قبل از اینکه ایمیل بدن، فیلتر میکنن!دیروز از فیلترینگ ایمیل اومد که چن تا از مطالب رو حذف کن
مطالب رو حذف نکردم! امروز تمام مطالب رو فیلتر کردن و نصف بازدید کنندها پریدن
خب اگه حذف هم میکردم بازم میپریدن! من بهشون ایمیل دادم جوابی ندادن!
ایا امکان رفع فیلتر وجود داره ؟
ایا ارزش پیگیری داره؟
از کجا باید رفع فیلتر کرد!
مطالبی که در سایت میزارم از سایتهای معتبر داخلی و از ادغام چن مطلب هستش ! چرا اونا فیلتر نمیشن!:general210:
ممنون از پاسختونقبل از اینکه ایمیل بدن، فیلتر میکنن!
شما اگر میخای بازدیدت رو از دست ندی، آدرس مطالب رو عوض کن و بعد لینک های قدیمی مطالب رو ب آدرس جدید مطالب، ریدایرکت 301 بزن و در نهایت، لینک های قدیمی رو تو پنل وب مستر، فچ کن تا گوگل متوجه ریدایرکت بشه و ایندکس رو اطلاح کنه
حدودی یه نمره نزدیک به معدل دیپلمتو بزن مشکلی ندارهدوستان من جمعه کنکور دارم
بعدا دیپلمم هنوز اوکی نشده چون شهریور یه درس دارم
بعدا الان اومدم کارت ورود به جلسه را از سنجش بگیرم
اینو هی میگه :
داوطلب گرامي با توجه به اينكه شما در زمان ثبت نام آزمون كارداني **** جديد دانشگاه فني و حرفه اي سال ۹۶ ،معدل كل ديپلم خود را درج ننموده ايد و يا اشتباه درج نموده ايد، مي بايست نسبت به درج و يا اصلاح معدل خود اقدام نماييد.بديهي است درصورت عدم درج معدل عواقب ناشي از آن به عهده شخص داوطلب خواهد بود.
چکارش کنم :|
۱۱ - تاریخ اخذ مدرك ديپلم هم رو شهریور میزنم تایید میزنم کلا از کنترل پنلم میاد بیرون
به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه کارشناس فعلا نمیتونه پاسخگو باشه بعدا زنگ بزنید
عجب گیری کردیم :general711::general711::general711:
دوست عزیز ازچه نظر می فرمایید اندروید به نظر من وب چطون الان هرسازمانی هر ارگان دولتی نیاز به سایت داره واینجا بازار وبستر ها داغ میشه ولی اپ تو ارگان های دولتی چه کاربردی داره؟اندروید
مهندس نمره معدل تا الانت رو بگو ! معدل تو کنکور فنی تاثیر نداره !دوستان من جمعه کنکور دارم
اینو هی میگه :
داوطلب گرامي با توجه به اينكه شما در زمان ثبت نام آزمون كارداني **** جديد دانشگاه فني و حرفه اي سال ۹۶ ،معدل كل ديپلم خود را درج ننموده ايد و يا اشتباه درج نموده ايد، مي بايست نسبت به درج و يا اصلاح معدل خود اقدام نماييد.بديهي است درصورت عدم درج معدل عواقب ناشي از آن به عهده شخص داوطلب خواهد بود.
۱۱ - تاریخ اخذ مدرك ديپلم هم رو شهریور میزنم تایید میزنم کلا از کنترل پنلم میاد بیرون
بله منتقل میشه و در کمتر از چند روز، بازدیدتون برمیگردهممنون از پاسختون
یعنی با ریدایرکت 301 اعتبار لینک قدیمی به جدید منتقل میشه؟
من با یکی از پشتیبان های وردپرس صحبت کردم گفت قید این مطالب رو بزن
حدود معدلت رو بدون اون درسی که افتادی حساب کن و بنویسدوستان من جمعه کنکور دارم
اینو هی میگه :
وقتی اخطار میدن باید پاک کنی دیگه یا با روشی که دوستمون گفت تغییر آدرس بدی که خب البته ریسکش بالاست این کاردیروز از فیلترینگ ایمیل اومد که چن تا از مطالب رو حذف کن
ایا ارزش پیگیری داره؟
مطالبی که در سایت میزارم از سایتهای معتبر داخلی و از ادغام چن مطلب هستش ! چرا اونا فیلتر نمیشن!:general210:
اپ اگه ایده داشته باشی خیلی خوبهدوست عزیز ازچه نظر می فرمایید اندروید به نظر من وب چطون الان هرسازمانی هر ارگان دولتی نیاز به سایت داره واینجا بازار وبستر ها داغ میشه ولی اپ تو ارگان های دولتی چه کاربردی داره؟
اپ هم فقط وبمستر ها احتیاج دارن اونم وقتی می بینن بازدید بالا از سایت دارن اونم با قیمت پایین.
