• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اینجا کسی اکانت با 90 پست نداره ! :p
آخه نمیشه تا اونموقع صبر کردم
اگه از دوستان خوش سابقه کسی بتونه این متن رو تاپیک کنه عالی میشه
بسم الله رحمان رحیم
موضوع انشا : آیا شغل های مرتبط با دنیای کامپیوتر و موبایل باعث انزوا و افسردگی می شود ؟
سلام دوستان
من تا همین چند وقت پیش حدود دو سال از طریق سایت و کانال های تلگرام کسب در آمد میکردم تا اینکه متاسفانه یا خوشبختانه فیلترینگ زد سایت مارو پکوند
توی اون مدت 2 سال من افسرده و گوشه گیر شده بودم و به شدت معتاد وبگردی و کار های مرتبط با pc و اینترنت
ولی الان حدود چند ماهی بود که دیگه سمتش نرفتم و به نظر توی روابط اجتماعی و حال روحی خیلی بهتر شدم
اکثر کساییکه من میشناسم و کارشون مرتبط به همین حوزه ها میشه در سطح پاینی از روابط اجتماعی هست و آدمایی هست که شخصیتشون به دل نمیشینه
برای مثال منصور قیامت مدیر سایت و کانال گیزمیز متوی مصاحبه اش گفت که من توی این همه سال فعالیت یکروز خوش کنار خانواده ام نداشتم و همش تو فکر آپدیت کردن سایت و رسیدگی بهش بودم و اونقدر خوشبخت نیستم
لطفا واقعیت رو بگید که آیا اینطوری هست یا نه ؟
من به شخصه عاشق کارهایی هستم که با مردم ارتباط برقرار کنی مثلا فروشندگی و از کارهایی که باعث افسردگی و انزوا بشه متنفرم
بخدا قسم اگه جند سال پیش میدونستم اینترنت و ... انقدر زندگیمو نابود میکنه حاظر میشدم کنار خیابون دست فروشی کنم تا اینکه الان ....

دور شدن از خونواده و دوست و تفریح و طبیعت و زندگی و ... یه کنار آسیب های جسمی و سلامت یه طرف
همین چند سال پیش شبا تو پارک والیبال و .....
مهمونی و دور همی و ....
لذت زندگیرو میشد حس کنی
اما الان حتی توی مهمونیشم میبینی طرف یه سره تو گوشیشه !!!!!!!!!
من به شخصه خیلی بدم میاد و اگر مهمونی یا چیزی باشه قبلا یهع مسدود کننده امواج موبایل و wifi گرفتم وختی مهمون میاد یا ... روشن میکنم حداقل مجبوری هم شده دو کلمه حرف میزنیم !

ای شیطون از کجا میدونی:D:eek::general704::general704::general703:
یه روزه تلگرام پست ندادی نگرانت شدم
تو نمیگی دلم برات تنگ میشه ؟
اون هم صحبت رو پیدا کردی دیگه مارو یادت رفت :(

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یه روزه تلگرام پست ندادی نگرانت شدم
تو نمیگی دلم برات تنگ میشه ؟
اون هم صحبت رو پیدا کردی دیگه مارو یادت رفت :(

وقتی از ما بارانترون رو pin میکنی.. و مارو mute همین میشه. پیام میدم میره پایین نمیخونی:general703::general710:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
نمودار الکسا به این میگن، فقط کافیه اسم یارانه روی دامین باشه
2054362_472.jpg

6781sirehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام بچه ها
من میخوام ی برنامه ساده بسازم با جو آپ
بعد ارور زیر رو میده
علت چیه ؟

فایل های ضمیمه

• 1111.PNG
    1111.PNG
    44.8 KB · نمایش ها: 17

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
@6781sirehsan
رمز اين اكانتتو بده به @Business plan در عرض دودقيقه تعداد پستهاتو ميبره بالاي 100 !

