ایشاالله که چیزی نیسچیزه
من الان نزدیک ۳ روزه شبانه روزی بیمارستانم به خاطر قلب و عروقم، هرچی آزمایش که تا حالا تو عمرم نداده بودمو توی این ۳ روز ازم گرفتن
تازه اومدم خونه
فکر میکردم کامپیوتر بیشترین ضربه رو فقط به چشم وارد میکنه
اما اعصاب بیشترین قسمتیه که این وسط ضرر میبینه
بعد از ۳ ۲ روز تست اکو و ضربان قلب و تست ورزش و اسکن مغز و قلب و کلی آمپول و داروها و بیمارستانهای مختلف، بلاخره مشخص شد که مشکلم عصبی بوده که میزده به قلب و عروقم و مشکل قلبی ندارم و همش هم به خاطر نشستن بیش از حد پای کامپیوتره
الانم دوس دارم هرچی زودتر حالم بهتر شه دوباره بتونم برم پشت سیستم اما خدایی دیگه قول میدم بیشتر ۵ ۶ ساعت نشینم پای این کوفتی.
من یه تار موی تورو به 100 تا بارانترین نمیدموقتی از ما بارانترون رو pin میکنی.. و مارو mute همین میشه. پیام میدم میره پایین نمیخونی:general703::general710:
فیلترینگ را چکار میکنی؟دوستان نظرتون راجب تاسیس یه سایت فیلم سریال چیه ؟
اگه یه مقدار سیبیل الکسا رو چرب کنم. یه مقدار تبلیغات کنم . چند تا نویسنده براش بگیرم که سایت هرروز ابدیت باشه امکان داره بگیره و همه چی okبشه؟
این از فرمایشات خودته یا دکلمه مریم حیدرزاده هست؟سلامتی تاجیست زرین بر سر افراد سالم ، که فقد بیماران قادر به مشاهده آن هستند
مجاز کار می کنمفیلترینگ را چکار میکنی؟
از نظر فیلترینگ همه چی غیر مجازه مگر اینکه خلافش ثابت بشه/ سایت فیلم هم که خوراکشونهمجاز کار می کنم
ترفند رو میگی؟از نظر فیلترینگ همه چی غیر مجازه مگر اینکه خلافش ثابت بشه/ سایت فیلم هم که خوراکشونه
همین سایت خودم بالای 10 تا اخطار بی مورد داره
الان از در و دیوار نت فارسی سایت اهنگ و فیلم میباره . اگه بخوای وارد این مورد شی حداقل یکسال باید درست کار کنی و پول خرج کنی .ترفند رو میگی؟
مگه به چنین سایت هایی هم اخطار می دن؟
مگه به چنین سایت هایی هم اخطار می دن؟
??????????دوستان.
یه بکاپ گرفتم از هاست اما الان دیدم که عکس هایی که با اسم فارسی بودند اسمشون کلا بهم ریخته
مثلا:
%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C_1_3_
یا
ترول-تخÙÂÛŒÙÂ
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
فوری هست...
@EmpireWorld
بچه ها میگن:general707:. 40 درصد سهام وب داده مال شماست:general704:
ولی جدا از هر بحثی، واقعا کارش درستهبچه ها شکر خوردن
من عشقی تبلیغشو میکنم
حالا درسته همشهریمونم هست ولی کارش درسته
کلا هرکسی کارش درست باشه رو تبلیغشو میکنم
اون متن داخل تصویر رو بصورت کامل اینجا بزاریدسلام بچه ها
من میخوام ی برنامه ساده بسازم با جو آپ
بعد ارور زیر رو میده
علت چیه ؟
متن های فاسی تبدیل به utf8-encode شدنددوستان.
یه بکاپ گرفتم از هاست اما الان دیدم که عکس هایی که با اسم فارسی بودند اسمشون کلا بهم ریخته
مثلا:
%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C_1_3_
یا
ترول-تخÙÂÛŒÙÂ
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
فوری هست...
جواب نمیده...متن های فاسی تبدیل به utf8-encode شدند
هم بصورت دستی میشه دیکد کرد و هم با استفاده از php و توابع مربوط در هاست
ابزار آنلاین برای دیکد دستی:
https://www.charset.org/utf8-to-latin-converter
از لحاظ ظاهری دیگه؟سلام.
کسی می دونه طراح قالب سایت تاینی موویز چه کسیه؟ و یا کسی رو می شناسید که بتونه چنین قالبی رو طراحی کنه؟
دیگه بی دردسر تر از انیمیشن هست ؟دوستان نظرتون راجب تاسیس یه سایت فیلم سریال چیه ؟
اگه یه مقدار سیبیل الکسا رو چرب کنم. یه مقدار تبلیغات کنم . چند تا نویسنده براش بگیرم که سایت هرروز ابدیت باشه امکان داره بگیره و همه چی okبشه؟