• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
مگه چند سالته كه خانواده انقدر روت مسلط هستن؟ سربازي ميري فقط دو سال پيرتر ميشي و دوسال از بهترين ساالهاي جووني رو از دست ميدي و انواع تحقيرها و بي احتراميهارو تجربه ميكني!
سرباز نری چه شکلی میخوای کار کنی؟ توی این کشور هر غلطی بخوای بکنی به کارت پایان خدمت ربط داره . چه ادم بخواد چه نخواد اخر باید بره

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سرباز نری چه شکلی میخوای کار کنی؟ توی این کشور هر غلطی بخوای بکنی به کارت پایان خدمت ربط داره . چه ادم بخواد چه نخواد اخر باید بره
صدها هزار نفر بهتون معرفي ميكنم كه هم كارت پايان خدمت دارن و هم مدرك تحصيلي بالا يا بيكار هستن يا پادو هستن يا كارگر ساده هستن و يا نهايتا راننده هستن!
اينكارهارو بدون پايان خدمت هم ميشه پيدا كرد. پايان خدمت به درد كسي ميخوره كه پارتي كلفت داشته باشه و بدونه كه بلافاصله بعد از خدمت توي يه كار دولتي با ساعت كاري خيلي پايين و حقوق بالا استخدام ميشه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
مردم به اسم مرده حساب بانکی درست میکنن n میلیارد جابجا میکنن! اینایی هم که لو میرن خرد خرد نمیریزن
مجوز کار و مدارک به اسم یه نفر دیگه میگیرن
گواهی نامه با معافی تحصیلی میگیرن دانشگاه هم دیگه نمیرن
هزار تا راه هست برای دور زدن محدودیت کارت پایان خدمت/معافی
برای معاف شدن هم بیشتر یا طلاق میگیرن یا غیبت

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بالا بری پایین بیای بایس بری سربازی.
اینا مشمول ۳۸ ساله با زن و بچه رو ول نمیکنن تو که جای خود داری.
حالا هرچی دیر تر بری به ضرر خودته.
داشتیم دیگه من خودم سرباز صفر بودم ۱۸ سالم بود
تو گروهانمون یه مردی بود متولد ۵۸ اونم سرباز صفر
عارش میومد بین ما ۱۸-۱۹ ساله ها باشه دانشگاه هم نرفته بود که درجه بگیره بره بین سن بالا تر ها.
خیلی سخت بود واسش.
اینکه میگم باید بری بخاطر اینه.
وقتی اون بابا متولد ۵۸ تو ۳۵-۳۶ سالگی میاد پادگان یعنی ردخور نداره و باید تمومش کنی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خیلی از دوستام هستن که دیپلم ندارن. الان 8 ساله که غیبت دارن. عین خیالشونم نیست:general601:

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
صدها هزار نفر بهتون معرفي ميكنم كه هم كارت پايان خدمت دارن و هم مدرك تحصيلي بالا يا بيكار هستن يا پادو هستن يا كارگر ساده هستن و يا نهايتا راننده هستن!
اينكارهارو بدون پايان خدمت هم ميشه پيدا كرد. پايان خدمت به درد كسي ميخوره كه پارتي كلفت داشته باشه و بدونه كه بلافاصله بعد از خدمت توي يه كار دولتي با ساعت كاري خيلي پايين و حقوق بالا استخدام ميشه.

هر کی بر اساس شرایط زندگیش تصمیم میگیره ولی من اینطوری که همه میگن کار نیست کار نیست رو اصلا قبول ندارم کار هست خیلی هم هست ولی ببخشید مشکل اینکه ایرانی جماعت گ وش ا د تشریف داره نمیره دنبال هیچی توقع داره بشینه تو خودشون ماهان بیان دم در 10 میلیون بهش حقوق بدن.
مردم به اسم مرده حساب بانکی درست میکنن n میلیارد جابجا میکنن! اینایی هم که لو میرن خرد خرد نمیریزن
مجوز کار و مدارک به اسم یه نفر دیگه میگیرن
گواهی نامه با معافی تحصیلی میگیرن دانشگاه هم دیگه نمیرن
هزار تا راه هست برای دور زدن محدودیت کارت پایان خدمت/معافی
برای معاف شدن هم بیشتر یا طلاق میگیرن یا غیبت

