وبسیما را آنالیز کردم بیشتر لینک هایی که داشت یا اسپم بود یا مغایر مقالاتی که خودش به خورد مردم میداد یعنی چیزی که میگه استفاده نکنید جریمه گوگل داره خودش از همه بیشتر استفاده میکنه
گروه هاست دیال پس از چند سال فعالیت در زمینه میزبانی سایت های پربازدید و کسب مهارت و تجربه لازم به طور رسمی فعالیت خود را از سال ۱۳۷۸ و با هدف ارتقاء سطح کیفی این قبیل سایتها آغاز کرده
از سال 1993 ایران به شبکه اینترنت متصل شده. حتما بوده از اون موقع دیگه
الآن بالا میادرزبلاگ اصلا باز نمیشه, برای شما هم همینطوره؟!
اینجا و دیگر هیچ!وب داده واقعا مشکل پیدا کرده!!!!
جای خوب با منابع اختصاصی خوب کجا پیشنهاد میدید؟
به جز هاست دی ال
من با پشتیبانی هاست دی ال خیلی حال میکنمنت افراز توی ساعات معمول که از سال 93 تا 95 اونجا بودم.بالای 20 دقیقه جواب میدادن
ولی خداییش نت افراز توی تیکت ها احترام میذاشتن و یه چیز کوچیک رو در 4-5 خط توضیح میدادن. بهشون میگفتم آقا شما در نیم خط خلاصه کن. من حال ندارم این همه رو بخونم
فکر کنم چون هر مسئله ای رو خیلی توضیح جامع میدادن. یکم سرعت پاسخگوییشون اومده بود پایین
البته بعضی جا ها مثل تهران هاست که اصلا جواب تیکت رو نمیدادن:general512: باید زنگ میزدی میگفتی جواب بده. بعد 3 ساعت جواب میدادن:general602:
فایل exe را کپی کن تو یه فولدر جدیدزبانش رو نمیدونم ولی برای من بیش از یکی نصب نشد اگه روش ساده ای هست ک بشه دو تا نصب کنم بگین.. البته از طریق سایتش هم وارد شم دو تا تلگرام پیام هاش در نوار پایین میاد.
پس فقط پارس پک خوبه و هاست دی الشوخی میکنی؟؟
تنها خوبی نت افراز پشتیبانیش هست...
من منابع اختصاصی خوب میخوام...
تاپ ایده رویایی***(۱۵)فاز این یارو چیه؟
wecenter-ir
عوامل تاینی رو کردن تو گونی؟! مشاهده پیوست 1035281
تلگرام نصب کن و بعد دوباره تلگرام رو در یک درایو دیگه نصب کن و فایل اجرایی ش رو از روی درایو بیار توی دسکتاپ و دو تا اکانت لاگین کنزبانش رو نمیدونم ولی برای من بیش از یکی نصب نشد اگه روش ساده ای هست ک بشه دو تا نصب کنم بگین.. البته از طریق سایتش هم وارد شم دو تا تلگرام پیام هاش در نوار پایین میاد.
همش دروغهفاز این یارو چیه؟
wecenter-ir
همش دروغه
پولدار شدن یه شبه وجود نداره مگر با سرمایه بالا
کسی هم راهش را بلد باشه به هیچ قیمتی لو نمیده
فایل exe را کپی کن تو یه فولدر جدید
و اجراش کن
میبینی یه تلگرام جدید باز میشه برات
هر چقدر خواستی باز تکرار کن
تلگرام من فایل اجرایی نداره و دوباره نصب کنم حتی در پوشه یا درایو دیگه از تلگرام خارج میشه و باید دوباره وارد شد ولی ایکونش دو تا نمیشه.. حالا با سرچ میفهمم چون برای گوشی با کلون میشهتلگرام نصب کن و بعد دوباره تلگرام رو در یک درایو دیگه نصب کن و فایل اجرایی ش رو از روی درایو بیار توی دسکتاپ و دو تا اکانت لاگین کن
و یا نسخه ی وب و ... رو فعال کن
وجود داره...
4-5 سال پیش بود همراه اول 25 میلیون میداد...
یکی برنده شد..
زمین خرید ، زد تو مشارکت
پس انداز هم داشت یه مقداری
4 تا واحد ساخت اون شرکتِ..دوتاش شد برای این
فروخت..
یه زمین خرید..داد مشارکت..4 تا واحد گرفت..
همینجوری تا الان...
الان خودش سانتافه داره..خانومش اپتیما ...
زرنگ بود..خدا هم خواست براش...
من هم از 4-5 سال پیش دارم کامنت سایت هارو چک می کنم
تلگرام من فایل اجرایی نداره و دوباره نصب کنم حتی در پوشه یا درایو دیگه از تلگرام خارج میشه و باید دوباره وارد شد ولی ایکونش دو تا نمیشه.. حالا با سرچ میفهمم چون برای گوشی با کلون میشه
مث همون داستان شایعه بود که برید فلان کوه توش گنج هست و طلا و ....فاز این یارو چیه؟
wecenter-ir
با عرض معذرت ولی 4-5 سال پیش با 25 میلیون تو کجا خونه خرید؟ مگه اینکه تو شهرستان اون هم احتمالا 20 متر زمین.
برادر با 25 میلیون کی میتونه زمین بخره؟
همون پس اندازه که میگین مهمه.
احتمالا 200 میلیون هم پس انداز داشته