• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
یه سری بدون اینکه امیر متوجه بشه بهش پیام میدادی تا میدیدی کمترین قیمتی که میده 3 میلیون ماهیانه هست !!!

آخه فدات شم منم اگه ماهی 9 تومن فقد از بنرای سایتم در میوردم دیگه جواب کسیو نمیدادم !
با این همه درآمد بازم مینالی من موندم چته :|
@learndl
جسارتا میشه آدرس سایت ایشون رو بدید یه چک بکنیم ببینیم چه سایتیه که ماهی 9 میلیون از بنرها در میاره؟

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان.
یه بکاپ گرفتم از هاست اما الان دیدم که عکس هایی که با اسم فارسی بودند اسمشون کلا بهم ریخته
مثلا:
%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C_1_3_
یا
ترول-تخفیف
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
فوری هست...
?
بعضی از اسمارو نمیشه decode کرد!
هاست دایرکت ادمین بود که بکاپ گرفتم...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
واقعا این سایت 9 تومان ماهی در میاره؟ :-o
با 13 تا لینک متنی و2 تا تبلیغات عکسی و یه تبلیغ دیجی کالا؟
از طرفی دست مریزاد واقعا اگه درمیاره
فروش بکلینک+اجاره بنر و پست ثابت+پاپ آپ جمعا میشه اینقدر
سهم پاپ آپ از بقیه بیشتره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

فروش بکلینک+اجاره بنر و پست ثابت+پاپ آپ جمعا میشه اینقدر
سهم پاپ آپ از بقیه بیشتره
:general710::general710::general710:
تو باید تو خدمت توسط فرمانده و نماینده ولی ... مورد تنبیه قرار بگیری تا دیگه آمار سایت های مردمو در نیاری:general709:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
@learndl
جسارتا میشه آدرس سایت ایشون رو بدید یه چک بکنیم ببینیم چه سایتیه که ماهی 9 میلیون از بنرها در میاره؟
یه کم بازاریابی درست داشته باشه تا ماهی 15 حتی 20 تومنم میتونه در بیاره

:general710::general710::general710:
تو باید تو خدمت توسط فرمانده و نماینده ولی ... مورد تنبیه قرار بگیری تا دیگه آمار سایت های مردمو در نیاری:general709:
اونو ولش کن خودت با این همه درآمد شده یه بار مهمونمون کنی جاده بریم لب آب جوج بزنیم ؟ :(
اینکارو کن ببین برکت سایتت بیشتر میشه
یکی اینکارو نکرد سایتش از نتایج جستجو حذف شد
خود دانی :(

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اونو ولش کن خودت با این همه درآمد شده یه بار مهمونمون کنی جاده بریم لب آب جوج بزنیم ؟ :(
اینکارو کن ببین برکت سایتت بیشتر میشه
یکی اینکارو نکرد سایتش از نتایج جستجو حذف شد
خود دانی :(
الان امیرو تهدید کردی یا چی؟ :general710::general711:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
الان امیرو تهدید کردی یا چی؟ :general710::general711:
منو تهدید ؟ اصن به من میاد ؟
فقد گفتم بدونه که این پیامو باید به 10 نفر وبمستر دیگه ارسال کنه منم اولش باورم نمیشد ولی وختی ارال کردم سایتم اومد رتبه زیر 50 ایران : ))))

یه سوال مهدی :
چرا هرکی مایه دار میشه خودشو میگیره ؟
امیر اوایل که زیر 5 تومن در میورد هر 5 دقیقه یه پیام به من میداد
الان که درآمدش نزدیک 10 تومن شده نمیده :(
خدا نکنه برسه طرفای 5 تومن اونوخ بلاکم میکنه :(

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یکی دو نفر تو همین انجمن هستن خیلی کارشون درسته بنده سعادت همکاری باهاشون نداشتم ولی دوستانم داشتن اگه بگردی هس
یه راهنمایی مکنم واسه اون دونفری که گفتم تو این تاپیک خیلی فعال اند
دوست ندارم اسمشون ببرم ولی با این راهنمایی که کردم اگه پخته باشی می دونی کی ها رو می گم
20 سوالیه مگه :D در گوشم میگفتی خب

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
سایت a از n تا سایت دیگه هر کدوم یه دونه بکلینک فالو داره حالا اگر این یه دونه لینک از هر کدومشون بشه چند تا لینک باز هم پیج آتوریتی بالا میره یا از هر سایت فقط یه لینک برای آتوریتی حساب میشه؟!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چرا هرکی مایه دار میشه خودشو میگیره ؟
امیر اوایل که زیر 5 تومن در میورد هر 5 دقیقه یه پیام به من میداد
الان که درآمدش نزدیک 10 تومن شده نمیده :(
خدا نکنه برسه طرفای 5 تومن اونوخ بلاکم میکنه :(
:general505: آخرین بار داشتیم در مورد نی نی سایت حرف میزدیم..میگفتی نی نی سایت چیه؟:general707: بعد دیگه نخوندی پیام رو.:rolleyes: حتما باید خبرتو از باران های موسمی بگیرم؟:D:p