6781sirehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
@6781sirehsan
رمز اين اكانتتو بده به @Business plan در عرض دودقيقه تعداد پستهاتو ميبره بالاي 100 !
همینجا چرت و پرت مینویسم تا برسه به 100 :p
راستی آقای ap3 شما که قدیمی هستی کسی رو نمیشناسی که توی برنامه نویسی و اینجور چیزا وارد باشه ؟ یا انجمنی ؟

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
موضوع انشا : آیا شغل های مرتبط با دنیای کامپیوتر و موبایل باعث انزوا و افسردگی می شود ؟
دوست عزیز بنده زیاد نمی خوام موضوع رو فلسفی کنم شاید هم یه مقدار جواب ام واسه دوستان قانع کننده نباشه
باید در جواب دوست عزیزمون بگم که هر شغلی در هر زمینه ای چه وب کامپیوتر چه کارگری بد بختی . هرشغل دیگه زیاد فکر تمرکز تو روش بذاری داغونت میکنه به قول دوستمون ادم کار میکنه که زندگی شو بگذرن ه نه زندگی کنه برای کار پس سعی کن هر کاری رو می خوای شروع کنی به اندازه براش وقت بذار به اندازه برای اون کار تلاش کن به اندازه هم به زندگی برس .
موفق باشی...

6781sirehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوست عزیز بنده زیاد نمی خوام موضوع رو فلسفی کنم شاید هم یه مقدار جواب ام واسه دوستان قانع کننده نباشه
باید در جواب دوست عزیزمون بگم که هر شغلی در هر زمینه ای چه وب کامپیوتر چه کارگری بد بختی . هرشغل دیگه زیاد فکر تمرکز تو روش بذاری داغونت میکنه به قول دوستمون ادم کار میکنه که زندگی شو بگذرن ه نه زندگی کنه برای کار پس سعی کن هر کاری رو می خوای شروع کنی به اندازه براش وقت بذار به اندازه برای اون کار تلاش کن به اندازه هم به زندگی برس .
موفق باشی...
توی بقیه شغل های ی تایم کاری هست
ولی چون اینکار رو هر زمان میشه انجام داد و رسیدگی کرد احتمال اینکه آدم هی بره سمتش و معتادش بشه هست
بعد برنامه نویسی و کارای کامپیوتر چون جذابیت داره این احتمال رو بیشتر میکنه
البته نظر منه و تجربه ی شخصیه من

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
همینجا چرت و پرت مینویسم تا برسه به 100 :p
راستی آقای ap3 شما که قدیمی هستی کسی رو نمیشناسی که توی برنامه نویسی و اینجور چیزا وارد باشه ؟ یا انجمنی ؟
چه برنامه اي ميخواين؟
دوستان اينجا زياد هستن:
@MOHAMMAD026_1
@l3est
و .....

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کدوم سیستم همکاری در فروش ریدکس پلاس جنس اصلی داره؟ واقعا کار کنه
هر چند که کارکرد دستگاه برای ما مهم نیست ولی بعد از خرید زنگ میزنن فحش میدن!

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
توی بقیه شغل های ی تایم کاری هست
ولی چون اینکار رو هر زمان میشه انجام داد و رسیدگی کرد احتمال اینکه آدم هی بره سمتش و معتادش بشه هست
بعد برنامه نویسی و کارای کامپیوتر چون جذابیت داره این احتمال رو بیشتر میکنه
البته نظر منه و تجربه ی شخصیه من
دوست عزیز فرمایش شما صحیح ولی شغل های زیادی هستن که شب روز ندارن مثل وکیل های دادگستری .بازیگری .پزشکی . مهندسین. وغیره ...که اینا برای هر کدومشون دلیل به خصوصی دارم و روزانه وقت زیادی رو صرف کار می کنن از لحاظ روانی بعضی هاشون هم مشکل روانی پیدا می کنن . ببین همه چی بستگی به خود ادم داره که چطور در زمینه کاری یه فرد موفق بار بیاد.
پس نمیشه گفت که چون کار های کامپیوتری جذاب تره ادم وقت بیشتری رو صرف ش کنه
اگه هرشغلی که برای انسان جذابیت بخصوصی داشته باشه و به اندازه کافی برای اون کار وقت بذاره هیچ وقت هیچ مشکلی براش پیش نمی یاد.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
از لحاظ روانی بعضی هاشون هم مشکل روانی پیدا می کنن
@EmpireWorld
آقا مهدی میدونم خسته شدی به فرمایش ایشون افسرده میشی با این برنامه نویسی, بیا از این چیزای باحال که من دارم ببر بکش که تمام غصه هاتو یادت بره! بار اولم مفت بهت میدم

