• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
avg free نصب کردم آپدیت نمیشه! آیا تحریمه؟؟
گزینه ای هم برای آپدیت آفلاین نداره
الان چی کار کنم؟
خدایی این همه سوال داری یا پست میدی امضاتو اجاره بدی و تعداد پستت بالا بره:confused:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خدایی این همه سوال داری یا پست میدی امضاتو اجاره بدی و تعداد پستت بالا بره:confused:
جدی سوال بود, avg free اصلا آپدیت نمیشه!
کدوم اجاره؟! امضا فقط دو تا لینکش مال من نیست

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جدی سوال بود, avg free اصلا آپدیت نمیشه!
کدوم اجاره؟! امضا فقط دو تا لینکش مال من نیست
نرم افزار هاییی که رایگان هستن معمولا اتوماتیک اپدیت میشن و گزینه ای برای اپدیت دستی وجود نداره چون هر روز خودش چک میکنه .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
رضا شما كه تو شهرتون محل شنا به اين خوبي دارين:Dچرا ميخوايي بري شهر بزرگ. اونجا همه گرگن:general410:
ای بابا تو که گلستانی چرا آدم وقتی کل عمرش یه جا میمونه حتی اگه جهنم هم باشه دوست داره بره ببینه خسته شدم بس که جنگل و دریا دیدم :|
شنیدم تهران اصن عرق نمی کنن فک کنم کمپانی های عرق گیر فروش اونجا ورشکست میشن :|

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ای بابا تو که گلستانی چرا آدم وقتی کل عمرش یه جا میمونه حتی اگه جهنم هم باشه دوست داره بره ببینه خسته شدم بس که جنگل و دریا دیدم :|

جوون زندگی توی تهران هیچ ارزشی نداره

اگر میخوای ایران رو بگردی مقصد بهتری انتخاب کن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
جوون زندگی توی تهران هیچ ارزشی نداره

اگر میخوای ایران رو بگردی مقصد بهتری انتخاب کن
نمیخوام زندگی کنم که یه مقدار میخوام از جایی که هستم دور باشم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

نمیخوام زندگی کنم که یه مقدار میخوام از جایی که هستم دور باشم
چون اونجایی که شما زندگی میکنین چسبیده به دریا..بسیار شرجی هست.من همین چن روز پیش اومده بودم اسکله. سر و صورتم خیس میشد.تی شرم خیلی خیس عرق شده بود. یدونه تی شرت 15 تومنی خریدم اونو پوشیدم:D. تهران منطقه خشکه مثل شاهرود.. واسه همین آدم کمتر عرق میکنه.

ولی رضا من هیچ جای ایرانو با شمال عوض نمیکنم..اصلا از شمال خارج میشم دلم میگیره میخوام زودتر برگردم:general703:

بهت پیشنهاد میکنم گرگان توی ویلاشهر یدونه آپارتمان اجاره کنی..ارزونه با ماهی 300-400 میتونی یکی بگیری.
منم میخواستم خونه روبه رویی خونمون رو اجاره کنم. خداوکیلی خسته شدم از بس کولر رو خاموش میکنن:Dمیخواستم یه اسپلیت بگیرم 24 ساعت روشن بزارمش تا بسوزه.

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
آقا بالای زانو به پایین آزاد شده ؟
شبکه ورزش داره نشون میده...شبکه 3 نشون نمیده...:D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
چون اونجایی که شما زندگی میکنین چسبیده به دریا..بسیار شرجی هست.من همین چن روز پیش اومده بودم اسکله. سر و صورتم خیس میشد.تی شرم خیلی خیس عرق شده بود. یدونه تی شرت 15 تومنی خریدم اونو پوشیدم:D. تهران منطقه خشکه مثل شاهرود.. واسه همین آدم کمتر عرق میکنه.

ولی رضا من هیچ جای ایرانو با شمال عوض نمیکنم..اصلا از شمال خارج میشم دلم میگیره میخوام زودتر برگردم:general703:

بهت پیشنهاد میکنم گرگان توی ویلاشهر یدونه آپارتمان اجاره کنی..ارزونه با ماهی 300-400 میتونی یکی بگیری.
منم میخواستم خونه روبه رویی خونمون رو اجاره کنم. خداوکیلی خسته شدم از بس کولر رو خاموش میکنن:Dمیخواستم یه اسپلیت بگیرم 24 ساعت روشن بزارمش تا بسوزه.. یه ترفند هم سر کنتور میزدم برق امام بشه :D
ویلاشهر کجا میشه
داخل استان نمیتونم اینجوری که باز خونه خودمون مفت میمونم بهتره که.
والا منم عوض نمی کنم اگه وسط تابستون بری جنگل اون آب سرد که پات بهش میخوره روح و جسمتو جلا میده هیچ جا نداره. :cool:
باوا پدر پولدار بچه میلیارد (به نقل از بعضی منابع) چرا خاموش می کنین کولر رو؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ویلاشهر کجا میشه
داخل استان نمیتونم اینجوری که باز خونه خودمون مفت میمونم بهتره که.
والا منم عوض نمی کنم اگه وسط تابستون بری جنگل اون آب سرد که پات بهش میخوره روح و جسمتو جلا میده هیچ جا نداره. :cool:
باوا پدر پولدار بچه میلیارد (به نقل از بعضی منابع) چرا خاموش می کنین کولر رو؟
ویلاشهر میشه خیابون کنار دانشگاه آزاد گرگان. اونجا خونه هاش بیشتر دانشجویی هست. و معمولا مردان خیر این شهر سرپرستی زنان بی سرپرست رو در این منطقه میزبانی وب لینوکس میکنن:D
----
والا پول برقمون میاد 400 هزار تومن. پول آب 80 هزار تومن:confused: دیگه نمیشه همش کولر رو روشن گذاشت:( البته خونوادم سردشون میشه خاموش میکنن. ولی من خیلی گرمه بدنم. نمیتونم تحمل کنم:general507:سرما رو خیلی دوست دارم.
این دوستمون @learndl خودش از بس اسپمر فروخته الان یدونه هیوندا جنسیس کوپه به رنگ سفید صدفی با رینگ های مشکی مات خریده:D:p بعد میگه من نگران افزایش اسپم در وب فارسی هستم:D

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613

منم میخواستم خونه روبه رویی خونمون رو اجاره کنم. خداوکیلی خسته شدم از بس کولر رو خاموش میکنن:Dمیخواستم یه اسپلیت بگیرم 24 ساعت روشن بزارمش تا بسوزه.

آقا اگه قیمت اجاره ماهیانه اینقدره چرا تو تعطیلیها شمال خونه اجاره میدن روزی 280 هزار تومان؟؟؟؟ :general208: آخه این انصافه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بالا