ParsPatogh
Registered User
شت شت چقد عوض شده اینجا : ))))
پ.ن : اسپمر بودیم وقتی اسپم مد نبود : ))))
اودافظ
اودافظ
برو عمو 70 درصد سایت های اسپمر فارسی مال منهشت شت چقد عوض شده اینجا : ))))
اودافظ
جانی دپ رو چیکار کردیشت شت چقد عوض شده اینجا : ))))
اودافظ
من زیاد روی این مورد جستجو کردم. هیچ نتیجهای هم حاصل نشد.از کجا بفهمیم ویو کانال فیک ه یا نه ؟
برو چند تا از فیلمای پولی brazzers دانلود کندوستان من یک مستر کارت مجازی دارم که 19 دلار تهش مونده..عملا هیچ استفاده ای دیگه نمیتونم ازش کنم.
به نظر شما چجوری 19 دلار رو به ریال تبدیل کنم؟
پ.ن: کاسبان تحریم (همون سایت خدمات ارزی که توش 24 داره) واسش مهم هم نیست که مشتریشم. میگم این 19 دلار رو چجوری نقدش کنم.میگه برو موزیک و برنامه بخر باهاش :| یا صبر کن انقضاش تموم بشه به کارت جدید منتقل کن.. حالا شرایطش چیه؟ از 19 دلار 5 دلار کارمزد کم میشه بعدش میمونه 14 دلار بعد این 14 به مضرب 5 رو به پایین رند می شه که میمونه 10 دلار
jق زدن از سن و سال من و شما گذشته.برو چند تا از فیلمای پولی brazzers دانلود کن
به نظرم برو بیت کوین بخر باهاشدوستان من یک مستر کارت مجازی دارم که 19 دلار تهش مونده..عملا هیچ استفاده ای دیگه نمیتونم ازش کنم.
پ.ن: کاسبان تحریم (همون سایت خدمات ارزی که توش 24 داره) واسش مهم هم نیست که مشتریشم. میگم این 19 دلار رو چجوری نقدش کنم.میگه برو موزیک و برنامه بخر باهاش :| یا صبر کن انقضاش تموم بشه به کارت جدید منتقل کن.. حالا شرایطش چیه؟ از 19 دلار 5 دلار کارمزد کم میشه بعدش میمونه 14 دلار بعد این 14 به مضرب 5 رو به پایین رند می شه که میمونه 10 دلار
حیف پول که خرج این چیزا کنی اونم تازه 80 تومنبرو چند تا از فیلمای پولی brazzers دانلود کن
ممنون.منم تو این فکرم که بین کوین بخرم. کسی 24 دلار بیت کوین رو میخره بنظرت؟به نظرم برو بیت کوین بخر باهاش
https://www.buybitcoinworldwide.com/en/buy-bitcoin-credit-debit-card/
بعد با یکی از سایت های واسطه به ریال تبدیل کن
با دهن ...چی؟:general509:هروقت با دهن ... پول درآوردی اونوقت تازه قدر پولت میاد دستت
میدونی با 80 تومن چقدر میشه کاره خوب کرد؟ :general307:
اون سه نقطه ارتباط مستقیمی با اون کار خوبه داره :general711:ممنون.منم تو این فکرم که بین کوین بخرم. کسی 24 دلار بیت کوین رو میخره بنظرت؟
با دهن ...چی؟:general509:
چقدر میشه کار خوب کرد؟:general505:
آیا میشه با 80 تومن یک کار خیر مثل سرپرستی مادر و کودک یتیمش را کرد؟ یا یک سفر زیارتی به معابد تایلند رفت؟:general505:
مسلما نمیشه:general401:
ولی میشه 15 لیتر بنزین سوپر زد و رفت بیرون.سپس دوتا بستنی خرید.و شام هم یدونه پیتزا و سیب زمینی با گیرل فرند میل نمود. البته اگه استرس اینکه ارشاد بشی بذاره بهت خوش بگذره
ممنون.منم تو این فکرم که بین کوین بخرم. کسی 24 دلار بیت کوین رو میخره بنظرت؟
با دهن ...چی؟:general509:
چقدر میشه کار خوب کرد؟:general505:
آیا میشه با 80 تومن یک کار خیر مثل سرپرستی مادر و کودک یتیمش را کرد؟ یا یک سفر زیارتی به معابد تایلند رفت؟:general505:
مسلما نمیشه:general401:
ولی میشه 15 لیتر بنزین سوپر زد و رفت بیرون.سپس دوتا بستنی خرید.و شام هم یدونه پیتزا و سیب زمینی با گیرل فرند میل نمود. البته اگه استرس اینکه ارشاد بشی بذاره بهت خوش بگذره
حالا حتما نمیخاد ۲۰۰ ۳۰۰ تومنم ماهانه خرج کنه واسه کار خیر80 تومن این هقته ، 80 تومن هفته بعد ، 80 تومن سر برج ! میشه سر پرستی ی یتیم رو کرد .
