شاعر می فرماید: سئو دروغیست بزرگ!
مقالات وبسیما نوشته که چیز هایی که ما برای لینک درست کردن انجام میدادیم حریمه گوگل داره!!! شاعر در ادامه میفرماید؛ تنها راه لینک سازی اینه که ایمیل بزنی به سایت مقابل چیزمالی کنی که اگر از من خوشت میاد مطلب من را قرار بده!! خب یکی نیست بگه بیشمار سایت همینطوری بالا اومدن؟! این که شد همون رپورتاژ، بعد اینکه کپی مطالب ما با نقض کپی رایت تناقض داره، ادمین وبسیما اینجا نیست بهش بگم اینقدر سس شعر ننویسه اون هم برای مقالات پولی!
80 درصد اینایی که دم از سئو میزنن. خودشون اندازه sheep دانش ندارن.
همین چند وقت پیش یکی ایمیل داده بود. خودشم دختر معرفی کرده بود که ما فلان شرکت هستیم و قصد داریم سایت شما را رایگان سئو کنیم.
همین کصرا که میگه سئو دروغ بزرگیست. حرفشو 70 درصد قبول دارم.
بنظر من سئو اینه:
عنوان سایت و متا ها مناسب باشه
قالبت سبک باشه و بهینه و خطا نداشته باشه
سرور سایتت مناسب باشه/ تا جای ممکن لوکیشنی که انتخاب میکنی به کشور هدف نزدیک باشه/ وب سرور مناسب و کانفیگ درست
به مرور آپدیت سایتت رو زیاد کنی
مطالب قدیمی بروز کنی
سئو مطالب:
شما فقط کافیه یک بار مقاله های جدید و خارجی و معتبر رو بخونی که در اون نحوه صحیح نوشتن پست را توضیح داده باشه
لینک های داخلی و خارجی که به مطلب میدی کاملا صحیح باشه/ فالو و نوفالو هم هیچ فرقی نداره از نظر ارزش
کلمات کلیدی را با دقت وارد کنی/ عنوان مناسب برای مطلب چیزی که سرچ میخوره / تگ بزنی ولی نه خیلی زیاد
این افزونه های سئو هم تا حدی سس شعره/ فرقی نداره yoast باشه یا all in one یا ...
من خود all in one استفاده می کنم. همینم تنبلیم میکنه پر کنم.
همین مواردی که گفتم رعایت بشه. یعنی شما بهینه هستید.