• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
شت شت چقد عوض شده اینجا : ))))

پ.ن : اسپمر بودیم وقتی اسپم مد نبود : ))))

اودافظ

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
از کجا بفهمیم ویو کانال فیک ه یا نه ؟
من زیاد روی این مورد جستجو کردم. هیچ نتیجه‌ای هم حاصل نشد.
تو یک کانال تبلیغ دادم ۱۰ کا ویو خورد اما حتی یک نفر هم تماس نگرفت تا ببینه جریان چی هست؛ چه رسد به فروش!
وقتی هم به مدیر کانال گفتم گفت شاید وقت نداشتن تماس بگیرن شماره ذخیره کردن تا بعد سر فرصت زنگ بزنند :general208:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
@learndl داداش پراید (جنسیس کوپه) جدید مبارک باشه:D فقط وقتی باران میاد..سانروف رو ببند خیس نشه:general506::general601:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوستان من یک مستر کارت مجازی دارم که 19 دلار تهش مونده..عملا هیچ استفاده ای دیگه نمیتونم ازش کنم.
به نظر شما چجوری 19 دلار رو به ریال تبدیل کنم؟

پ.ن: کاسبان تحریم (همون سایت خدمات ارزی که توش 24 داره) واسش مهم هم نیست که مشتریشم. میگم این 19 دلار رو چجوری نقدش کنم.میگه برو موزیک و برنامه بخر باهاش :| یا صبر کن انقضاش تموم بشه به کارت جدید منتقل کن.. حالا شرایطش چیه؟ از 19 دلار 5 دلار کارمزد کم میشه بعدش میمونه 14 دلار بعد این 14 به مضرب 5 رو به پایین رند می شه که میمونه 10 دلار:rolleyes:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دوستان من یک مستر کارت مجازی دارم که 19 دلار تهش مونده..عملا هیچ استفاده ای دیگه نمیتونم ازش کنم.

پ.ن: کاسبان تحریم (همون سایت خدمات ارزی که توش 24 داره) واسش مهم هم نیست که مشتریشم. میگم این 19 دلار رو چجوری نقدش کنم.میگه برو موزیک و برنامه بخر باهاش :| یا صبر کن انقضاش تموم بشه به کارت جدید منتقل کن.. حالا شرایطش چیه؟ از 19 دلار 5 دلار کارمزد کم میشه بعدش میمونه 14 دلار بعد این 14 به مضرب 5 رو به پایین رند می شه که میمونه 10 دلار:rolleyes:
برو چند تا از فیلمای پولی brazzers دانلود کن

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
jق زدن از سن و سال من و شما گذشته.
به پول ریالیش نیاز دارم.حدود 80 میشه به ریال

ما ایرانی ها تو این دنیا اضافه هستیم. برای دور زدن تحریم چ کار هایی ک نباس بکنیم و چقدر باید باج اضافه بدیم

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239

به نظرم برو بیت کوین بخر باهاش
https://www.buybitcoinworldwide.com/en/buy-bitcoin-credit-debit-card/
بعد با یکی از سایت های واسطه به ریال تبدیل کن

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
حیف پول که خرج این چیزا کنی اونم تازه 80 تومن :eek:
هروقت با دهن ... پول درآوردی اونوقت تازه قدر پولت میاد دستت
میدونی با 80 تومن چقدر میشه کاره خوب کرد؟ :D:general307:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به نظرم برو بیت کوین بخر باهاش
https://www.buybitcoinworldwide.com/en/buy-bitcoin-credit-debit-card/
بعد با یکی از سایت های واسطه به ریال تبدیل کن
ممنون.منم تو این فکرم که بین کوین بخرم. کسی 24 دلار بیت کوین رو میخره بنظرت؟

هروقت با دهن ... پول درآوردی اونوقت تازه قدر پولت میاد دستت
میدونی با 80 تومن چقدر میشه کاره خوب کرد؟ :D:general307:
با دهن ...چی؟:general509:
چقدر میشه کار خوب کرد؟:general505:
آیا میشه با 80 تومن یک کار خیر مثل سرپرستی مادر و کودک یتیمش را کرد؟ یا یک سفر زیارتی به معابد تایلند رفت؟:general505:
مسلما نمیشه:general401:
ولی میشه 15 لیتر بنزین سوپر زد و رفت بیرون.سپس دوتا بستنی خرید.و شام هم یدونه پیتزا و سیب زمینی با گیرل فرند میل نمود. البته اگه استرس اینکه ارشاد بشی بذاره بهت خوش بگذره

