خیلی گرون میده/همين سايتي كه گفتي آخرش 24 داره . يكي از دوستانم ميخواست از ايران يه پولي به يه كشور ديگه بزنه پول كلا 300 دلار بود براي 300 دلار 70 دلار كارمزد ميخواستن!!!!
اون هزینه ارسال براش 4 هزار تومن تموم میشه فکر کردی میاد ولخرجی کنه؟!دیجی کالا ایمیل زده
ارسال رایگان به سراسر ایران برای خریدهای بالای ۳۰ هزارتومان
اونم یه هفته
قبلا برای 100 هزارت یه روز میزاشت ناز هم میکرد
الان امتحان کردم برای 200 هزار هم هزینه پستی میندازهاون هزینه ارسال براش 4 هزار تومن تموم میشه فکر کردی میاد ولخرجی کنه؟!
جنس های دیجی کالا تو گلستان:اون هزینه ارسال براش 4 هزار تومن تموم میشه فکر کردی میاد ولخرجی کنه؟!
من دیشب یه گوشی سفارش دادم 500 تومن، هزینه پستی هم 7 تومن زد.الان امتحان کردم برای 200 هزار هم هزینه پستی میندازه
گیلان هم همینطورهجنس های دیجی کالا تو گلستان:
جنس هارو میارن اداره پست مرکزی. بعد از اونجا یه وانت پراید (اکسپرس) میره تو شهرستان ها پخش میکنه
این دیجی کالا کلاااا خیلی باحالهدیجی کالا ایمیل زده
ارسال رایگان به سراسر ایران برای خریدهای بالای ۳۰ هزارتومان
اونم یه هفته
قبلا برای 100 هزارت یه روز میزاشت ناز هم میکرد
همين كه داره مردم رو وادار ب كار خير ميكنه خودش مشاركتهاین دیجی کالا کلاااا خیلی باحاله
نزدیک مهر ماه که شده یه کمپین گذاشته مهر می تابد ( نقطه صفر مرزی)
لوازم التحریر سفارش میدی ولی برای دانش آموزهای مناطق محروم صفر مرزی
تا اینجاش به کنار
اینکه لوازم التحریر به قیمت گزاف هم میده به کنار
ولی اینکه لوازم التحریر بعد از سفارش هزینه ی پستی هم میدی - یعنی لوازم التحریر به آدرس مورد نظر اونها ارسال میشه ولی هزینه ی پستی رو ازت میگیرن
حالا اینکه دیجی کالا دقیقااا داره تو کجای این کار به اصطلاح خیر مشارکت میکنه الله واعلم
تک شاپ 91 از همه سریع تر ارسال میکنه جنساش هم از همه بنجل تره!از سیستم های همکاری در فروش درخواست داریم که سریع تر بسته ها رو ارسال کنند...
این همه تلاش می کنیم و وقت میذاریم ، مشتری خرید کنه ...
بعد یه هفته س سفارشا مونده ...
خوب سریع ارسال کنید که هم برگشتی نشه و هم ما سریع تر به پورسانتمون برسیم...
الان این مشکل رو با دایان دارم .. میهن هم تا حدودی(میهن سریع وضعیت رو تغییر میده)
از هر 10 تا ارسال دو تاش جنس خرابه