تغییر دادهمین کار ساده رو هم انجام نمیدن، بهشون میگم کشور را به یه چیز دیگه تغیر بده میگن امکان پذیر نیست!!! نت افزار یه هویز ساده را عوض نمیکنه
تو webstorm فک کنم این بود :دوستان برنامه نویس، طراح
یه مشکلی همیشه اذیتم میکنه، کدهایی که میزنم (html) موقع تبدیل به وردپرس و ...، همیشه به صورت اشتباهی میزنم یکی دوتا div پایانی رو حذف میکنم و بعدش کچل میشم تا مشکل قالب رو پیدا کنم
کدهام به این صورته ولی گاهی اوقات فاصله ها و قوانین رو رعایت نمیکنم و همه رو توی یه خط مینویسم
مشاهده پیوست 1024006
با webstorm کار میکنم
چطور میتونم کدهامو به صورت خودکار منظم کنم؟ اگه برنامه ای میشناسید معرفی کنید.
Ctrl + Alt + L
بیا با هم شراکتی اسپمر فروم بخریم, یه کم گرونه ولی میصرفهکسی نرم افزار اسپپمر مطلب برا وبلاگ داره ؟؟ پخ بده ممنون
برای جاوا و html از این استفاده کندوستان برنامه نویس، طراح
یه مشکلی همیشه اذیتم میکنه، کدهایی که میزنم (html) موقع تبدیل به وردپرس و ...، همیشه به صورت اشتباهی میزنم یکی دوتا div پایانی رو حذف میکنم و بعدش کچل میشم تا مشکل قالب رو پیدا کنم
کدهام به این صورته ولی گاهی اوقات فاصله ها و قوانین رو رعایت نمیکنم و همه رو توی یه خط مینویسم
مشاهده پیوست 1024006
با webstorm کار میکنم
چطور میتونم کدهامو به صورت خودکار منظم کنم؟ اگه برنامه ای میشناسید معرفی کنید.
برای جاوا و html از این استفاده کن
jsbeautifier.org
ممنونتو webstorm فک کنم این بود :
کد:Ctrl + Alt + L
<a href="#"><i class="fa fa-facebook"></i></a>