تصویر را که تایپ نمیکنن! میپرسه مثلا ماشین را انتخاب کن هرجا بود روش کلیک کنخوب منم همون می گم فقط نمی دونم چطور باید وارد کنم هرکاری می کنم همون ارور میده دیگه اعصابمو ریخته بهم؟
میشه بگی اون دوتا تصویر رو چطور تایپ کنم ؟
Last edited:
تصویر را که تایپ نمیکنن! میپرسه مثلا ماشین را انتخاب کن هرجا بود روش کلیک کنخوب منم همون می گم فقط نمی دونم چطور باید وارد کنم هرکاری می کنم همون ارور میده دیگه اعصابمو ریخته بهم؟
میشه بگی اون دوتا تصویر رو چطور تایپ کنم ؟
نه کپچا نیستتصویر را که تایپ نمیکنن! میپرسه مثلا ماشین را انتخاب کن هرجا بود روش کلیک کن
اسکرین شات بزار ببینم چیهنه کپچا نیست
دوتا تصویر داده که می گه هردو تصویر رو تایپ کنید
حالا تو سعیتو بکن شاید تونستی باهاش بزنی :general311:جدی نمیشه باهاش زد؟
یه عزیزی صلاح دونست و به بنده پیام داد و منم قبول کردمدوستان تو این انجمن چطور میشه امضا اجاره داد؟
باید میزان نوشته هات حداقل چند باشه ؟
من زیاد دراین باره نمی دونم فقط می خواستم بدونم بعضی ها چطور امضا شون رو اجاره می دن؟
تا حالا کسی هست اینجا امضا شو اجاره داده باشه؟
این بنر سزار تیم مال خودتون یا امضا رو اجاره دادید؟
اقایان:
Business plan
EmpireWorld
خدا رو شکر کم کم داره این معضل کمرنگ میشه ولی خب آره هستن هنوز کسایی که قبل از ازدواج تجربه ش نکرده باشنالان به نظرت کسی هست که قبل ازدواج ، تجربه ش نکرده باشه ؟ :|
قالبت چی بوده؟اگر دفعه ی بعدی من قبل از تحویل گرفتنِ کاملِ قالب ، پول طراح رو دادم...بیاین بزنید تو گوشم ...
واسه منم همین پیام میامد ٬ اما بعید میدونم مشکل از کپچا باشهاون عکس رو چطور تایپ کردی؟
من اونجا مشکل دارم
این ارور رو میده
Your registration has been rejected. You may contact the administrator if you require further information or
خدا رو شکر کم کم داره این معضل کمرنگ میشه ولی خب آره هستن هنوز کسایی که قبل از ازدواج تجربه ش نکرده باشن
همونطور که هستن هنوز کسایی که میرن .... و شعار میدن و هستن کسایی که میرن جنگ و کشته میشن و ...
این مسئله چون به اعتقاداتی دینی و مذهبی افراد مربوط میشه و اکثرا هم تو این کشور مسلمونن یا ادعای مسلمون بودن دارن بهش پایبند هستن
روزی 10 ساعت تایم خالی ندارم..ثبت دامین کجا خوبه؟
سایت الان چی جواب میده؟
فقط اینجا. قیمت و اعتبار رو خودت برسی کنی متوجه میشیثبت دامین کجا خوبه؟
سایت الان چی جواب میده؟
اسکرین شات بزار ببینم چیه
خب این که یه مدل از کپچای گوگله اصلا چیز خاصی و مورد داری نیست! این گفته تصویر را تایپ کنید مثلا برای این مورد باید بنویسی tecmaxhawso
نه دیدم منم همینو می زنم ولی بازم ارور میدهخب این که یه مدل از کپچای گوگله اصلا چیز خاصی و مورد داری نیست! این گفته تصویر را تایپ کنید مثلا برای این مورد باید بنویسی tecmaxhawso
مگه تا حالا ندیده بودی همچین کپچایی؟! هر نوشتاری روی تصویر هست باید تایپ کنی مثل همین که گفتم
این پایین نوشته تماس با مان
نه دیدم منم همینو می زنم ولی بازم ارور میده
ثبت دامین که شرکت معتبر باشه فقط قیمت فرق میکنهثبت دامین کجا خوبه؟
سایت الان چی جواب میده؟
اسنپ که زده داره آپدیت میکنه مشکل تا چند ساعت دیگه رفع میشهاسنپ و تپ سی فیلتر شدن ؟
جفتشون باز نمیشن
بستگی به اسکیپت یارو دارهاین اسکریپت و سایت های تبادل لینک, یه لینک که ارسال میشه تا دائم میمونه یا تعداد زیاد بشه قبلی ها حذف میشن؟