learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
بخدا قسم اگه جند سال پیش میدونستم اینترنت و ... انقدر زندگیمو نابود میکنه حاظر میشدم کنار خیابون دست فروشی کنم تا اینکه الان ....اینجا کسی اکانت با 90 پست نداره !
آخه نمیشه تا اونموقع صبر کردم
اگه از دوستان خوش سابقه کسی بتونه این متن رو تاپیک کنه عالی میشه
بسم الله رحمان رحیم
موضوع انشا : آیا شغل های مرتبط با دنیای کامپیوتر و موبایل باعث انزوا و افسردگی می شود ؟
سلام دوستان
من تا همین چند وقت پیش حدود دو سال از طریق سایت و کانال های تلگرام کسب در آمد میکردم تا اینکه متاسفانه یا خوشبختانه فیلترینگ زد سایت مارو پکوند
توی اون مدت 2 سال من افسرده و گوشه گیر شده بودم و به شدت معتاد وبگردی و کار های مرتبط با pc و اینترنت
ولی الان حدود چند ماهی بود که دیگه سمتش نرفتم و به نظر توی روابط اجتماعی و حال روحی خیلی بهتر شدم
اکثر کساییکه من میشناسم و کارشون مرتبط به همین حوزه ها میشه در سطح پاینی از روابط اجتماعی هست و آدمایی هست که شخصیتشون به دل نمیشینه
برای مثال منصور قیامت مدیر سایت و کانال گیزمیز متوی مصاحبه اش گفت که من توی این همه سال فعالیت یکروز خوش کنار خانواده ام نداشتم و همش تو فکر آپدیت کردن سایت و رسیدگی بهش بودم و اونقدر خوشبخت نیستم
لطفا واقعیت رو بگید که آیا اینطوری هست یا نه ؟
من به شخصه عاشق کارهایی هستم که با مردم ارتباط برقرار کنی مثلا فروشندگی و از کارهایی که باعث افسردگی و انزوا بشه متنفرم
دور شدن از خونواده و دوست و تفریح و طبیعت و زندگی و ... یه کنار آسیب های جسمی و سلامت یه طرف
همین چند سال پیش شبا تو پارک والیبال و .....
مهمونی و دور همی و ....
لذت زندگیرو میشد حس کنی
اما الان حتی توی مهمونیشم میبینی طرف یه سره تو گوشیشه !!!!!!!!!
من به شخصه خیلی بدم میاد و اگر مهمونی یا چیزی باشه قبلا یهع مسدود کننده امواج موبایل و wifi گرفتم وختی مهمون میاد یا ... روشن میکنم حداقل مجبوری هم شده دو کلمه حرف میزنیم !
یه روزه تلگرام پست ندادی نگرانت شدمای شیطون از کجا میدونی:general704::general704::general703:
تو نمیگی دلم برات تنگ میشه ؟
اون هم صحبت رو پیدا کردی دیگه مارو یادت رفت