راه زیاده اما نه برای مردم عادی این کارایی که شما میگی حداقل برای من و امثال من نیست (به اندازه ی کافی ادم توی زندگیش دربه سر مشکلات داره حالا بیاد با جع ل اسناد و... برای خودش در به سر درست کنه! من ترجیح میدم برم سربازی اینکارا رو نکنم شب راحت سرم رو بزارم )
حالا به قول شما اومدیم همه اینا رو هم دور زدیم میشه پاسپورت گرفتن رو هم دور زد؟ زندگی مشخص نمیکنه یه دفعه یه پیشنهاد کاری یا یه سفرتفریحی یا هر چی نیاز بود ادم بره خارج از کشور وقتی پاسپورت ادم نداره چه شکلی بره؟
در مورد معاف شدن (طلاق) واقعا ارزشش رو داره ادم همچین کاری رو انجام بده؟! یا غیبت ادم 10-15سال صبر کنه که 30/35 سالش بشه تا مثلا حالا بعدش معافیت بدن بهش یا ندن! روی هیچ قانونی توی این کشور نمیشه حساب باز کرد که شما میگی از غیبت ادم معافیت میگیره ( این 8 سال غیبت الان هم برای این دولت هست که فکر میکنم هم دیگه تمدید نشه! که از نظر من خیلی قانون مسخره ای هم هست اگه میخوای بفروشی مثل ادم بگو هرکی میخواد بیاد بخره با این قیمت و... هرکی تونست هم میره میخره )[/QUOTE]

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بالا بری پایین بیای بایس بری سربازی.
اینا مشمول ۳۸ ساله با زن و بچه رو ول نمیکنن تو که جای خود داری.
حالا هرچی دیر تر بری به ضرر خودته.
داشتیم دیگه من خودم سرباز صفر بودم ۱۸ سالم بود
تو گروهانمون یه مردی بود متولد ۵۸ اونم سرباز صفر
عارش میومد بین ما ۱۸-۱۹ ساله ها باشه دانشگاه هم نرفته بود که درجه بگیره بره بین سن بالا تر ها.
خیلی سخت بود واسش.
اینکه میگم باید بری بخاطر اینه.
وقتی اون بابا متولد ۵۸ تو ۳۵-۳۶ سالگی میاد پادگان یعنی ردخور نداره و باید تمومش کنی
بعد از هفت سال غيبت ميتوني بخري. و نيازي نيست توي 35 يا 36 بري سربازي.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
هر کی بر اساس شرایط زندگیش تصمیم میگیره ولی من اینطوری که همه میگن کار نیست کار نیست رو اصلا قبول ندارم کار هست خیلی هم هست ولی ببخشید مشکل اینکه ایرانی جماعت گ وش ا د تشریف داره نمیره دنبال هیچی توقع داره بشینه تو خودشون ماهان بیان دم در 10 میلیون بهش حقوق بدن.

راه زیاده اما نه برای مردم عادی این کارایی که شما میگی حداقل برای من و امثال من نیست (به اندازه ی کافی ادم توی زندگیش دربه سر مشکلات داره حالا بیاد با جع ل اسناد و... برای خودش در به سر درست کنه! من ترجیح میدم برم سربازی اینکارا رو نکنم شب راحت سرم رو بزارم )
حالا به قول شما اومدیم همه اینا رو هم دور زدیم میشه پاسپورت گرفتن رو هم دور زد؟ زندگی مشخص نمیکنه یه دفعه یه پیشنهاد کاری یا یه سفرتفریحی یا هر چی نیاز بود ادم بره خارج از کشور وقتی پاسپورت ادم نداره چه شکلی بره؟
در مورد معاف شدن (طلاق) واقعا ارزشش رو داره ادم همچین کاری رو انجام بده؟! یا غیبت ادم 10-15سال صبر کنه که 30/35 سالش بشه تا مثلا حالا بعدش معافیت بدن بهش یا ندن! روی هیچ قانونی توی این کشور نمیشه حساب باز کرد که شما میگی از غیبت ادم معافیت میگیره ( این 8 سال غیبت الان هم برای این دولت هست که فکر میکنم هم دیگه تمدید نشه! که از نظر من خیلی قانون مسخره ای هم هست اگه میخوای بفروشی مثل ادم بگو هرکی میخواد بیاد بخره با این قیمت و... هرکی تونست هم میره میخره )
بله اين يك تصميم شخصي هست. و يكي احساس ميكنه كه نره بهتره و اون دوسال رو هزارتا كار ميتونه بكنه و از توي اون دوسال پول سربازيشو هم در مياره. اما يكي هم هست احساس ميكنه كه حتما بايد بره سربازي و بعدش همه چيش اوكي هست و بهترين كار براش پيدا ميشه يكي هم هست كه كلا عشق سربازي داره و دوست داره بره سربازي و به قول معروف مرد بشه!!!

