Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
اپ موبایل اگر بتونین بنویسین درامد خیلی خوبی داره و تخصص هر کسی نیست و دست توش زیاد نیست
نترس ! سايتيو كه ميخواي رو بزن و از هيچي هم نترس! يا موفق ميشي و همه چي اوكي ميشه و يا مثل دهها هزار سايت ديگه بعد از يه مدتي ميبينه جواب نميده و ميبنديش!دوستان یه سوال دارم
خواستم بدونم اگه در یک موضوع سایتی بزنم که سه چهار تا سایت بیشتر در اون موضوع فعالیت نمی کنن ایا اگه بنده چنین سایتی بزنم امکان داره بگیره؟
یه مقدار ترس دارم می گم من مطالب نزارم داخل سایت اونا که رتبه سایتشون بالا تره کپی کنن حق من ظایع بشه؟
ایا برای این کار راهی هس؟
ممنون میشم که پاسخ بدید..
سراغ پونیشا به هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ عنوان نروشانس ما امروز بچه های فعال انجمن هم نیست کسی پاسخ مارو بده
بچه تاحال کسی با سایت هایی متل پونیشا کار کرده؟
دوستان به نظر شما بیام دور ور وبمستری یا بزنم توکار اپیکیشن برنامه سازی نظر شما چیه؟
خواهشا جواب بدید
از چه نظر می فرمایید پونیشا خوب نیست ؟سراغ پونیشا به هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ عنوان نرو
کافیه یه کم پرسو جو کنی و .... تا خودت متوجه بشی
حداقل پارس کدرز بهتره
در مورد وب و برنامه نویسی موبایل هر دورو اگر میتونی برو ولی اگر یکیش رو میخوای برو سمت اندروید
بله میشهدوستان با ووکامرس میشه سیستم فروش گاه دهی ( با قابلیت قرار دادن محصول توسط یوزر ) راه اندازی کرد؟
بله میشه
یه افزونه داره به اسم Vendor که میتونی این کار رو باهاش انجام بدی
از هر نظر که بخوای واست با مدرک دلیل دارماز چه نظر می فرمایید پونیشا خوب نیست ؟
اخه اندروید هم مثل وب باید ایده داشته باشی که یه برنامه بنویسی حداقل فروش خوبی داشته باشه یا باید پروژه ای کار کنی حالا جسارت ه که در مقابل شما و دوستان صحبت می کنم ولی تا اونجا که اطلاع دارم باید اینطور پول در بیاری حالا که بنده اطلاعات زیادی دراین زمینه ندارم اگه شما و دوستان اطلاعات کافی داشته باشید ممنون میشم که در اختیار بنده بزارید سپاس.
خواهش میکنمممنون از راهنماييتون
امكانش هست اگر سوال يا مشكلى داشتم پ.خ ازتون راهنمايى بگيرم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرقی ندارهاگر داخل کلمات کلیدی فاصله باشه مشکلی پیش میاد؟ یا همه باید به هم چسپیده باشه
مثلا key1, key2
اگر فاصله بین کاما بود باز هم درسته؟
اگر کلمات تکراری داخلش باشه اون وقت مشکلی پیش نمیاد؟!فرقی نداره
هیچ سایتیدوستان بهترین سایت فریلنسر چی پیشنهاد می دید پارس کدر خوبه؟
اگه اینو میخوای داخل تگ وردپرس تو پست کپی کنی خودش تکراری رو حذف میکنه ولی جاهای دیگه تکراری داشتن خوشایند نیست .اگر کلمات تکراری داخلش باشه اون وقت مشکلی پیش نمیاد؟!
مثلا key1,key1, key2
همین پرشین تولز هم برو قیمت را نگاه کن !دنبال بک لینک بودم.
رفتم سایت نایت اسکین.
نوشته بود تبلیغ متنی یک ساله 580 هزار تومان!!!
قیمت از 2014 آپدیت نکرده. از تماس با ما قیمت بگیری بیشتر از اینههمین پرشین تولز هم برو قیمت را نگاه کن !