یه پیتزا این هفته کمتر ، یه بستنی هفته بعد کمتر ...
جای این گو... فرندای پر خرج یه زن خوب باشه دیگه همه چی اوکی میشه.
حالا حتما نمیخاد ۲۰۰ ۳۰۰ تومنم ماهانه خرج کنه واسه کار خیر
همون ۸۰ تومنم برای کسی که درآمدش معمولیه کافیه، همش تقصیر @learndl این اواخر داشت کم کم میگفت درآمد این بنده خدا ۱ میلیارده
جریان این امضات چیه؟ نفهمیدم منظورتو "تا بنده ی بد خدا هستم ، به هیچ کس نیاز ندارم !"
فلسفش چیه؟
یه سایت رو که نگاه کردم حداقل 5 میلی بیت کوین یعنی حدود 74 هزار میخرید بعضی از سایت ها کمتر ار این رو هم میخرندممنون.منم تو این فکرم که بین کوین بخرم. کسی 24 دلار بیت کوین رو میخره بنظرت؟
اختیار دارید آقافلسفله که نداره ، فوق فوقش ِ دو واحد ادبیات !
ولی ، منظورم این بود که قرار نیست پاک و عالی و درجه یک باشم تا خدا هوامو داشته باشه ، همین لجنی که هستم هم خدا هوامو داره .
بنزين هايي كه ميارن اينجا فوق العاده بي كيفيتهاون سه نقطه ارتباط مستقیمی با اون کار خوبه داره :general711:
در ضمن با 80 تومن میتونی سرپرستی یه سرکار خانم رو به مدت چند ساعت (چند دیقه) قبول کنی :general404:
ولی به نظر من بهتره به جای 15 لیتر سوپر 20 لیتر معمولی بزنی، چون اینطوری میتونی 100 کیلومتر از شهر دور بشی و بری یه جای دنج که دیگه استرس هم نداشته باشی
فعلا ك رژيم دارم فقط كلم بروكلي ميخورم80 تومن این هقته ، 80 تومن هفته بعد ، 80 تومن سر برج ! میشه سر پرستی ی یتیم رو کرد .
یه پیتزا این هفته کمتر ، یه بستنی هفته بعد کمتر ...
.
مگه هر بين كوين چند دلاره؟یه سایت رو که نگاه کردم حداقل 5 میلی بیت کوین یعنی حدود 74 هزار میخرید بعضی از سایت ها کمتر ار این رو هم میخرند
همين سايتي كه گفتي آخرش 24 داره . يكي از دوستانم ميخواست از ايران يه پولي به يه كشور ديگه بزنه پول كلا 300 دلار بود براي 300 دلار 70 دلار كارمزد ميخواستن!!!!دوستان من یک مستر کارت مجازی دارم که 19 دلار تهش مونده..عملا هیچ استفاده ای دیگه نمیتونم ازش کنم.