دانلودر تلگرام تا آخر پر میشه میزنم بیاد دوباره علامت دانلود نشده میاد! یعنی دو بار دانلود میکنه تا یه فیلم را نشون بده، سرعت اینترنت من پایین هم باشه نباید دانلود کامل شده را دوباره بخواد دانلود کنه، چی کارش کنم؟؟
دوستان وب داده که هاست دانلودش مشکلی نداره ؟
با این قیمت جای دیگه هم سراغ دارید؟( فقط فایلا رو در همین حد که نابود نکنه کفایت میکنه)
اینجا و دیگر هیچ!
قبل ا هاست دانلود داشتم.بد نبود عالی هم نبود.در حد متوسط جوابگو هستدوستان هاست دانلود این سایت را تایید می کنید؟
jaheshserver .com
یکی دو هفته دیگه عادت میکنیتجربه IOS11 اصلا جالب نیست
یه جوری شده
منم قبلا حدود یکسال و نیم پیش داشتم ازشدوستان هاست دانلود این سایت را تایید می کنید؟
jaheshserver .com
هاست معمولیش هم مشکلی ندارهدوستان وب داده که هاست دانلودش مشکلی نداره ؟
با این قیمت جای دیگه هم سراغ دارید؟( فقط فایلا رو در همین حد که نابود نکنه کفایت میکنه)
هاست ولش من نگران خودتم:general602:@amir7310
من سایت ندارما. همون دامنه هه و یه چند تا دامنه ی دیگه روشه
حالا نیای بگی تو الکی گفتی و از این صوبتا
چندبار ساسپند شدن بی دلیل! یبار قرار بود یه بکاپ رو ریستور کنن بجاش زدن کل هاست رو ریستور کردن تموم فایلام پرید! تنها شانسم این بود بکاپ هفته قبل رو دانلود داشتم رو vpsهاست معمولیش هم مشکلی نداره
نمیدونم چرا بعضیا میگن مشکل داره و خرابه و خوب نیست و ...
من الان دو تا هاست معمولی + هاست دانلود دارم ازشون و بدون مشکل بوده
اتفاقا هم کیفیتش خوبه هم قیمتش. مشکل خاصی (از نظر من شاید خاص نبوده) هم تا حالا برام پیش نیومده
مثلا جدی ترین مشکلی که داشتم همین چند وقت پیش بود که جاوا از کار افتاده بود که با سرچ توی تاپیک های انگلیسی و راهنمایی آقای ایزدی تونستیم حلش کنیم
@amir7310
من سایت ندارما. همون دامنه هه و یه چند تا دامنه ی دیگه روشه
حالا نیای بگی تو الکی گفتی و از این صوبتا
لینک رو بذار شاید ما هم خوشمان آمدمستند "انقلاب جنسی" را دیدیدم ، خوشمان آمد ...
ببینید
لینک بزار منو امیر ببینیم
مشاهده پیوست 1035541