سلام
من نمیتونم از تلگرام چیزی یعنی عکس و فیلم دانلود کنم
به پشتیبانی در خود تلگرام ماه پیش پیام دادم جوابی نداده هنوز
به تویتتر پیام دادم جوابی نداده نظرمم رو حذف کرده فک کنم :|
به پشتیبانی در صفحه سایت پیام دادم جوابی نداده
به ایرانسل زنگ زدم گفتن مشکل از ما نیست
تو موبایل کش پاک کردم تنظیمات اینترنت دوباره گرفتم باز حل نشده
تو دسکتاپ یا کامپیوتر حذف کردم دوباره نصب کردم پرتبال نصب کردم اصلی نصب کردم باز مشکل هست
چیکاااااااااااااااااااااااااااااااااار کنم؟
به هر کی بگی اینترنت نامحدودمون اینه سه هفته دارن راجعبش بحث میکنن فقط میخندن
:|
من یه ساله دارم به اینا ایمیل میدم به چپشونم نیست : ))سلام
تو دسکتاپ یا کامپیوتر حذف کردم دوباره نصب کردم پرتبال نصب کردم اصلی نصب کردم باز مشکل هست
پیشنهادی چیزی نداشتید؟!بنظرتون بهترین تعداد کلمات کلیدی/برچسپ های یه مطلب چند تا هست؟ چه تعداد مناسبه یا به عبارتی تا چه تعداد از نظر گوگل عادیه, مشکوک و مشکل ساز نمیشه, یه سایت با رنک جهانی 600 هزار برسی کردم تا 80 مورد دیدم گذاشته سایت با رنک زیر هزار ایران هم برسی کردم تا 25 تا برچسپ برای مطالبش گذاشته. میدونید که میشه تا بیشمار برچسپ مرتبط با موضوع گذاشت الان من چند تا بزارم که مناسب باشه, 30 تا خوبه؟ یا 50 تا؟
قبلا هم فک کنم گفته بودم کلا تعداد زیاد تگ = اسپمپیشنهادی چیزی نداشتید؟!
مثلا سایت زیر حداقل 40 تا میزاره رتبشم خوبهقبلا هم فک کنم گفته بودم کلا تعداد زیاد تگ = اسپم
چنین مطالبی اصلا از نظر گوگل خوشایند نیستن
یه مطلب مشخص مگه چند تا تگ می تونه داشته باشه اصلا؟
تگ ها اگر مرتبط و درست باشن باعث بهتر شدن رتبه میشه ولی استفاده اسپم وار نتیجه برعکس میده
مثلا من یه مطلب نوشتم با این عنوان:
"فروش گلابی تازه در اهواز"
این مطلب چه تگ هایی می تونه داشته باشه؟
مثلا گلابی، فروش، اهواز
غیر از اینا هرچی بزنی میشه نامرتبط و اسپم
http://www.wpparsi.ir/1392/06/31/%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/
احتمالا مشکل تون پروکسی باشه و باید اون رو تو تنظیمات اینترنت گوشی پاک کنیدسلام
من واقعا نمی دونم با چه معیاری رتبه این سایت رو خوب می دونی کافیه همین مطالب رو سرچ کنی ببینی رتبه اش کجای گوگل هستمثلا سایت زیر حداقل 40 تا میزاره رتبشم خوبه
کد:http://www.wpparsi.ir/1392/06/31/%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/
اون که پاول هی میگه نو نور نور سرور این ایران.مشکل با با اوردن cdn تلگرام به ایران در ارتباطه
البته بهتر پروکسی هات رو وچوکی شاید از اون باشود
کلا نظرم در مورد تلگرام و پاول دورف با این سیستم پشتیبانیشون عوض شد :|من یه ساله دارم به اینا ایمیل میدم به چپشونم نیست : ))
گوشی که پروکسی یا فیلترشکن یا اینجورچیزا اصلا نداره کامپیوتر هم افزونه کرومه که فک نکنم تلگرام رو ... dاحتمالا مشکل تون پروکسی باشه و باید اون رو تو تنظیمات اینترنت گوشی پاک کنید
اون که پاول هی میگه نو نور نور سرور این ایران.
پروکسی هم فیلترشکن استفاده نمی کنم فقط افزونه کروم هست که فک نکنم تلگرام رو تحت شعاع قرار بده.
کلا نظرم در مورد تلگرام و پاول دورف با این سیستم پشتیبانیشون عوض شد :|
گوشی که پروکسی یا فیلترشکن یا اینجورچیزا اصلا نداره کامپیوتر هم افزونه کرومه که فک نکنم تلگرام رو ... d
شانس ما امروز بچه های فعال انجمن هم نیست کسی پاسخ مارو بده
بچه تاحال کسی با سایت هایی متل پونیشا کار کرده؟
دوستان به نظر شما بیام دور ور وبمستری یا بزنم توکار اپیکیشن برنامه سازی نظر شما چیه؟
خواهشا جواب بدید