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

آیا میشه با 80 تومن یک کار خیر مثل سرپرستی مادر و کودک یتیمش را کرد؟ یا یک سفر زیارتی به معابد تایلند رفت؟:general505:
ولی میشه 15 لیتر بنزین سوپر زد و رفت بیرون.سپس دوتا بستنی خرید.و شام هم یدونه پیتزا و سیب زمینی با گیرل فرند میل نمود. البته اگه استرس اینکه ارشاد بشی بذاره بهت خوش بگذره
اون سه نقطه ارتباط مستقیمی با اون کار خوبه داره :general711:
در ضمن با 80 تومن میتونی سرپرستی یه سرکار خانم رو به مدت چند ساعت (چند دیقه) قبول کنی :general404:
ولی به نظر من بهتره به جای 15 لیتر سوپر 20 لیتر معمولی بزنی، چون اینطوری میتونی 100 کیلومتر از شهر دور بشی و بری یه جای دنج که دیگه استرس هم نداشته باشی :D

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

80 تومن این هقته ، 80 تومن هفته بعد ، 80 تومن سر برج ! میشه سر پرستی ی یتیم رو کرد .

یه پیتزا این هفته کمتر ، یه بستنی هفته بعد کمتر ...

جای این گو... فرندای پر خرج یه زن خوب باشه دیگه همه چی اوکی میشه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
80 تومن این هقته ، 80 تومن هفته بعد ، 80 تومن سر برج ! میشه سر پرستی ی یتیم رو کرد .
جای این گو... فرندای پر خرج یه زن خوب باشه دیگه همه چی اوکی میشه.
حالا حتما نمیخاد ۲۰۰ ۳۰۰ تومنم ماهانه خرج کنه واسه کار خیر
همون ۸۰ تومنم برای کسی که درآمدش معمولیه کافیه، همش تقصیر @learndl این اواخر داشت کم کم میگفت درآمد این بنده خدا ۱ میلیارده :D

جریان این امضات چیه؟ نفهمیدم منظورتو "تا بنده ی بد خدا هستم ، به هیچ کس نیاز ندارم !"
فلسفش چیه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
برگی از خاطرات...
کارت اینترنت

ewi6_۲۰۱۷۰۸۱۰_۲۰۲۳۴۱.jpg

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
حالا حتما نمیخاد ۲۰۰ ۳۰۰ تومنم ماهانه خرج کنه واسه کار خیر
همون ۸۰ تومنم برای کسی که درآمدش معمولیه کافیه، همش تقصیر @learndl این اواخر داشت کم کم میگفت درآمد این بنده خدا ۱ میلیارده :D

جریان این امضات چیه؟ نفهمیدم منظورتو "تا بنده ی بد خدا هستم ، به هیچ کس نیاز ندارم !"
فلسفش چیه؟

فلسفله که نداره ، فوق فوقش ِ دو واحد ادبیات !

ولی ، منظورم این بود که قرار نیست پاک و عالی و درجه یک باشم تا خدا هوامو داشته باشه ، همین لجنی که هستم هم خدا هوامو داره .

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
یه سایت رو که نگاه کردم حداقل 5 میلی بیت کوین یعنی حدود 74 هزار میخرید بعضی از سایت ها کمتر ار این رو هم میخرند

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
فلسفله که نداره ، فوق فوقش ِ دو واحد ادبیات !

ولی ، منظورم این بود که قرار نیست پاک و عالی و درجه یک باشم تا خدا هوامو داشته باشه ، همین لجنی که هستم هم خدا هوامو داره .
اختیار دارید آقا
شما سروری :general601:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اون سه نقطه ارتباط مستقیمی با اون کار خوبه داره :general711:
در ضمن با 80 تومن میتونی سرپرستی یه سرکار خانم رو به مدت چند ساعت (چند دیقه) قبول کنی :general404:
ولی به نظر من بهتره به جای 15 لیتر سوپر 20 لیتر معمولی بزنی، چون اینطوری میتونی 100 کیلومتر از شهر دور بشی و بری یه جای دنج که دیگه استرس هم نداشته باشی
بنزين هايي كه ميارن اينجا فوق العاده بي كيفيته
من سر 5000 تا صافي بنزينم كثيف شد
بنزين سوپر كه ميزني انگار بنزين معمولي ١٥ سال پيش رو زدي:D

.
فعلا ك رژيم دارم فقط كلم بروكلي ميخورم:D
یه سایت رو که نگاه کردم حداقل 5 میلی بیت کوین یعنی حدود 74 هزار میخرید بعضی از سایت ها کمتر ار این رو هم میخرند
:oops:مگه هر بين كوين چند دلاره؟
نميشه شارژ ايرانسل رو به دلار خريد

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

همين سايتي كه گفتي آخرش 24 داره . يكي از دوستانم ميخواست از ايران يه پولي به يه كشور ديگه بزنه پول كلا 300 دلار بود براي 300 دلار 70 دلار كارمزد ميخواستن!!!!

بالا