کسی نیست رفع فیلترش کنه تنها کسی که کار وبمستری بلده من و برادر محمد خدا بیامرزهس از همه چیز سایت فقط من اون خبر داریماگر رفع فیلتر میشد خودشون از فیلتر خارجش میکردن پس بدون روی دستت میمونه و نمیتونی رفع فیلترش کنی
کسی نیست رفع فیلترش کنه تنها کسی که کار وبمستری بلده من و برادر محمد خدا بیامرزهس از همه چیز سایت فقط من اون خبر داریماگر رفع فیلتر میشد خودشون از فیلتر خارجش میکردن پس بدون روی دستت میمونه و نمیتونی رفع فیلترش کنی
از برادرشونشما از کی میخوای بخری؟
یادمه قبلا یه قیمت خیلی زیادی گذاشته بودن// که کل وبمسترا این تاپیک رو جمع میکردی نمیشد خریدشاز برادرشون
یه سری مشکلات داره که زمان می بره حل بشهیادمه قبلا یه قیمت خیلی زیادی گذاشته بودن// که کل وبمسترا این تاپیک رو جمع میکردی نمیشد خریدش
ولی اگه بخری و رفع فیلترش کنی و به روز های سابق برگرده..کار بسیار پسندیده و خوبی هست
سریع هم کاربرا سابق میان.چون اکثرشون رفتن قصه سرا .من خودم اونجا عضو بودم
اصلا تو ببین بله را میگه بعد در مورد فیلتر و... فکر کن نه از الانیه سری مشکلات داره که زمان می بره حل بشه
یه چند تا سوال دارم اقایان؟
چقدر زمان می بره که کاربر های سایت نودهشتیا برگردن و مثل سابق کار بگیره؟
اون دامین یه سری مشکلات داره نمی خوام اون دامین بزارم می خوام از یه دامین دیگه استفاده کنم می ترسم با این کار کاربرهاش به پرن به نظرتون مشکلی پیش نمی یاد؟
برادر محمد جوشنی یه مقدار خجالت می کشم که سایت رو ازش بگیرم یه جورایی روم نمیشه به نظرتون چطور بهش بگم که سایت رو دست من بده؟
دوستان خیلی نیاز به مشاوره کمک شما احتیاج دارم؟
مخصوصا اقا امیر
یه سری مشکلات داره که زمان می بره حل بشه
اون دامین یه سری مشکلات داره نمی خوام اون دامین بزارم می خوام از یه دامین دیگه استفاده کنم می ترسم با این کار کاربرهاش به پرن به نظرتون مشکلی پیش نمی یاد؟
برادر محمد جوشنی یه مقدار خجالت می کشم که سایت رو ازش بگیرم یه جورایی روم نمیشه به نظرتون چطور بهش بگم که سایت رو دست من بده؟
مخصوصا اقا امیر
بله رو ازش می گیرماصلا تو ببین بله را میگه بعد در مورد فیلتر و... فکر کن نه از الان
کاربری هم که رفته دیگه بر نمیگرده البته بجز اسپمر سمج
اره متاسفانه بنا به دلایلی در دسترس نیستدامنه ش خیلی مهم بود که متاسفانه انگار در دسترس نیست.
الان سایت های نودهشتیا زیاد زدن..یه سر گوگل برو میبینی..
مهم اون دامنه اصلی خودش بود
اره متاسفانه بنا به دلایلی در دسترس نیست
سایت نودهشتیا زیاد زدن ولی زیاد ابدیت نمیشن
اون دامین می گم که یه سری مشکلات داره که نمی شه اون دامنه رو پس بگیرم می دونی چی می گمدامنه 98ia . com داشتی باشی و اطلاعات نداشته باشی بهتر از اینه که اطلاعات داشته باشی ولی دامنه رو نداشته باشی.
اتفاقا اگه میخوای بالا بیاری باید با همون دامین بالابیاریاون دامین می گم که یه سری مشکلات داره که نمی شه اون دامنه رو پس بگیرم می دونی چی می گم
قابل بازگشت نیست
از همه ی اطلاعات یه بک اب گرفتم.اتفاقا اگه میخوای بالا بیاری باید با همون دامین بالابیاری
وگرنه میخوای با دامین دیگه بالا بیاری اشتباهه
برو کارای رفع فیلترشو کن
سایت بیار بالا
یه زمانی خیلی سر میزدم بهش
سایت عالی بود
یه اسکریپت نوشتم روزی بالای هزارتا پست میده ولی بخاطر وجدان وبمستر دوستم رانش نمیکنم:general206: البته شاید ران نکردنش به اینکه گوگل هم زیاد تحویل نمیگیره بی ربط نباشهیه سلامی هم بکنیم به انگل و اسپمر وب ایران آقای ahmadreza zanboori
n133 . ir
n444 . ir
baklink . ir
nasrtools . ir
البته بهتره بگید بده بستون داره تا میده 50 به 50 هم میگیره هم میدهیه اسکریپت نوشتم روزی بالای هزارتا پست میده ولی بخاطر وجدان وبمستر دوستم رانش نمیکنم:general206: البته شاید ران نکردنش به اینکه گوگل هم زیاد تحویل نمیگیره بی ربط نباشه
هیچ وقت بر نمیگردن!یه سری مشکلات داره که زمان می بره حل بشه
مخصوصا اقا امیر
روميزي نگير از اين همراهها بگير.ارزون ترین مودم رومیزی 4g چیه؟
بنظرتون td lte بگیرم خوبه؟
من با یه سری ابزارا توان اسپمری تا ساعتی 1000 تا مطلب فرضا از سایت بیتوته و هر سایت دیگه ای رو دارم، مطالب درست حسابی و تغییر توش ایجاد بشه انگار نویسنده داره کار میکنه.نمیدونم چیکار کنم گوگل تحویل بگیره البته تا حالا رو سایت خاصی تست نزدم که بخوام طرز ورودی گوگل گرفتنو تست کنم.یه اسکریپت نوشتم روزی بالای هزارتا پست میده ولی بخاطر وجدان وبمستر دوستم رانش نمیکنم:general206: البته شاید ران نکردنش به اینکه گوگل هم زیاد تحویل نمیگیره بی ربط نباشه