zarpop
Registered User
- نوشتهها
- 302
- لایکها
- 282
درودسلام
دوستان پاپ اپ خوب از نظر شمارش و پرداختی غیر از پاپ مستر و ای ار پاپ اپ جایی میشناسید؟
میتونید سایت ما را هم تست کنید
درودسلام
دوستان پاپ اپ خوب از نظر شمارش و پرداختی غیر از پاپ مستر و ای ار پاپ اپ جایی میشناسید؟
من اينترنت 4g ايرانسل دارم سرعتش مثل هميشه بوده.این چند روزه سرعت اینترنت ایرانسل شما افت نداشته ؟
تاپیک ما با عنوان کلاهبرداری شبکه دلالی ادنگاه حذف شد!
چرا مدیران این فروم باهاشون همکاری کردن! ؟
خدا رحمت کنه دکتر شریعتی رو که به درستی می گفت:
در زندگی اگه می خواهید خوشبخت باشید سعی کنید احمق باشید.
هر چقدر احمق تر باشید خوشبخت ترید!
خوشبختی فرزند مشروع حماقته
پ ن: متاسفانه دیگه به اکانتم در ادنگاه دسترسی ندارم! و اکانتم مسدود شده !دیگه شکایت به فتا هم قابل پیگیری نیست!
ادمین های ادنگاه و ادنگاهها شماها انگلان جامعه هستید! انگلان در کثیف ترین و نجس ترین مکان ها رشد و نمو میکنن و از قِبل میزبان تغذیه میکنن تا ادامه حیاتشون رو تضمین کنن! خانواده قلی نژاد ای کاش انسانیت رو در لحظه تشکیل نطفه یا در طول این سالهای زندگی به توله تون اموخته بودین ! که به قول بزرگی تولید مثل رو هر جانوری بلده
چون تو حوزه تجهیزات خوردو کار می کنید ترجیحا اسم "car" باشه تو برندتوندوستان برای یه سایتی که قرار توش وسایلی مثل "درجه داخل باک" ، "لنت" ، "صافی بنزین" ، "توپی چرخ عقب 206" ، "بلبرینگ" و غیره فروخته بشه چه اسمی پیشنهاد می کنید؟
من فکر میکنم از کلمه یدک توش استفاده بشه بازخورد بهتری داردوستان برای یه سایتی که قرار توش وسایلی مثل "درجه داخل باک" ، "لنت" ، "صافی بنزین" ، "توپی چرخ عقب 206" ، "بلبرینگ" و غیره فروخته بشه چه اسمی پیشنهاد می کنید؟
مدیران سایت های envato دو برادر ایرانی الصل ولی بهایی هستنداندر حکایت تایید پروژه ها در مارک های Envato
خوبه کارشسلام دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی شرمنده
تا الان کسی خرید از سایت شیکسون داشته؟ ایا تا بحال با مشکلی بر خورده؟
حقیقت یه مقدار جنسش ازش خریدم پول ام نقد ریختم حساب میگم پول نخوره یا یه زمان سایت فیلتر نشه پولمون بره به رو حوا خواهشا کمک کنید
اين فروشگاه خيلي وقت هست كه فعاله. و اتفاقا فروش خوبي هم داره. پشتش هم گرمه! اگه يك درصد هم فيلتر بشه كمتر از يك روز از فيلتر درمياد!!!سلام دوستان می دونم اینجا جاش نیست ولی شرمنده
تا الان کسی خرید از سایت شیکسون داشته؟ ایا تا بحال با مشکلی بر خورده؟
حقیقت یه مقدار جنسش ازش خریدم پول ام نقد ریختم حساب میگم پول نخوره یا یه زمان سایت فیلتر نشه پولمون بره به رو حوا خواهشا کمک کنید
معیار الکسا فقط ای پی نیستدوستان سایت 700 ایران باید حدودا چقدر آی پی ورودی در روز داشته باشه برسه به این الکسا ؟
الکسا با توجه به معیار های خودش سایت ها را می سنجهدوستان عزیز الکسا چند روز عقبه؟؟؟اصلا صحت داره که میگن الکسا چند روز عقب تره و رتبه رو بر اساس بازدید و سایر موارد دیگر که مال چند روز قبله نشون میده؟؟