خیر ایندکس نمیشهایندکس هم میشه؟!
خیر ایندکس نمیشهایندکس هم میشه؟!
ایرانسل بسته هاش تا گیگی 1500 هم میاد ولی یه سری اینترنت ثابت داره اونا ارزون تر فک کنم دربیادهمیشه و همه جا اینطور نیست، من الان خودم مخابرات دارم نهایتا 1.20 سرعت دانلودمه با IDM ، در کل میخوام ببینم ارزش داره 140 پول مودم بدم الاف بشم برای تغییر طرح به VDSL یا نه، هزینه یکسالش بدون مودم با 50 گیگ حجم میشه 57 تومن، تمدیدشم همون 50 تومنه، قیمت گیگ هم اگه 300 گیگ بخری تقریبا گیگی 1000 تومن در میاد، ایرانسل در بهترین حالت گیگی چنده؟
ایشون با عبدل ال مالک ال ریگی ارتباطی ندارن؟!کسی شخص محمد چاکرالحسینی ابرقوئی را می شناسد ؟
https://forum.persiantools.com/threads/کسی-شخص-محمد-چاکرالحسینی-ابرقوئی-را-می-شناسد-؟.878771/
خواهشممنونم
یه مشکل دیه هم دارم. برای اضافه کردن پست پیشتاز/سفارشی افزونه Woocommerce Table Rate Shipping رو نصب کردم اما بعد از فعال کردن افزونه، توو منوی ووکامرس نشونش نمیده. مشکل از کجاست؟ یا اگه راه دیگه ای برای ایجاد این امکان هست لطفا بگو
بلاگفا هیچ ارزشی ندارهوبلاگ با با آتوریتی 39 از بلاگفا رو چند می خری . ارزون می فروشم چون پول لازمم
مشاهده پیوست 1025976
فروش فوری
خدای تاثیر داره خودم تاثیر شو دیدم . اینقد نزن تو سر مال ️بلاگفا هیچ ارزشی نداره
وبلاگ وردپرس, بلاگر آتوریتی بالا هم داری؟!
اوه چه فانتزی وار :دیسر صبحی روحمون شاد شد:general304:
مشاهده پیوست 1026055
هاست دی ال رو پیشنهاد می کنمهاست دی ال یا پارس پک؟؟ مسئله اینست
هاست خارج یا ایران؟!؟!
کارت دارم توی شخصی یه ای دی تلگرام بدهمن جایی نرفتم هنوزم همینجام
فقط جا واسه امیر @amir7310 و دوستش باز گذاشتم بتونن راحت صحبت کنن:general705:
من خودم دو ساله دارم با پاپ اپ پلاس کار میکنم و راضی هستمسلام
دوستان پاپ اپ خوب از نظر شمارش و پرداختی غیر از پاپ مستر و ای ار پاپ اپ جایی میشناسید؟
باشد:general601:کارت دارم توی شخصی یه ای دی تلگرام بده
سلامسلام
دوستان پاپ اپ خوب از نظر شمارش و پرداختی غیر از پاپ مستر و ای ار پاپ اپ جایی میشناسید؟
اتفاقا جای همچین سیستم هایی خالی هستشبه نظرتون هنوز جا برای سیستم هایی مثل اد نتورک و ... هست؟