برای همون قضیه ای که توی تلگرام بهت گفتم، میخوام به صورت کد هم باشه که واریزی براشون اسونتر بشهکارتو بگو برای چی میخوای ؟
اگر خیلی مختصر و کوچیکه که ارزش نداره خودت بگیری
ببین کی داره یه کد زیر مجموعه ازش بگیر
شما تجربه VDSL دارید؟ سرعتش چطوره؟ واقعا همونی که ادعا میکنن هست؟ 50 مگابیت؟؟؟اگر تهران هستی برو VDSL بگیر, هم سرعت نور
من ندارم ولی کسانی که داشتن میگفتن 4.5G ایرانسل هم به گرد پاش نمیرسهشما تجربه VDSL دارید؟ سرعتش چطوره؟ واقعا همونی که ادعا میکنن هست؟ 50 مگابیت؟؟؟
والا من از خود مخابرات که پرسیدم گفت VDSL از 10 مگ تا 50 مگ متغیره و FTTH هم از 16 تا 100 مگ !! که وقتی اینطوری میگن احتمالا همون مینیمم باشه سرعتش!من ندارم ولی کسانی که داشتن میگفتن 4.5G ایرانسل هم به گرد پاش نمیرسه
والا من از خود مخابرات که پرسیدم گفت VDSL از 10 مگ تا 50 مگ متغیره و FTTH هم از 16 تا 100 مگ !! که وقتی اینطوری میگن احتمالا همون مینیمم باشه سرعتش!
من ندارم ولی کسانی که داشتن میگفتن 4.5G ایرانسل هم به گرد پاش نمیرسه
همیشه و همه جا اینطور نیست، من الان خودم مخابرات دارم نهایتا 1.20 سرعت دانلودمه با IDM ، در کل میخوام ببینم ارزش داره 140 پول مودم بدم الاف بشم برای تغییر طرح به VDSL یا نه، هزینه یکسالش بدون مودم با 50 گیگ حجم میشه 57 تومن، تمدیدشم همون 50 تومنه، قیمت گیگ هم اگه 300 گیگ بخری تقریبا گیگی 1000 تومن در میاد، ایرانسل در بهترین حالت گیگی چنده؟مخابرات سقف و کف داره ولی معمولا سرعتش روی سقفش می چرخه، من 128 تا 16 مگ داشتم سرعت همیشه 16 بود.
هر کسی که عضو ویکی پدیا میشه یه صفحه شخصی داره برای خودش که میگن صفحه کاربرصفحه کاربر در ویکی پدیا به چه معنیه؟ محتوای اون قسمت هم مدیر باید تایید کنه؟
ایندکس هم میشه؟!هر کسی که عضو ویکی پدیا میشه یه صفحه شخصی داره برای خودش که میگن صفحه کاربر
شما بخوایید موضوعی رو به کسی در میون بزارید از صفحه کاربر و قسمت بحث کاربر مطرح میکنین.
در رابطه با موضوعی که توی صفحه تون مینویسین یه سری محدودیت ها هست مثل اینکه از جملات توهین آمیز و ... استفاده نباید کرد و مسائل این چنینی.
هیچ کسی هم صفحه کاربری تون رو تایید یا رد نمیکنه
شما کدوم شهری؟همیشه و همه جا اینطور نیست، من الان خودم مخابرات دارم نهایتا 1.20 سرعت دانلودمه با IDM ، در کل میخوام ببینم ارزش داره 140 پول مودم بدم الاف بشم برای تغییر طرح به VDSL یا نه، هزینه یکسالش بدون مودم با 50 گیگ حجم میشه 57 تومن، تمدیدشم همون 50 تومنه، قیمت گیگ هم اگه 300 گیگ بخری تقریبا گیگی 1000 تومن در میاد، ایرانسل در بهترین حالت گیگی چنده؟
توی ویرایش محصول از قسمت انبار باید تیک فروش تکی رو برداریدوستان توو وکامرس از کجا میشه تنظیم کرد که دست مشتری توو انتخاب تعداد یک محصول باز باشه؟ عکسو ببینید تعداد قابلیت انتخاب تعداد نداره.
ممنونمتوی ویرایش محصول از قسمت انبار باید تیک فروش تکی رو برداری
از زرین پال استفاده کن.لینکم بهت دادم:android30:ممنونم
یک سایت معتبر سراغ دارین؟