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بعد از هفت سال غيبت ميتوني بخري. و نيازي نيست توي 35 يا 36 بري سربازي.
اون موقع نمیفروختن .
سال ۹۲
ولی همون ۸ سال هم خیلیه...
تا ۲۶ سالگی نمیتونی رانندگی کنی.
میتونی ولی حادثه خبر نمیکنه ،تصادف کنی یه خط بیوفته رو طرف دیگه نمیشه جمعش کرد.
این هشت سالی که این احمقا گذاشتن دقیقا بهترین دوره زندگی و جوونیه.
باید برای همه فروشی میکردن اونی که داشت می‌خرید اونی که نداشت می‌رفت اما د عوض حقوق بیشتری می‌گرفت

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بله اين يك تصميم شخصي هست. و يكي احساس ميكنه كه نره بهتره و اون دوسال رو هزارتا كار ميتونه بكنه و از توي اون دوسال پول سربازيشو هم در مياره. اما يكي هم هست احساس ميكنه كه حتما بايد بره سربازي و بعدش همه چيش اوكي هست و بهترين كار براش پيدا ميشه يكي هم هست كه كلا عشق سربازي داره و دوست داره بره سربازي و به قول معروف مرد بشه!!!
فقط بفهمم بار اول کدوم چیزمالی اسم سربازی را گذاشت م ق د س ...
میدمش دست اکبر سبیل کلفت یه طوری ترتیبشو بده که وقتی میره دس به آب، دستش تا مچ تو ک**نش گیر کنه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام دو تا افزونه وردپرس میخوام
یکی برای اپلود خودکار عکس های داخل پست ( این رو تست کردن کار نکرد Auto Upload Images)
دومی حذف لینک های خروجی پست ( لینک هایی که داخل متن هست)

لطف میکنید معرفی کنید.

@ms368
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@aalireza439
@siavashx
@l3est
وبقیه اساتید :D
بهترین افزونه برای مورد اول، همون Auto Upload Images هست. من خودم رو یکی از سایت ها دارم و بدون مشکل کار میکنه
البته لازمه به ذکره ک اکثر افزونه هایی که واسه اینکار هستند، در حالت نرمال و ارسال پست دستی کار میکنند. ینی اگر شما با ربات یا از طریق روش دیگری غیر از حالت نرمال بخوای پست ارسال کنی، معمولا کار نمیکنن

برای مورد دوم:
https://wordpress.org/plugins/wp-noexternallinks/

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
آقا هر کانالی دارید بیاین اطلاع بدید..میخوام تبلیغ کنم...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سربازي ميري فقط دو سال پيرتر ميشي و دوسال از بهترين ساالهاي جووني رو از دست ميدي و انواع تحقيرها و بي احتراميهارو تجربه ميكني!
حالا اینقدرا هم شورش نکن، بیچار رو میترسونی :D
قبول دارم که تو سربازی تحقیر و بی احترامی زیاده، اما بستگی به جایی که میوفته داره و اگه مدرکت فوق دیپلم یا لیسانس یا بالاتر باشه شرایط براتون آسون تره
من خودم شانسی بعد از آموزشی یه جا افتادم که فقط خودم تنها با ۲ تا سرهنگ توی یه اتاق کار میکردیم، من فقط پشت سسیستم مینشستم و کارای بایگانی رو میکردم، اون موقع دیپلم بودم
تنها کار سختی که میکردم این بود که هر ۲ ۳ روز یکبار کف اتاقو تی میکشیدم
همیشه هم واسم نسکافه و بیسکوییت مخصوص و میوه میگرفتن، روی سیستم هم پر از بازی های فلش گذاشت بودم و روزنامه های روز رو هم قبل از اومدن اونا میاوردن میخوندم
اما خب راهم تا خونه دور بود و واسه برگشت خونه یکم اذیت میشدم چون ۷ ۸ ساعت تو اتوبوس باید مینشستم
تنها خوبی که داشت این بود که این ۲ سالو یکم به اعصابمم استراحت دادم و روابط اجتماعیمو بهتر کردم.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

