• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان طراح قالب وردپرس سراغ دارید که ویرایش قالب هم انجام بدن ؟ خوش قولیشون برام مهمه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
دوستان طراح قالب وردپرس سراغ دارید که ویرایش قالب هم انجام بدن ؟ خوش قولیشون برام مهمه
یکی دو نفر تو همین انجمن هستن خیلی کارشون درسته بنده سعادت همکاری باهاشون نداشتم ولی دوستانم داشتن اگه بگردی هس
یه راهنمایی مکنم واسه اون دونفری که گفتم تو این تاپیک خیلی فعال اند
دوست ندارم اسمشون ببرم ولی با این راهنمایی که کردم اگه پخته باشی می دونی کی ها رو می گم

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
طراح و خوش قولی؟
مگه میشه:confused::confused:
تا حالا ندیدم:general505:
به شخصه اگه بخوام به کسی قول طراحی بدم حتما قبلش برنامه ریزی میکنم تا شرمنده ش نشم
کاره خاصی هم نداره یه پیش بینی ساده نسبت به کاری که میخوای انجام بدی و کارهایی که داری. همین
البته در صورتی که یه مشکل یهویی پیش بیاد سعی میکنم حتما بهش بگم تا لنگ من نمونه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
این از فرمایشات خودته یا دکلمه مریم حیدرزاده هست؟
ایت جملرو تو همه سر درای اتاقای بیمارستانا زدن
مریم حیدر زاده دیگه کیه ؟ اینم تو هم صحبت پیدا کردی ؟
میگم چرا دیگه به من پی ام نمیدی :(

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
طراح و خوش قولی؟
مگه میشه:confused::confused:
تا حالا ندیدم:general505:
تو پول خوب بده کار خوب میگیری
از قدیمم گفتن هرچقدر پول بدی همونقد آش میخوری

طرف میاد الان به من پی ام میده قالب فلان سایت مث اون میخوام
بهش میگی فلان قدر
میگه مگه میخوای چیکا کنی ؟ واس یه هفته کار انقد ؟ :|
انگاری داره با عمله بنا حرف میزنه دیگه نمیگه که واس این یه هفته کار یه عمر تجربه و .... پشتشه :|

عین این میمونه بری به دکتده بگی چون میشینی پشت میز و امضا میکنی بهت پولی هم نمیدم :|

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
مریم حیدر زاده دیگه کیه ؟ اینم تو هم صحبت پیدا کردی ؟
مدیونی اگه فکر کنی زیر بارون مخ زدم:D:eek::general704::general704:
مریم حیدر زاده همون دختره که شعر می سراید:D
تو پول خوب بده کار خوب میگیری
از قدیمم گفتن هرچقدر پول بدی همونقد آش میخوری

طرف میاد الان به من پی ام میده قالب فلان سایت مث اون میخوام
بهش میگی فلان قدر
میگه مگه میخوای چیکا کنی ؟ واس یه هفته کار انقد ؟ :|
انگاری داره با عمله بنا حرف میزنه دیگه نمیگه که واس این یه هفته کار یه عمر تجربه و .... پشتشه :|

عین این میمونه بری به دکتده بگی چون میشینی پشت میز و امضا میکنی بهت پولی هم نمیدم :|

حاجی من میگم بد قولن/ کسی با پولش مشکل نداره:oops:
همین خود شما..گفتم بهت 5 تومن میدم یه اپ اندروید واسم بزن.. اما از بس بیزنس هزار دلاری میکنی دیگه مارو تحویل نمیگیری:general704::general704::general704: یهو میایی 5 تا کار باهم میگیری و همین میشه که کار همه دیر در میاد:general703::general703:

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
چیزه :D
من الان نزدیک ۳ روزه شبانه روزی بیمارستانم به خاطر قلب و عروقم، هرچی آزمایش که تا حالا تو عمرم نداده بودمو توی این ۳ روز ازم گرفتن
تازه اومدم خونه
فکر میکردم کامپیوتر بیشترین ضربه رو فقط به چشم وارد میکنه
اما اعصاب بیشترین قسمتیه که این وسط ضرر میبینه
بعد از ۳ ۲ روز تست اکو و ضربان قلب و تست ورزش و اسکن مغز و قلب و کلی آمپول و داروها و بیمارستانهای مختلف، بلاخره مشخص شد که مشکلم عصبی بوده که میزده به قلب و عروقم و مشکل قلبی ندارم و همش هم به خاطر نشستن بیش از حد پای کامپیوتره
الانم دوس دارم هرچی زودتر حالم بهتر شه دوباره بتونم برم پشت سیستم :rolleyes: اما خدایی دیگه قول میدم بیشتر ۵ ۶ ساعت نشینم پای این کوفتی.
من که 4 ماهی میشه نت رو ول کردم زدم بیرون هر کس منو میبینه میگه عوض شدی. روحیه خودم خیلی خوب شده اخلاقم خوب شده. حالا من که وب مستر حرفه ای نبودم به نظرم چس مستر هم نبودم ولی دو سال وقت گذاشتم هفت هشت تا سایت زدم و تا رتبه 2 هزار میومد یا میزبان هاست رو می بست یا فیلترینگ به هر حال وب مستری رو گذاشتم کنار روزی نیم ساعت بیشتر تو نت نیستم. از هفت دولت ازادم و تو دنیای واقعی سیر میکنم. :)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
من که 4 ماهی میشه نت رو ول کردم زدم بیرون هر کس منو میبینه میگه عوض شدی. روحیه خودم خیلی خوب شده اخلاقم خوب شده. حالا من که وب مستر حرفه ای نبودم به نظرم چس مستر هم نبودم ولی دو سال وقت گذاشتم هفت هشت تا سایت زدم و تا رتبه 2 هزار میومد یا میزبان هاست رو می بست یا فیلترینگ به هر حال وب مستری رو گذاشتم کنار روزی نیم ساعت بیشتر تو نت نیستم. از هفت دولت ازادم و تو دنیای واقعی سیر میکنم. :)
الان کار و شغلت چیه؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
الان تو دنیای واقعی با چی سیر میکنی؟ خب بالا باید اونجا هم یه کاری بکنی دیگه
مثلا مغازه داری؟ کارگری میکنی؟ مشاوره میدی؟ چیکار میکنی؟
یا نکنه فقط دنیا رو سیر میکنی؟ :D

