aryajv
Registered User
- نوشتهها
- 188
- لایکها
- 72
فیلمو واسه صحنش میبینی :general210: نچ نچ نچ :general405:فیلم blue is the warmest color هم بجای من دانلود کن, صحنه زیاد داره
اون قسمتش که 69 هست ببین جایی پیدا میکنی؟
فیلمو واسه صحنش میبینی :general210: نچ نچ نچ :general405:فیلم blue is the warmest color هم بجای من دانلود کن, صحنه زیاد داره
آخ نگو که دلم آب شدفیلمو واسه صحنش میبینی :general210: نچ نچ نچ :general405:
:general710::general710::general710:69 لz
خداوند رحمان و رحیم شما رو هدایت کند، ان شاللهفیلم blue is the warmest color هم بجای من دانلود کن, صحنه زیاد داره
@kazemjjبی ادب :general405::general304:
بچه ها شکر خوردن@EmpireWorld
بچه ها میگن:general707:. 40 درصد سهام وب داده مال شماست:general704:
اوه مای هارت. اصفهانی هستی:general704::general703:بچه ها شکر خوردن
من عشقی تبلیغشو میکنم
حالا درسته همشهریمونم هست ولی کارش درسته
کلا هرکسی کارش درست باشه رو تبلیغشو میکنم
خرید و فروش اسپمر توی بازارچه ممنوع هستمیگم این بی تربیت داره تو امضا و پروفایلش اسپمر می فروشه @wapmaster کل نت را به گند کشیده با این کاراش، چرا اخراجش نمی کنی؟:general210: مگه فروش اسپمر ممنوع نیست؟
تاپیکت واس من نیومد اینجا جوابتو میدم :دوستان من ی تاپیک زدم
https://forum.persiantools.com/threads/چطور-برنامه-نویسی-اندروید-رو-یاد-بگیرم-؟.877829/
که نیاز به مشاوره دارم
با اینکه چند دیقه پیش ی پاسخ تو تاپیک گذاشتم ولی توی آخرین نوشته ها نیومده !! علتش چبه ؟؟!
اومده بالا دیگهاصلا همین الان که پست بالا رو فرستادم هم این تاپیک نیومد توی آخرین نوشته ها
یعنی تاپیک های جدید رو فقط میاره ؟ چطوریاست ؟
هرکسی اگه خودش بفهمه که چی درسته و چی غلط انجامش نمیدهاوکی .پس شما اینجا از اسپمرها و کلاه بردارها حمایت می کنید:general509:
چون تاپیک ها زیاده و اون قسمت مدام در حال بروز شدن هستآره با اون لینک میاد ولی تو خوده صفحه اصلی نوار بالای صفحه توی آخرین نوشته ها نمیاد
ای شیطون از کجا میدونی:general704::general704::general703:حدودا 90 تا
خب هرکسی یه جورهاینجا کسی اکانت با 90 پست نداره !
آخه نمیشه تا اونموقع صبر کردم
اگه از دوستان خوش سابقه کسی بتونه این متن رو تاپیک کنه عالی میشه
بسم الله رحمان رحیم
موضوع انشا : آیا شغل های مرتبط با دنیای کامپیوتر و موبایل باعث انزوا و افسردگی می شود ؟
سلام دوستان
من تا همین چند وقت پیش حدود دو سال از طریق سایت و کانال های تلگرام کسب در آمد میکردم تا اینکه متاسفانه یا خوشبختانه فیلترینگ زد سایت مارو پکوند
توی اون مدت 2 سال من افسرده و گوشه گیر شده بودم و به شدت معتاد وبگردی و کار های مرتبط با pc و اینترنت
ولی الان حدود چند ماهی بود که دیگه سمتش نرفتم و به نظر توی روابط اجتماعی و حال روحی خیلی بهتر شدم
اکثر کساییکه من میشناسم و کارشون مرتبط به همین حوزه ها میشه در سطح پاینی از روابط اجتماعی هست و آدمایی هست که شخصیتشون به دل نمیشینه
برای مثال منصور قیامت مدیر سایت و کانال گیزمیز متوی مصاحبه اش گفت که من توی این همه سال فعالیت یکروز خوش کنار خانواده ام نداشتم و همش تو فکر آپدیت کردن سایت و رسیدگی بهش بودم و اونقدر خوشبخت نیستم
لطفا واقعیت رو بگید که آیا اینطوری هست یا نه ؟
من به شخصه عاشق کارهایی هستم که با مردم ارتباط برقرار کنی مثلا فروشندگی و از کارهایی که باعث افسردگی و انزوا بشه متنفرم