هر کی بر اساس شرایط زندگیش تصمیم میگیره ولی من اینطوری که همه میگن کار نیست کار نیست رو اصلا قبول ندارم کار هست خیلی هم هست ولی ببخشید مشکل اینکه ایرانی جماعت گ وش ا د تشریف داره نمیره دنبال هیچی توقع داره بشینه تو خودشون ماهان بیان دم در 10 میلیون بهش حقوق بدن.
راه زیاده اما نه برای مردم عادی این کارایی که شما میگی حداقل برای من و امثال من نیست (به اندازه ی کافی ادم توی زندگیش دربه سر مشکلات داره حالا بیاد با جع ل اسناد و... برای خودش در به سر درست کنه! من ترجیح میدم برم سربازی اینکارا رو نکنم شب راحت سرم رو بزارم )
حالا به قول شما اومدیم همه اینا رو هم دور زدیم میشه پاسپورت گرفتن رو هم دور زد؟ زندگی مشخص نمیکنه یه دفعه یه پیشنهاد کاری یا یه سفرتفریحی یا هر چی نیاز بود ادم بره خارج از کشور وقتی پاسپورت ادم نداره چه شکلی بره؟
در مورد معاف شدن (طلاق) واقعا ارزشش رو داره ادم همچین کاری رو انجام بده؟! یا غیبت ادم 10-15سال صبر کنه که 30/35 سالش بشه تا مثلا حالا بعدش معافیت بدن بهش یا ندن! روی هیچ قانونی توی این کشور نمیشه حساب باز کرد که شما میگی از غیبت ادم معافیت میگیره ( این 8 سال غیبت الان هم برای این دولت هست که فکر میکنم هم دیگه تمدید نشه! که از نظر من خیلی قانون مسخره ای هم هست اگه میخوای بفروشی مثل ادم بگو هرکی میخواد بیاد بخره با این قیمت و... هرکی تونست هم میره میخره )
منظورش جعل اسناد نبود. میگه مثلا اگه میخوای وام بگیری به نام یکی دیگه میگیری، یعنی اون طرف میره وامو میگیره و میده به تو و یه پورسانتی دریافت میکنه (شایدم رفاقتی بکنه)
بقیه موارد هم شدنیه. از گرفتن جواز کسب و گواهینامه تا ... همه شو میتونی با یه ترفندی بگیری. دقت کن
ترفند نه جعل. یعنی اگه 8 سال غیبت کنی و آدم کاری و پولداری باشی ضرر که نمیکنی تازه به نفع هم میکنی
برای پاسپورت هم که میتونی با گذاشتن یک عدد چک 15 میلیونی بری کل دنیا رو بگردی. البته اگه منظورت از پاسپورت، ویزا هست اونو دقیقشو نمیدونم ولی فکر میکنم بدون سربازی نمیشه گرفتش گرچه ماشاالله اینقدر ایران اعتبار داره که دیگه الان با سربازی هم نمیشه گرفت
قانون معافیت با طلاق هم یه چند سالیه که خیلی سخت تر شده و دیگه مثل قبل نیست. قرار هم نیست که پدر و مادر واقعا از هم جدا بشن، به شکل صوری جدا میشن و بعدش دوباره ازدواج میکنن
اینم بگم که اینا هیچوقت صراحتا نمیان بگن هرکی میخواد بخره بیاد فلان جا و قیمتش هم فلان مقداره. چون اینطوری اکثرا میرن میخرن و اینا هم دیگه گوشت دم توپ ندارن که بفرستنش جلو :general210:
و در کل همه ی این قوانین ماله وضعیت صلحه. اگه فلان روزی جنگ بشه معافیت همه رو باطل میکنن و باید بری بجنگی