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
@EmpireWorld
آقا مهدی میدونم خسته شدی به فرمایش ایشون افسرده میشی با این برنامه نویسی, بیا از این چیزای باحال که من دارم ببر بکش که تمام غصه هاتو یادت بره! بار اولم مفت بهت میدم
من تا حالا لب به قلیونم نزدم چه برسه از این کوفتی ها :D
نگه شون دار توی سربازی بدردت میخورن :D
یه جمله قدیمی هست که میگه : کسی که میره سربازی یا ... میشه یا معتاد :D
به نظر من برای اینکه گزینه اول شاملت نشه همه ی سربازای اونجا رو معتاد کن :D

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان.
یه بکاپ گرفتم از هاست اما الان دیدم که عکس هایی که با اسم فارسی بودند اسمشون کلا بهم ریخته
مثلا:
%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84_%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C_1_3_
یا
ترول-تخفیف
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
فوری هست...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
بخدا قسم اگه جند سال پیش میدونستم اینترنت و ... انقدر زندگیمو نابود میکنه حاظر میشدم کنار خیابون دست فروشی کنم تا اینکه الان ....

دور شدن از خونواده و دوست و تفریح و طبیعت و زندگی و ... یه کنار آسیب های جسمی و سلامت یه طرف
همین چند سال پیش شبا تو پارک والیبال و .....
مهمونی و دور همی و ....
لذت زندگیرو میشد حس کنی
اما الان حتی توی مهمونیشم میبینی طرف یه سره تو گوشیشه !!!!!!!!!
چیزه :D
من الان نزدیک ۳ روزه شبانه روزی بیمارستانم به خاطر قلب و عروقم، هرچی آزمایش که تا حالا تو عمرم نداده بودمو توی این ۳ روز ازم گرفتن
تازه اومدم خونه
فکر میکردم کامپیوتر بیشترین ضربه رو فقط به چشم وارد میکنه
اما اعصاب بیشترین قسمتیه که این وسط ضرر میبینه
بعد از ۳ ۲ روز تست اکو و ضربان قلب و تست ورزش و اسکن مغز و قلب و کلی آمپول و داروها و بیمارستانهای مختلف، بلاخره مشخص شد که مشکلم عصبی بوده که میزده به قلب و عروقم و مشکل قلبی ندارم و همش هم به خاطر نشستن بیش از حد پای کامپیوتره
الانم دوس دارم هرچی زودتر حالم بهتر شه دوباره بتونم برم پشت سیستم :rolleyes: اما خدایی دیگه قول میدم بیشتر ۵ ۶ ساعت نشینم پای این کوفتی.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
کدوم سیستم همکاری در فروش ریدکس پلاس جنس اصلی داره؟ واقعا کار کنه
هر چند که کارکرد دستگاه برای ما مهم نیست ولی بعد از خرید زنگ میزنن فحش میدن!
شماره تورو از كجا ميارن؟!!! وقتي كه بسته ارسال ميشه براشون روي فاكتورش شماره تلفن و آدرس فروشگاه اصلي خورده!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
شماره تورو از كجا ميارن؟!!! وقتي كه بسته ارسال ميشه براشون روي فاكتورش شماره تلفن و آدرس فروشگاه اصلي خورده!
شماره را روی قالب فروشگاه جا میدم
البته اینطوری تعداد سفارشات بیشتر نمیشه که هیچ فقط زنگ میزنن سوال هایی میپرسن که من نمیدونم یا زنگ میزنن فحش میدن! یکیشون اینقدر پر رو بود که تحدید به شکایت میکرد بخاطر 5 تومن هزینه پست! سفارشش را لغو کردم . یه مورد بود که از یه جای دیگه که من اصلا نمیشناسم چیز خریده بود تحویلش نداده بودن زنگ زده بود به من که میره پلیس فتا شکایت میکنه!! خیلی محترمانه شماره کلاهبردار را از هویز پیدا کردم براش فرستادم خودش شرمنده شد، کلا شماره جایی نزارید بجز ایجاد مشکل چیز دیگه ای نداره

• Like
Reactions: ap3

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
دوستان نظرتون راجب تاسیس یه سایت فیلم سریال چیه ؟
اگه یه مقدار سیبیل الکسا رو چرب کنم. یه مقدار تبلیغات کنم . چند تا نویسنده براش بگیرم که سایت هرروز ابدیت باشه امکان داره بگیره و همه چی okبشه؟

بالا