همین که خانواده، آشنا و مزاحم دور و برت نیست عالیه ولی در دروازه را میشه بست در دهن مردم را نمیشهنمیخوام زندگی کنم که یه مقدار میخوام از جایی که هستم دور باشم
همین که خانواده، آشنا و مزاحم دور و برت نیست عالیه ولی در دروازه را میشه بست در دهن مردم را نمیشهنمیخوام زندگی کنم که یه مقدار میخوام از جایی که هستم دور باشم
شما میای اینجا خرج کنی برادر من شل کن اون جیبو کسب و کار استان رو رونق بدی چیکار داری به اینکارا :general606:آقا اگه قیمت اجاره ماهیانه اینقدره چرا تو تعطیلیها شمال خونه اجاره میدن روزی 280 هزار تومان؟؟؟؟ :general208: آخه این انصافه؟
کلا کسی نفهمیده چی میخوام :general106:اونی که گفته یه روزه مینویسم احتمال خیلی زیاد توضیحاتو متوجه نشده.
ببین یه چیزی میگم خودت بفهم جریان چیهدایان چرا داره اینجوری می کنه :|
سفارشات معلق دارن به انصرافی تبدیل میشن :|
صفحه ی سفارشات هم باز نمیشه !! برای شما هم اینجوری شده؟
80 تا سفارش معلقه..برای 4-5 روز..تیکت زدم..میگه جواب ندادن که معلق مونده..انصرافی بشن..به تک تک زنگ میزنم !ببین یه چیزی میگم خودت بفهم جریان چیه
سفارش انصارفی ثبت میشد من با خریدار تماس میگرفتم میگفتم نبودین تحویل بگیرین؟! جواب میداد یه هفته هست که اومده, چه جوری باهاش کار میکنن؟!!
@mha1368 سلام.از پارس وی پی اس سرویس داشتین؟ منم یدونه سرور داشتم طرف گذاشت و در رفت
------------------------------
یوزر پردیس هاستینگ توی WHT داره به اونایی که سرویس هاشونو از دست دادن تو اون تاپیک توهین میکنه و اونا رو " جماعت مفت خور و بازار خراب کن" خطالب میکنه.
انگار هنوز کاربرا یادشون نرفته که چجوری هاست های دانلود ملت رو نابود کردد و واسش هم اهمیت نداره که اطلاعات کاربران چی میشه و خودشو بی گناه و بی تقصیر جلوه میده.
اما یک سوال بزرگ؟
این همه هاستینگ ها از هتزنر سرویس دارن. چرا دادستانی آلمان میاد هارد های اینا رو مصادره میکنه؟
شاید فعالیت های غیر قانونی با سرور ها انجام میشده.اگرچه شاید من اشتباه میکنم
اینقدری که برای تو سوال پیش میاد من با نفس درونم صحبت نمی کنم :general710:ویسگون را درنظر بگیرید، یه سایت خارجی برای اشتراک گذاری عکس میخوام، پینتراست فیلتره، بحز اون دیگه کجا هست؟
ببین, من بیش فعالم ! فتیش اسپم دارم!! یه ساعت اسپم ندم استخونام درد میگیره, برای هر k پخش این عکس 2 تومن میدم, روی ویسگون هفته ای یک هزار تا بازدید میره, پین تراست هم فیلتره!اینقدری که برای تو سوال پیش میاد من با نفس درونم صحبت نمی کنم :general710:
چجوری برات اینقدر سوال پیش میاد ؟ :general210:
عباس خودتی ؟ببین, من بیش فعالم ! فتیش اسپم دارم!! یه ساعت اسپم ندم استخونام درد میگیره, برای هر k پخش این عکس 2 تومن میدم, روی ویسگون هفته ای یک هزار تا بازدید میره, پین تراست هم فیلتره!
همين زماني سال٩٠ انجمن ويبي منو نابود كرد. طرف هيچ بك آپي نداشت و يدونه بك اپ با ديتابيس خالي داده بودسلام...بله ...
انگار واگذار کرده میزبان 24 ...
تو این 12-13 سال....فقط نت افزار ..هاست دی ال ... آبتین وب..اولایِ میهن وب هاست هم خوبه
بقیه ....!!
همین زمانی..چند بار بهش گفتم بک آپ بده..همون موقع بک آپ میگرفت...میگفت این موجوده :|
نزدیک 5-6 ماه یه مشکل نمایندگی رو حل نکرد..هی گفت سر فرصت !!
شانس اوردم روز قبل از بسته شدنش..سایت اصلی رو منقل کردم...و گر نه بیچاره بودم
ديگه رفتني هستيمشاهده پیوست 1034985
عباس کیه؟! بیزی اسپم صدام میزنن
رو لباس سربازه نوشته عباسمشاهده پیوست 1034985
عباس کیه؟! بیزی اسپم صدام میزنن
به جاي سربازي بيا اين دوسالو برو يه كار خوب پيدا كن و بعد از چند سال سربازيتو بخر.ببین, من بیش فعالم ! فتیش اسپم دارم!! یه ساعت اسپم ندم استخونام درد میگیره, برای هر k پخش این عکس 2 تومن میدم, روی ویسگون هفته ای یک هزار تا بازدید میره, پین تراست هم فیلتره!
نه بابا، عباس من نیستم، شانس نداریم که مگرنه مثل این بودم الان رو اینستا مثل استاد باقری، مشهور و پولدار! - برای واترمارک عکس میخوام همه جا کپی بخورهرو لباس سربازه نوشته عباس
میدونم منافعی نداره ولی به اجبار خانواده جاهل هست، سربازی مضحک و دانشگاه ضد کار هستن نه کار پیداکن، تموم که شد میرم یه خونه اجاره میکنم...به جاي سربازي بيا اين دوسالو برو يه كار خوب پيدا كن و بعد از چند سال سربازيتو بخر.
فكر كردي الان بري سربازي بياي بهترين شغلهاي مديريت با حقوقهاي نجومي در انتظارته؟ نه از اين خبرا نيست!
دزدی هست که دومی نداره...دایان چرا داره اینجوری می کنه :|
سفارشات معلق دارن به انصرافی تبدیل میشن :|
صفحه ی سفارشات هم باز نمیشه !! برای شما هم اینجوری شده؟
مگه چند سالته كه خانواده انقدر روت مسلط هستن؟ سربازي ميري فقط دو سال پيرتر ميشي و دوسال از بهترين ساالهاي جووني رو از دست ميدي و انواع تحقيرها و بي احتراميهارو تجربه ميكني!نه بابا، عباس من نیستم، شانس نداریم که مگرنه مثل این بودم الان رو اینستا مثل استاد باقری، مشهور و پولدار! - برای واترمارک عکس میخوام همه جا کپی بخوره
میدونم منافعی نداره ولی به اجبار خانواده جاهل هست، سربازی مضحک و دانشگاه ضد کار هستن نه کار پیداکن، تموم که شد میرم یه خونه اجاره میکنم...
فعلا که مثل سگ غلاده بسته زندگی میکنم