میخوای بجای من بری؟سربازی نمیری؟
96/8/1
میخوای بجای من بری؟سربازی نمیری؟
من به جای خودم برم خیلیهمیخوای بجای من بری؟
96/8/1
لینک در 700 وبلاگ داده شد
up
+
نت افراز برای تمدید سرویس هم پورسانت میده؟
@learndlیه سری بدون اینکه امیر متوجه بشه بهش پیام میدادی تا میدیدی کمترین قیمتی که میده 3 میلیون ماهیانه هست !!!
آخه فدات شم منم اگه ماهی 9 تومن فقد از بنرای سایتم در میوردم دیگه جواب کسیو نمیدادم !
با این همه درآمد بازم مینالی من موندم چته :|
?دوستان.
یه بکاپ گرفتم از هاست اما الان دیدم که عکس هایی که با اسم فارسی بودند اسمشون کلا بهم ریخته
مثلا:
%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C_1_3_
یا
ترول-تخÙÂÛŒÙÂ
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
فوری هست...
tarfandha.net@learndl
جسارتا میشه آدرس سایت ایشون رو بدید یه چک بکنیم ببینیم چه سایتیه که ماهی 9 میلیون از بنرها در میاره؟
واقعا این سایت 9 تومان ماهی در میاره؟ :-otarfandha.net
فروش بکلینک+اجاره بنر و پست ثابت+پاپ آپ جمعا میشه اینقدرواقعا این سایت 9 تومان ماهی در میاره؟ :-o
با 13 تا لینک متنی و2 تا تبلیغات عکسی و یه تبلیغ دیجی کالا؟
از طرفی دست مریزاد واقعا اگه درمیاره
tarfandha.net
:general710::general710::general710:فروش بکلینک+اجاره بنر و پست ثابت+پاپ آپ جمعا میشه اینقدر
سهم پاپ آپ از بقیه بیشتره
یه کم بازاریابی درست داشته باشه تا ماهی 15 حتی 20 تومنم میتونه در بیاره@learndl
جسارتا میشه آدرس سایت ایشون رو بدید یه چک بکنیم ببینیم چه سایتیه که ماهی 9 میلیون از بنرها در میاره؟
اونو ولش کن خودت با این همه درآمد شده یه بار مهمونمون کنی جاده بریم لب آب جوج بزنیم ؟:general710::general710::general710:
تو باید تو خدمت توسط فرمانده و نماینده ولی ... مورد تنبیه قرار بگیری تا دیگه آمار سایت های مردمو در نیاری:general709:
الان امیرو تهدید کردی یا چی؟ :general710::general711:اونو ولش کن خودت با این همه درآمد شده یه بار مهمونمون کنی جاده بریم لب آب جوج بزنیم ؟
اینکارو کن ببین برکت سایتت بیشتر میشه
یکی اینکارو نکرد سایتش از نتایج جستجو حذف شد
خود دانی![]()
منو تهدید ؟ اصن به من میاد ؟الان امیرو تهدید کردی یا چی؟ :general710::general711:
20 سوالیه مگهیکی دو نفر تو همین انجمن هستن خیلی کارشون درسته بنده سعادت همکاری باهاشون نداشتم ولی دوستانم داشتن اگه بگردی هس
یه راهنمایی مکنم واسه اون دونفری که گفتم تو این تاپیک خیلی فعال اند
دوست ندارم اسمشون ببرم ولی با این راهنمایی که کردم اگه پخته باشی می دونی کی ها رو می گم
:general505: آخرین بار داشتیم در مورد نی نی سایت حرف میزدیم..میگفتی نی نی سایت چیه؟:general707: بعد دیگه نخوندی پیام رو.چرا هرکی مایه دار میشه خودشو میگیره ؟
امیر اوایل که زیر 5 تومن در میورد هر 5 دقیقه یه پیام به من میداد
الان که درآمدش نزدیک 10 تومن شده نمیده
خدا نکنه برسه طرفای 5 تومن اونوخ بلاکم میکنه![]()
ممنون.از لحاظ ظاهری دیگه؟
چیزی نداره، تقریبا هرکسی میتونه واستون بزنه
حتی ریسپانسیوم نیست
این دو دوست »» empireworld , l3est
اینجا هم میتونید درخواست بدید »» https://forum.persiantools.com/forums/سفارش-برنامه-نویسی.208/
آها آره اتفاقا سرچ کردم دیدم نی نی سایتو:general505: آخرین بار داشتیم در مورد نی نی سایت حرف میزدیم..میگفتی نی نی سایت چیه؟:general707: بعد دیگه نخوندی پیام رو.حتما باید خبرتو از باران های موسمی بگیرم؟
![]()
اووووووووف چرا ؟ باوا بزن بره حیفه 10 دلار بزن استفاده کن برنامه بخر باهاشپ.ن: اون گیفت کارتی که ازت گرفتم رو دلم نمیاد استفادش کنم![]()
ته مستر کارتم 5 دلار هست. جون کسرا درگاه بین المللی تو بده من این 5 دلار رو پول کنم:general107::general108::general108:
البته اگه 5 دلار بره تو حسابت.. دلار هات تعجب میکنن. مثلا موجودیت میشه 200005$:general307::general703::general703::general704:
امیر سرویسم کردی : ))) برو تو تاپیک فروش گیفت ببین نزدیک 300 هزار دلاری که گیفت فروختم حتی 5 هزار دلارشم واس من نیستالبته اگه 5 دلار بره تو حسابت.. دلار هات تعجب میکنن. مثلا موجودیت میشه 200005$:general307::general703::general703::general704:
اگه این همه وختی که واس بک لینک گذاشتی یه 2 خط کدنویسی یاد میگرفتی الان سایتت سرورش ترکیده بود از بازدیدسایت a از n تا سایت دیگه هر کدوم یه دونه بکلینک فالو داره حالا اگر این یه دونه لینک از هر کدومشون بشه چند تا لینک باز هم پیج آتوریتی بالا میره یا از هر سایت فقط یه لینک برای آتوریتی حساب میشه؟!
دانشگاه رو ول کردم دارم کار های معافیت پزشکیمو می کنم تو یه مغازه هم مشغول به کارم.الان کار و شغلت چیه؟
نه تو یه مغازه مشغول به کارم هر جی هم در میارم با دوستان میرم تفریح برای همین میگم تو دنیای واقعی سیر میکنم. البته از نتم یه در آمد پورسانتی دارم البته زیاد نیست ولی برای من کفایت میکنه.الان تو دنیای واقعی با چی سیر میکنی؟ خب بالا باید اونجا هم یه کاری بکنی دیگه
مثلا مغازه داری؟ کارگری میکنی؟ مشاوره میدی؟ چیکار میکنی؟
یا نکنه فقط دنیا رو سیر میکنی؟![]()