این از اون جوک های نیک روزگار بودا ...!IPS مزخرف ترین اسکریپت هست
دروپال خیلی بهتره
شما هم يكي دوسال ديگه شايد بتوني امضاتو ماهي 20 تومن اجاره بدي!دوستان تو این انجمن چطور میشه امضا اجاره داد؟
باید میزان نوشته هات حداقل چند باشه ؟
من زیاد دراین باره نمی دونم فقط می خواستم بدونم بعضی ها چطور امضا شون رو اجاره می دن؟
تا حالا کسی هست اینجا امضا شو اجاره داده باشه؟
این بنر سزار تیم مال خودتون یا امضا رو اجاره دادید؟
اقایان:
Business plan
EmpireWorld
نه فقط خواستم بدونم با چه نحوه ای امضا رو اجاره می دنشما هم يكي دوسال ديگه شايد بتوني امضاتو ماهي 20 تومن اجاره بدي!
الان ايني كه ميبني اكثرا همه توي امضاهاشون گذاشتن. خود طرف اومده ديده هركي حداقل دو سه سالي هست عضو هست و تعداد پستهاش هم بالاي 3 هزارتاس پيشنهاد داده.نه فقط خواستم بدونم با چه نحوه ای امضا رو اجاره می دن
الان به نظرت کسی هست که قبل ازدواج ، تجربه ش نکرده باشه ؟ :|گرچه 99% ازدواج های توی ایران به خاطره همین یک شبه و از صبح فرداشه که تازه مشکلاتشون شروع میشه :general210:
یه معظل بزرگ که بیشتر حجم مغز دخترا و پسرا رو پر کرده و بعد از اینکه بهش میرسن میفهمن یه نیاز بوده مثه بقیه نیازهای اولیه انسان
و اینکه باید یه پارتی خوب توی فیلترینگ و آدمای بالادستی داشت
چون یهو میریزن تو خونه تون و به جرم اشاعه فحشا والمنکر خودت و زندگیتو جمع میکنن و میبرن
عمو جانیالان به نظرت کسی هست که قبل ازدواج ، تجربه ش نکرده باشه ؟ :|
مطلب چورن زیاد میزاری . به الکسا نگاه کن ببین از چی ورودی گرفتی! همش از اصل ماجرا... اونوقت انطزار داری فیلتر نشی؟!سلام
بنده که از این آدما ندارم !
ولی خانواده برتر رو در ساماندهی ثبت کردم و حتی به عنوان وبسایت مفید در صفحه ی فیلترینگ هم ثبت شده
با این وجود ده ها پست رو با اخطاری که دادن ، حذف یا اصلاح کردم .
عمو جانی
اون تصویر که کپچای گوگل هست!اقا این فروم چی شده ؟
دوستم می خواد یه اکانت درست کنه تو همین فروم میگه هر کاری می کنم ارور میده؟
میگه که زمانی می خوام همون دوتا تصویر هست که گفته هر دو را به دقت وارد کنید اونجا ارور میده
کسی می دونه دلیل ش چیه ؟
خودمم هر کاری کردم نشد که نشد
نمی دونم اون تصویر هارو یه جورایی اشتباه می زنم یا مشکل از فروم ه
این ارور رو میده
- Your registration has been rejected. You may contact the administrator if you require further information or assistance.
چشماگر دفعه ی بعدی من قبل از تحویل گرفتنِ کاملِ قالب ، پول طراح رو دادم...بیاین بزنید تو گوشم ...
خوب منم همون می گم فقط نمی دونم چطور باید وارد کنم هرکاری می کنم همون ارور میده دیگه اعصابمو ریخته بهم؟اون تصویر که کپچای گوگل هست
اقا این فروم چی شده ؟
دوستم می خواد یه اکانت درست کنه تو همین فروم میگه هر کاری می کنم ارور میده؟
میگه که زمانی می خوام همون دوتا تصویر هست که گفته هر دو را به دقت وارد کنید اونجا ارور میده
کسی می دونه دلیل ش چیه ؟
خودمم هر کاری کردم نشد که نشد
نمی دونم اون تصویر هارو یه جورایی اشتباه می زنم یا مشکل از فروم ه
این ارور رو میده
- Your registration has been rejected. You may contact the administrator if you require further information or assistance.
اون عکس رو چطور تایپ کردی؟منم با این مشکل مواجه شدم، چند بار امتحان کردم نشد. چند ساعت بعدش درست شد و الان هم در خدمت شما هستم : ))
اون عکس رو چطور تایپ کردی؟
من اونجا مشکل دارم
این ارور رو میده
Your registration has been rejected. You may contact the administrator if you require further information or
خیلی ممنون یعنی باید به احسان بگمیکی بالاتر گفت ثبت نام دستی تایید میشه
اینم الان نوشته ثبت نامت رد شده با مدیریت تماس بگیر