من که 4 ماهی میشه نت رو ول کردم زدم بیرون هر کس منو میبینه میگه عوض شدی. روحیه خودم خیلی خوب شده اخلاقم خوب شده. حالا من که وب مستر حرفه ای نبودم به نظرم چس مستر هم نبودم ولی دو سال وقت گذاشتم هفت هشت تا سایت زدم و تا رتبه 2 هزار میومد یا میزبان هاست رو می بست یا فیلترینگ به هر حال وب مستری رو گذاشتم کنار روزی نیم ساعت بیشتر تو نت نیستم. از هفت دولت ازادم و تو دنیای واقعی سیر میکنم.
:general505:کرج دورهخب دیوونه این خودش یه بهونست دیگه برو بهش پیام بده بگو از کسری خبر داری سر صحبتو باز کن :دی
اووووووووف چرا ؟ باوا بزن بره حیفه 10 دلار بزن استفاده کن برنامه بخر باهاش
پول یه روز بنره:general505: اگه مصرفش نکنم میسوزهالانم درگیر اون 5 دلاری ؟
صف پراید یا جنسیس کوپه؟:general703:میخوایی Rain منو با جنسیس از چنگم در بیاری:general712: داداش مراعات کنامیر سرویسم کردی : ))) برو تو تاپیک فروش گیفت ببین نزدیک 300 هزار دلاری که گیفت فروختم حتی 5 هزار دلارشم واس من نیست اگه همش مال من بود که الان داشتم هواپیما میخریدم جای اینکه تو صف ثبت نام پراید باشم
:general703: داری با پدر اسپم ایران و جهان حرف میزنی. کد نویسی واسه بیزنس پلن افت دارهاگه این همه وختی که واس بک لینک گذاشتی یه 2 خط کدنویسی یاد میگرفتی الان سایتت سرورش ترکیده بود از بازدید
چه جور کد نویسی؟!!آها آره اتفاقا سرچ کردم دیدم نی نی سایتو
خب دیوونه این خودش یه بهونست دیگه برو بهش پیام بده بگو از کسری خبر داری سر صحبتو باز کن :دی
اووووووووف چرا ؟ باوا بزن بره حیفه 10 دلار بزن استفاده کن برنامه بخر باهاش
الانم درگیر اون 5 دلاری ؟
راسته میگن هرکی مایه دار میشه حریتر میشه
تو درآمد ماهی 10 هزار دلار دار اونوخ چشمت دنبال اون 5 دلاره ؟ ههعی
امیر سرویسم کردی : ))) برو تو تاپیک فروش گیفت ببین نزدیک 300 هزار دلاری که گیفت فروختم حتی 5 هزار دلارشم واس من نیست اگه همش مال من بود که الان داشتم هواپیما میخریدم جای اینکه تو صف ثبت نام پراید باشم
اگه این همه وختی که واس بک لینک گذاشتی یه 2 خط کدنویسی یاد میگرفتی الان سایتت سرورش ترکیده بود از بازدید
ساعت هم نمیشناسش وسط ظهر زنگ زده آدم میگه حتما کار واجبی داره برمیداری مبینی تبلیغ:|آقا کی شماره هارو میده به اینا که زنگ میزنن و میگن فلان درگاه پرداخت :|
نکن برادر
نکن اخوی
به عمه هات رحم کن
تازه دوباره نسل اینایی که در خونرو میزدن احیا شدهساعت هم نمیشناسش وسط ظهر زنگ زده آدم میگه حتما کار واجبی داره برمیداری مبینی تبلیغ:|
اس ام اس تبلغاتی کم بود اینا هم اضافه شدن
چه جور معافیت پزشکی؟ فقط کفالت راحت میشه گرفت، آدم سراغ دارم عمل قلب انجام داده معافش نکردندانشگاه رو ول کردم دارم کار های معافیت پزشکیمو می کنم تو یه مغازه هم مشغول به کارم.
عشق این چیزارو نمیفهمه:general505:کرج دوره
برنامه ای به ذهنم نمیرسه
پول یه روز بنره:general505: اگه مصرفش نکنم میسوزه
صف پراید یا جنسیس کوپه؟:general703:میخوایی Rain منو با جنسیس از چنگم در بیاری:general712: داداش مراعات کن
:general703: داری با پدر اسپم ایران و جهان حرف میزنی. کد نویسی واسه بیزنس پلن افت داره
این یارو باپال بوده ؟آقا کی شماره هارو میده به اینا که زنگ میزنن و میگن فلان درگاه پرداخت :|
نکن برادر
نکن اخوی
به عمه هات رحم کن
سلامممنون.
تا الآن سایت های زیادی دیدم و نمونه کار طراح های مختلف رو دیدم ولی به نظرم «تاینی موویز» و «پی سی دانلود» خیلی خوب طراحی شدن. طراحیشون خیلی کارامد هست.
از طرف دیگه فقط ظاهر سایت نیست. از نظر برنامه نویسی هم می خواستم ترکیب «سایت دانلود» + «فروشگاه» + «انجمن» باشه. یک سایت دانلود فایل همراه با خرید اون فایل ها هست. در کنار اینها، کاربرها میتونن در سایت عضو بشن و اکانت داشته باشند و مثل انجمن با هم ارتباط برقرار کنند. همه این ها در «یک سایت» باشن، نه اینکه سایت دانلود جدا باشه، فروشگاه جدا باشه و انجمن هم جدا. نمی دونم رو وردپرس میشه چنین چیزی رو انجام داد یا نه.
با ایجاد تاپیک نمیشه چنین فردی رو پیدا کرد، چون افرادی هستند که پول رو می گیرند ولی کار رو درست انجام نمیدن. باید نمونه کارهای طرف رو دید.
IPS مزخرف ترین اسکریپت هست
دروپال خیلی بهتره
البته منظورش IPB بودسلام
با IPS میشه اینکارو کرد هم انجمن ساخت هم بخش دانلودی و هم فروشگاه
کلا برای خودش سایت سازیه
تا نسخه سه IPB بود از نسخه چهار به بعد IPS شدالبته منظورش IPB بود
چون IPS ماله مانیتوره و نمیشه باهاش زد
IPS مزخرف ترین اسکریپت هست
دروپال خیلی بهتره
:general710:
بکلینک edu. و jp. اینطور که من تجربه کردم تاثیر خیلی بده داره سایر بکلینک ها هم اگر تعداد زیاد در مدت زمان کم باشه گوگل میفهمه که لینک خریدیداین دوستانی که هی تاکید میکنن لینک کاملا بی اثر پس چرا سایت هایی که لینک های زیادی دارن بالاتر هستن :|
ممکن تو چند سال پیش اثر لینک و چگالی کلمات توی دیسکریپشن کمتر شده باشه ولی اینا چیزایی نیستن که بی اثر بشن گوگل نمیتونه اتوریتی رو معیار قرار نده
متوجه نشدم که میگی تاثیر بد میزاره یا تاثیر خوب میزاره :|بکلینک edu. و jp. اینطور که من تجربه کردم تاثیر خیلی بده داره سایر بکلینک ها هم اگر تعداد زیاد در مدت زمان کم باشه گوگل میفهمه که لینک خریدید
شما که خودتون اینکاره ایدمتوجه نشدم که میگی تاثیر بد میزاره یا تاثیر خوب میزاره :|