دوستان طراح قالب وردپرس سراغ دارید که ویرایش قالب هم انجام بدن ؟ خوش قولیشون برام مهمه
طراح و خوش قولی؟دوستان طراح قالب وردپرس سراغ دارید که ویرایش قالب هم انجام بدن ؟ خوش قولیشون برام مهمه
یکی دو نفر تو همین انجمن هستن خیلی کارشون درسته بنده سعادت همکاری باهاشون نداشتم ولی دوستانم داشتن اگه بگردی هسدوستان طراح قالب وردپرس سراغ دارید که ویرایش قالب هم انجام بدن ؟ خوش قولیشون برام مهمه
به شخصه اگه بخوام به کسی قول طراحی بدم حتما قبلش برنامه ریزی میکنم تا شرمنده ش نشمطراح و خوش قولی؟
مگه میشه
تا حالا ندیدم:general505:
ایت جملرو تو همه سر درای اتاقای بیمارستانا زدناین از فرمایشات خودته یا دکلمه مریم حیدرزاده هست؟
تو پول خوب بده کار خوب میگیریطراح و خوش قولی؟
مگه میشه
تا حالا ندیدم:general505:
مدیونی اگه فکر کنی زیر بارون مخ زدم:general704::general704:مریم حیدر زاده دیگه کیه ؟ اینم تو هم صحبت پیدا کردی ؟
تو پول خوب بده کار خوب میگیری
از قدیمم گفتن هرچقدر پول بدی همونقد آش میخوری
طرف میاد الان به من پی ام میده قالب فلان سایت مث اون میخوام
بهش میگی فلان قدر
میگه مگه میخوای چیکا کنی ؟ واس یه هفته کار انقد ؟ :|
انگاری داره با عمله بنا حرف میزنه دیگه نمیگه که واس این یه هفته کار یه عمر تجربه و .... پشتشه :|
عین این میمونه بری به دکتده بگی چون میشینی پشت میز و امضا میکنی بهت پولی هم نمیدم :|
من که 4 ماهی میشه نت رو ول کردم زدم بیرون هر کس منو میبینه میگه عوض شدی. روحیه خودم خیلی خوب شده اخلاقم خوب شده. حالا من که وب مستر حرفه ای نبودم به نظرم چس مستر هم نبودم ولی دو سال وقت گذاشتم هفت هشت تا سایت زدم و تا رتبه 2 هزار میومد یا میزبان هاست رو می بست یا فیلترینگ به هر حال وب مستری رو گذاشتم کنار روزی نیم ساعت بیشتر تو نت نیستم. از هفت دولت ازادم و تو دنیای واقعی سیر میکنم.چیزه
من الان نزدیک ۳ روزه شبانه روزی بیمارستانم به خاطر قلب و عروقم، هرچی آزمایش که تا حالا تو عمرم نداده بودمو توی این ۳ روز ازم گرفتن
تازه اومدم خونه
فکر میکردم کامپیوتر بیشترین ضربه رو فقط به چشم وارد میکنه
اما اعصاب بیشترین قسمتیه که این وسط ضرر میبینه
بعد از ۳ ۲ روز تست اکو و ضربان قلب و تست ورزش و اسکن مغز و قلب و کلی آمپول و داروها و بیمارستانهای مختلف، بلاخره مشخص شد که مشکلم عصبی بوده که میزده به قلب و عروقم و مشکل قلبی ندارم و همش هم به خاطر نشستن بیش از حد پای کامپیوتره
الانم دوس دارم هرچی زودتر حالم بهتر شه دوباره بتونم برم پشت سیستم اما خدایی دیگه قول میدم بیشتر ۵ ۶ ساعت نشینم پای این کوفتی.
الان کار و شغلت چیه؟من که 4 ماهی میشه نت رو ول کردم زدم بیرون هر کس منو میبینه میگه عوض شدی. روحیه خودم خیلی خوب شده اخلاقم خوب شده. حالا من که وب مستر حرفه ای نبودم به نظرم چس مستر هم نبودم ولی دو سال وقت گذاشتم هفت هشت تا سایت زدم و تا رتبه 2 هزار میومد یا میزبان هاست رو می بست یا فیلترینگ به هر حال وب مستری رو گذاشتم کنار روزی نیم ساعت بیشتر تو نت نیستم. از هفت دولت ازادم و تو دنیای واقعی سیر میکنم.
الان تو دنیای واقعی با چی سیر میکنی؟ خب بالا باید اونجا هم یه کاری بکنی دیگهمن که 4 ماهی میشه نت رو ول کردم زدم بیرون هر کس منو میبینه میگه عوض شدی. روحیه خودم خیلی خوب شده اخلاقم خوب شده. حالا من که وب مستر حرفه ای نبودم به نظرم چس مستر هم نبودم ولی دو سال وقت گذاشتم هفت هشت تا سایت زدم و تا رتبه 2 هزار میومد یا میزبان هاست رو می بست یا فیلترینگ به هر حال وب مستری رو گذاشتم کنار روزی نیم ساعت بیشتر تو نت نیستم. از هفت دولت ازادم و تو دنیای واقعی سیر میکنم.
چیو؟دوستان گوگل آپدیت کرده؟
مدیونی اگه فکر کنی زیر بارون مخ زدم:general704::general704:
مریم حیدر زاده همون دختره که شعر می سراید
حاجی من میگم بد قولن/ کسی با پولش مشکل نداره
همین خود شما..گفتم بهت 5 تومن میدم یه اپ اندروید واسم بزن.. اما از بس بیزنس هزار دلاری میکنی دیگه مارو تحویل نمیگیری:general704::general704::general704: یهو میایی 5 تا کار باهم میگیری و همین میشه که کار همه دیر در میاد:general703::general703:
همه که مث تو 1 میلیارد نزاشتن بانک سر ماه مطمعن باشن سود میاد واسشون خیالشون راحت باشهالان تو دنیای واقعی با چی سیر میکنی؟ خب بالا باید اونجا هم یه کاری بکنی دیگه
مثلا مغازه داری؟ کارگری میکنی؟ مشاوره میدی؟ چیکار میکنی؟
یا نکنه فقط دنیا رو سیر میکنی؟
چیو؟
دروغ نگو دروغگو:general704::general704:بعدشم بیزینس هزار دلاری 999 دلارش واس من نیست :دی
من اگه 1 میلیارد داشتم میدادم به احسان و پی تی رو ازش میخریدم تا تو رو بن کنم :general404: تا بلکه به این نحو بری دنبال بیزینس 1000 دلاریتهمه که مث تو 1 میلیارد نزاشتن بانک سر ماه مطمعن باشن سود میاد واسشون خیالشون راحت باشه
ما نتو ول کنیم باید بریم کارگری
خوبه از همون اولش خبر داریا :دیدروغ نگو دروغگو:general704::general704:
خودت گفتی ....:general703:
همین 2 هفته پیش نبود تو یه گروه سرمایه گذاری گفتی خابوندی تو حساب ؟من اگه 1 میلیارد داشتم میدادم به احسان و پی تی رو ازش میخریدم تا تو رو بن کنم :general404: تا بلکه به این نحو بری دنبال بیزینس 1000 دلاریت
upاین وضعیت پورسانت نت افراز چرا نامفهومه؟ مثلا یه نفر در حالت عادی بدون کد تخفیف (بنر تبلیغاتی) 22 تومن هزینه هاست بده به ما چند میدن؟!
سربازی نمیری؟up
+
نت افراز برای تمدید سرویس هم پورسانت میده؟