منتظر جواب تون هستم ممنون میشم که دوستان تا حد اطلاعاتی که دارن جواب این تاپیک بدن
هدفت از درس خودندن چیه؟دوستان من جمعه کنکور دارم
اینو هی میگه :
وقتي كه ايميل مياد مطالب رو حذف كن يا از قبلش اون مطالب رو فيلتر كردن و يا نهايتا تا يكي دو روز بعد فيلترش ميكنند.دیروز از فیلترینگ ایمیل اومد که چن تا از مطالب رو حذف کن
ایا ارزش پیگیری داره؟
بله منتقل میشه و در کمتر از چند روز، بازدیدتون برمیگرده
فقط بعد ی مدت از فیلترینگ زنگ میزن و میگن مطلب رو چرا حذف نکردیدر اون صورت، مجدد همین کار رو بکن و ایندفعه، لینک دانلود رو حذف کن و بنویس ب دستور فیلترینگ حذف شد. در این صورت، بازدیدت رو هم از دست نمیدی :general408:
وقتي كه ايميل مياد مطالب رو حذف كن يا از قبلش اون مطالب رو فيلتر كردن و يا نهايتا تا يكي دو روز بعد فيلترش ميكنند.
يعني شما چه اون مطالب رو حذف بكني و يا نكني اون مطالب صد در صد فيلتر ميشه. فقط اگه گوش نكنين و حذفشون نكنيد و پاسخ رو براشون ايميل نكنيد بعد از يه مدتي ميزنن كل سايتتو فيلتر ميكنند.
از همتون تشکر میکنم! سایت در حوزه سلامته و اصن و ابدا کار غیر قانونی انجام نمیشه! :general210:با توجه به اینکه روزانه 11 هزار اپی بازدید روزانه داشت و به درامد زایی رسیده بود !اینکه نصف ای پی ها بپره !! درد داشت ولی بازم خدا رو شکر کل سایت رو فیلتر نکردنوقتی اخطار میدن باید پاک کنی دیگه یا با روشی که دوستمون گفت تغییر آدرس بدی که خب البته ریسکش بالاست این کار
اینم بهت بگم که یا کلا دور سایت های نیمه مجاز و غیر مجاز رو خط بکش یا اگه بهت اخطار دادن مطلب رو حذف کن حتی اگه بهترین مطلبت بود
یه حالت دیگه هم داره که دایورت کنی و اگه فیلتر هم کردن بری رو یه دامنه دیگه که خب توی این حالت اگه تخصص بالایی توی سئو نداشته باشی خیلی از بازدیدکننده هاتو از دست میدی
دوست عزیز ربطی به سرور نداره بعد ریدایرکت شما ، گوگل کلا منتقل میکنه ادرسو و ادرس جدید رو نشون میده تو جستجوش .از همتون تشکر میکنم! سایت در حوزه سلامته و اصن و ابدا کار غیر قانونی انجام نمیشه! :general210:با توجه به اینکه روزانه 11 هزار اپی بازدید روزانه داشت و به درامد زایی رسیده بود !اینکه نصف ای پی ها بپره !! درد داشت ولی بازم خدا رو شکر کل سایت رو فیلتر نکردن
ابتدا عرض کنم که از خیر ریدایرکت گذشتم چون عملا امکانش وجود نداره !با صحبت های که انجام شد قبل ارسال درخواست به سرور فیلترینگ اعمال میشه!:general105:
در ثانی من تابع قانونم !:general705: با اینکه نصف بازدیدها پرید ولی خب از نو شروع میکنم!![]()
 مشتاق نیستم ولی باید برم چون بدون مدرک نمیشه گذروند و ملت تو را ب ی چشم دیگه میبیننهدفت از درس خودندن چیه؟
درس یه چیز دیگس سواد یه چیز دیگه هست نه اون کنکور و نه سنجش
اگر هدفت کار و پوله . پولی درکار نیست حتی 10 سال بعدش
اگر هدفت سربازیه . دکترا هم بگیری میگن برو سربازی! ولی زیر دیپلم چندرغاز میدن میخرنش!!!!
برای من که اجبار خانواده بود میگفتن اگه نری میبرنت سربازی! سربازی از همون بچگی بالای سرم بود, بعضی ها درس و سربازی را شخمشون هم حساب نکردن الان جزء کسانی هستن که مردم بهشون میگن بچه پولدار !
الان لیسانس حسابداری دارم و بیکارم
سرتو ننداز پایین و بری, اونجا گنج پیدا نمیکنی که همچین مشتاق دانشگاهی