پ.ن: اون گیفت کارتی که ازت گرفتم رو دلم نمیاد استفادش کنم:oops::oops:
ته مستر کارتم 5 دلار هست. جون کسرا درگاه بین المللی تو بده من این 5 دلار رو پول کنم:general107::general108::general108: البته اگه 5 دلار بره تو حسابت.. دلار هات تعجب میکنن. مثلا موجودیت میشه 200005$:general307::general703::general703::general704:

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
از لحاظ ظاهری دیگه؟
چیزی نداره، تقریبا هرکسی میتونه واستون بزنه
حتی ریسپانسیوم نیست
این دو دوست »» empireworld , l3est
اینجا هم میتونید درخواست بدید »» https://forum.persiantools.com/forums/سفارش-برنامه-نویسی.208/
ممنون.
تا الآن سایت های زیادی دیدم و نمونه کار طراح های مختلف رو دیدم ولی به نظرم «تاینی موویز» و «پی سی دانلود» خیلی خوب طراحی شدن. طراحیشون خیلی کارامد هست.
از طرف دیگه فقط ظاهر سایت نیست. از نظر برنامه نویسی هم می خواستم ترکیب «سایت دانلود» + «فروشگاه» + «انجمن» باشه. یک سایت دانلود فایل همراه با خرید اون فایل ها هست. در کنار اینها، کاربرها میتونن در سایت عضو بشن و اکانت داشته باشند و مثل انجمن با هم ارتباط برقرار کنند. همه این ها در «یک سایت» باشن، نه اینکه سایت دانلود جدا باشه، فروشگاه جدا باشه و انجمن هم جدا. نمی دونم رو وردپرس میشه چنین چیزی رو انجام داد یا نه.
با ایجاد تاپیک نمیشه چنین فردی رو پیدا کرد، چون افرادی هستند که پول رو می گیرند ولی کار رو درست انجام نمیدن. باید نمونه کارهای طرف رو دید.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
:general505: آخرین بار داشتیم در مورد نی نی سایت حرف میزدیم..میگفتی نی نی سایت چیه؟:general707: بعد دیگه نخوندی پیام رو.:rolleyes: حتما باید خبرتو از باران های موسمی بگیرم؟:D:p
آها آره اتفاقا سرچ کردم دیدم نی نی سایتو
خب دیوونه این خودش یه بهونست دیگه برو بهش پیام بده بگو از کسری خبر داری سر صحبتو باز کن :دی

پ.ن: اون گیفت کارتی که ازت گرفتم رو دلم نمیاد استفادش کنم:oops::oops:
اووووووووف چرا ؟ باوا بزن بره حیفه 10 دلار بزن استفاده کن برنامه بخر باهاش

ته مستر کارتم 5 دلار هست. جون کسرا درگاه بین المللی تو بده من این 5 دلار رو پول کنم:general107::general108::general108:

البته اگه 5 دلار بره تو حسابت.. دلار هات تعجب میکنن. مثلا موجودیت میشه 200005$:general307::general703::general703::general704:

الانم درگیر اون 5 دلاری ؟
راسته میگن هرکی مایه دار میشه حریتر میشه
تو درآمد ماهی 10 هزار دلار دار اونوخ چشمت دنبال اون 5 دلاره ؟ ههعی

البته اگه 5 دلار بره تو حسابت.. دلار هات تعجب میکنن. مثلا موجودیت میشه 200005$:general307::general703::general703::general704:
امیر سرویسم کردی : ))) برو تو تاپیک فروش گیفت ببین نزدیک 300 هزار دلاری که گیفت فروختم حتی 5 هزار دلارشم واس من نیست :( اگه همش مال من بود که الان داشتم هواپیما میخریدم جای اینکه تو صف ثبت نام پراید باشم :(

سایت a از n تا سایت دیگه هر کدوم یه دونه بکلینک فالو داره حالا اگر این یه دونه لینک از هر کدومشون بشه چند تا لینک باز هم پیج آتوریتی بالا میره یا از هر سایت فقط یه لینک برای آتوریتی حساب میشه؟!
اگه این همه وختی که واس بک لینک گذاشتی یه 2 خط کدنویسی یاد میگرفتی الان سایتت سرورش ترکیده بود از بازدید :)

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
الان تو دنیای واقعی با چی سیر میکنی؟ خب بالا باید اونجا هم یه کاری بکنی دیگه
مثلا مغازه داری؟ کارگری میکنی؟ مشاوره میدی؟ چیکار میکنی؟
یا نکنه فقط دنیا رو سیر میکنی؟ :D
نه تو یه مغازه مشغول به کارم هر جی هم در میارم با دوستان میرم تفریح برای همین میگم تو دنیای واقعی سیر میکنم. البته از نتم یه در آمد پورسانتی دارم البته زیاد نیست ولی برای من کفایت میکنه.

بالا