دوستان گوگل آپدیت کرده؟
چیو؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
مدیونی اگه فکر کنی زیر بارون مخ زدم:D:eek::general704::general704:
مریم حیدر زاده همون دختره که شعر می سراید:D

زیر بارون مخ نمیزنن که زیر بارون دستشو میگیرن قدم میزنن

آها ایول اون که باحاله :دی

حاجی من میگم بد قولن/ کسی با پولش مشکل نداره:oops:
همین خود شما..گفتم بهت 5 تومن میدم یه اپ اندروید واسم بزن.. اما از بس بیزنس هزار دلاری میکنی دیگه مارو تحویل نمیگیری:general704::general704::general704: یهو میایی 5 تا کار باهم میگیری و همین میشه که کار همه دیر در میاد:general703::general703:

خب پول خوب بدی خوش قولی هم میاد
تو بیا من بهت 100 تا طراح و برنامه نویس معرفی کنم که قیمت خوب بده بهش تو قرارداد هر تایمکیرو بنویسه هونو تحویل بده و اگر حتی 1 ثانیه دیر بشه 10 برابر هزینتو بهت برگشت بزنه !
داداش خود من الان 50 تومنم بدی پشت کام نمیتونم بشینم که بنویسم واست چون از اونور باید دوتا عمل کنم !
ولی اگه واس همون اپ ساده میخوای 5 تومن بدی همین الان بیا قراردار بنویسیم یه چیزی تحویلت بدم خود گوگل لذت ببره :دی

بعدشم بیزینس هزار دلاری 999 دلارش واس من نیست :دی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
الان تو دنیای واقعی با چی سیر میکنی؟ خب بالا باید اونجا هم یه کاری بکنی دیگه
مثلا مغازه داری؟ کارگری میکنی؟ مشاوره میدی؟ چیکار میکنی؟
یا نکنه فقط دنیا رو سیر میکنی؟ :D

چیو؟
همه که مث تو 1 میلیارد نزاشتن بانک سر ماه مطمعن باشن سود میاد واسشون خیالشون راحت باشه
ما نتو ول کنیم باید بریم کارگری :(

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
همه که مث تو 1 میلیارد نزاشتن بانک سر ماه مطمعن باشن سود میاد واسشون خیالشون راحت باشه
ما نتو ول کنیم باید بریم کارگری :(
من اگه 1 میلیارد داشتم میدادم به احسان و پی تی رو ازش میخریدم تا تو رو بن کنم :general404: تا بلکه به این نحو بری دنبال بیزینس 1000 دلاریت :D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
:Dدروغ نگو دروغگو:general704::general704:
خودت گفتی ....:general703:
خوبه از همون اولش خبر داریا :دی
بیا بریم زیر بارون یه کم قدم بزنیم حرف بزنیم اینارو ول کن

من اگه 1 میلیارد داشتم میدادم به احسان و پی تی رو ازش میخریدم تا تو رو بن کنم :general404: تا بلکه به این نحو بری دنبال بیزینس 1000 دلاریت :D
همین 2 هفته پیش نبود تو یه گروه سرمایه گذاری گفتی خابوندی تو حساب ؟
بعدشم احسان که خودش کلاه برداره نیگا نکن پی تی رو داره اونم کفگیرش خورده ته دیگ بعد از گرفتن پول جواب نمیده دیگه : )))

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
این وضعیت پورسانت نت افراز چرا نامفهومه؟ مثلا یه نفر در حالت عادی بدون کد تخفیف (بنر تبلیغاتی) 22 تومن هزینه هاست بده به ما چند میدن؟!
up
+
نت افراز برای تمدید سرویس هم پورسانت میده؟

بالا