در مورد معاف شدن (طلاق) واقعا ارزشش رو داره ادم همچین کاری رو انجام بده؟! یا غیبت ادم 10-15سال صبر کنه که 30/35 سالش بشه تا مثلا حالا بعدش معافیت بدن بهش یا ندن! روی هیچ قانونی توی این کشور نمیشه حساب باز کرد که شما میگی از غیبت ادم معافیت میگیره ( این 8 سال غیبت الان هم برای این دولت هست که فکر میکنم هم دیگه تمدید نشه! که از نظر من خیلی قانون مسخره ای هم هست اگه میخوای بفروشی مثل ادم بگو هرکی میخواد بیاد بخره با این قیمت و... هرکی تونست هم میره میخره )
منظورش جعل اسناد نبود. میگه مثلا اگه میخوای وام بگیری به نام یکی دیگه میگیری، یعنی اون طرف میره وامو میگیره و میده به تو و یه پورسانتی دریافت میکنه (شایدم رفاقتی بکنه)
بقیه موارد هم شدنیه. از گرفتن جواز کسب و گواهینامه تا ... همه شو میتونی با یه ترفندی بگیری. دقت کن ترفند نه جعل. یعنی اگه 8 سال غیبت کنی و آدم کاری و پولداری باشی ضرر که نمیکنی تازه به نفع هم میکنی
برای پاسپورت هم که میتونی با گذاشتن یک عدد چک 15 میلیونی بری کل دنیا رو بگردی. البته اگه منظورت از پاسپورت، ویزا هست اونو دقیقشو نمیدونم ولی فکر میکنم بدون سربازی نمیشه گرفتش گرچه ماشاالله اینقدر ایران اعتبار داره که دیگه الان با سربازی هم نمیشه گرفت
قانون معافیت با طلاق هم یه چند سالیه که خیلی سخت تر شده و دیگه مثل قبل نیست. قرار هم نیست که پدر و مادر واقعا از هم جدا بشن، به شکل صوری جدا میشن و بعدش دوباره ازدواج میکنن
اینم بگم که اینا هیچوقت صراحتا نمیان بگن هرکی میخواد بخره بیاد فلان جا و قیمتش هم فلان مقداره. چون اینطوری اکثرا میرن میخرن و اینا هم دیگه گوشت دم توپ ندارن که بفرستنش جلو :general210:
و در کل همه ی این قوانین ماله وضعیت صلحه. اگه فلان روزی جنگ بشه معافیت همه رو باطل میکنن و باید بری بجنگی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
منظورش جعل اسناد نبود. میگه مثلا اگه میخوای وام بگیری به نام یکی دیگه میگیری، یعنی اون طرف میره وامو میگیره و میده به تو و یه پورسانتی دریافت میکنه (شایدم رفاقتی بکنه)
بقیه موارد هم شدنیه. از گرفتن جواز کسب و گواهینامه تا ... همه شو میتونی با یه ترفندی بگیری. دقت کن ترفند نه جعل. یعنی اگه 8 سال غیبت کنی و آدم کاری و پولداری باشی ضرر که نمیکنی تازه به نفع هم میکنی
برای پاسپورت هم که میتونی با گذاشتن یک عدد چک 15 میلیونی بری کل دنیا رو بگردی. البته اگه منظورت از پاسپورت، ویزا هست اونو دقیقشو نمیدونم ولی فکر میکنم بدون سربازی نمیشه گرفتش گرچه ماشاالله اینقدر ایران اعتبار داره که دیگه الان با سربازی هم نمیشه گرفت
قانون معافیت با طلاق هم یه چند سالیه که خیلی سخت تر شده و دیگه مثل قبل نیست. قرار هم نیست که پدر و مادر واقعا از هم جدا بشن، به شکل صوری جدا میشن و بعدش دوباره ازدواج میکنن
اینم بگم که اینا هیچوقت صراحتا نمیان بگن هرکی میخواد بخره بیاد فلان جا و قیمتش هم فلان مقداره. چون اینطوری اکثرا میرن میخرن و اینا هم دیگه گوشت دم توپ ندارن که بفرستنش جلو :general210:
و در کل همه ی این قوانین ماله وضعیت صلحه. اگه فلان روزی جنگ بشه معافیت همه رو باطل میکنن و باید بری بجنگی
نوشابه 1.5 یا 2.25:D؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
نمیدونم چرا هرکی میاد بخش پاتوق pt یکم پست های چیز دار میزنه...بعد چند وقت غیبش میزنه:Dکسی میدونه کجا غیب میشن؟:general505:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ویدئو های یوتیوب را چه جوری باید سئو کرد که بازدید واقعیش زیاد بشه؟!
رضا جان شما مگه هدفت این نیست که سایتت بازدید بگیره؟

شما باید اول تعداد ایندکس هاتو بالا ببری.یعنی اینکه مطلب منتشر کنی. کامنت خوب منتشر کنی. نه اینکه بری 1000 تا تگ بزنی:D

بعد اونموقع سئو کنی بیایی بالا. اگر چه سئو یک دروغ بزرگ هست [ Copyright @learndl ]

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اینم بگم گوگل اصلا وب فارسی واسش اهمیت نداره. هرکی کپی میزنه میاد بالا. سایت 10000 ایران از سایت 400 ایران کپی میزنه و سایت 400 رو محو میکنه:D
طرف اومده توی کلمه حذف اکانت تلگرام رتبه 1 رو گرفته. اونوقت ما هرچی آنالیز کردیم که این بابا که توی روستا هم زندگی میکنه چجوری اومده بالا. هیچ نتیجه قابل قبولی کسب نکردیم. اصلا طرف نه بک لینک داره نه چیز دیگه.

اومدم از DMCA استفاده کنم و گزارش بدم به گوگل
هر 4 تا url ام ریجکت خورد:general602:

بالا