چند بار میخواستن از من شکایت کنن...خوب آدم نون تو خون بزنه و بخوره ، از این بهتره که ...
https://forum.persiantools.com/thre...ه-پست،-شرکت-های-حمل-و-نقل-و-مامور-پیک.866821/
چند بار میخواستن از من شکایت کنن...خوب آدم نون تو خون بزنه و بخوره ، از این بهتره که ...
امسال برای ۱۰۰۰ دانش آموز لوازم التحریر تهیه کردیمهمين كه داره مردم رو وادار ب كار خير ميكنه خودش مشاركته
خخ
پ.ن: خيلي دلم ميخواد به دانش اموزايي كه نميتونن لوازم تحرير بخرن. كمك كنم و يه دو سه تا دفتر و مداد و مداد رنگي واسشون بخرم
ولي اطراف ادمي كه حس كنم واقعا نياز داره پيدا نميكنم. البته هستن ولي روم نميشه كمكشون كنم.
امسال برای ۱۰۰۰ دانش آموز لوازم التحریر تهیه کردیم
https://www.instagram.com/p/BYd2sm7l55c/
بابا اینا خوبن ...از سیستم های همکاری در فروش درخواست داریم که سریع تر بسته ها رو ارسال کنند...
این همه تلاش می کنیم و وقت میذاریم ، مشتری خرید کنه ...
بعد یه هفته س سفارشا مونده ...
خوب سریع ارسال کنید که هم برگشتی نشه و هم ما سریع تر به پورسانتمون برسیم...
الان این مشکل رو با دایان دارم .. میهن هم تا حدودی(میهن سریع وضعیت رو تغییر میده)
باید پنل داشته باشی dns رو به هاستینگ a عوض کنی :general210:اگر سایت در هاستینگ a باشد دامنه در هاستینگ b ثبت شده باشه امکان پارک و ریدایرکت دامنه وجود داره؟
اوه اوه سبزگستربابا اینا خوبن ...
همکاری در فروش سبز گسترو ندیدی[emoji3]
خودم ۲۰ تیر ۹۶ سفارش دادم بعد امروز میبینم پست آورده ۲۵ شهریور ۹۶ [emoji23] یعنی ۲ ماه و ۵ روز بعد ثبت سفارش [emoji23] تازه خرید نقدی هم بوده ! و از هم بدتر اینکه محل شرکت تا خونه ی ما با پای پیاده ۱۰ دقیقه راهه[emoji23] [emoji23] [emoji23]
جالبه من که ۱۰ دقیقه با پای پیاده فاصله داشتم با شرکتشون ۶۵ روز طول کشیده بفرستن ، اونکه مثلا از بندرعباس سفارش میده حتما یه سال بعد بهش تحویل میدن[emoji23]
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
این استاد بهتر میتونه کمکت کنهسلام دو تا افزونه وردپرس میخوام
یکی برای اپلود خودکار عکس های داخل پست ( این رو تست کردن کار نکرد Auto Upload Images)
دومی حذف لینک های خروجی پست ( لینک هایی که داخل متن هست)
لطف میکنید معرفی کنید.
@ms368
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@aalireza439
@siavashx
@l3est
وبقیه اساتید
این دو تا چه ربطی بهم دارند؟برای سایت معمولی، هر 20 گیگ پهانای باند ماهیانه میشه چند نفر آنلاین؟
پارس پک تعداد بازدید در لحظه و پهنای را میخواد . میخوام حساب کنم روی چه سرویسی تنظیمش کنماین دو تا چه ربطی بهم دارند؟
یعنی کارمون به جایی رسیده که برای گروه چنگیز وبمستر تالک هم باید دعوت نامه بگیریم؟!اگر سایت پربازدید دارید تلگرام پیام بدید در گروه وبمستران عضوتون کنم
Telegram : @Omidrzg
یه سری گروه های تلگرامی راه افتاده که محصولات دانلودی رو شیر میکنند.
کسی آدرسشون رو دارم برام پ.خ کنه؟
شیرینی محفوظ
ما هم خواهانیم:android06:یه سری گروه های تلگرامی راه افتاده که محصولات دانلودی رو شیر میکنند.
کسی آدرسشون رو دارم برام پ.خ کنه؟
شیرینی محفوظ