الان اين عكسي كه گذاشتي تو و امير هستين؟!!!لینک بزار منو امیر ببینیم
مشاهده پیوست 1035541
كدومشون تويي؟
الان اين عكسي كه گذاشتي تو و امير هستين؟!!!لینک بزار منو امیر ببینیم
مشاهده پیوست 1035541
لینک بزار منو امیر ببینیم
مشاهده پیوست 1035541
لینک رو بذار شاید ما هم خوشمان آمد
:general509::general509:الان اين عكسي كه گذاشتي تو و امير هستين؟!!!
كدومشون تويي؟
مدیونی اگه فکر نکنی رایگانش توی نت و تلگرام گیر میاد:general505:3900 قیمتشه...دانلود کنید...141 یک مگابایت هست نسخه 480 ش
خوب درستش نیست...مثله ریپ کردنِ قالبِ ...مدیونی اگه فکر نکنی رایگانش توی نت و تلگرام گیر میاد:general505:
همین یارو مذهبیه ست که رفته توی هلند هی از این و اون سوال جنسی میکنه؟خوب درستش نیست...مثله ریپ کردنِ قالبِ ...
upچرا اینستاگرام روی بعضی از لینکا میشه کلیک کرد و بعضی هاشون فقط تکس معمولی هستن؟!
تو تلگرام بود فیلمش.دان نکردممستند "انقلاب جنسی" را دیدیدم ، خوشمان آمد ...
ببینید
خداوکیلی من موندم شما این وقتی که میگذاری برای پی تی اگر برای سایتت میگذاشتی الان از گوگل جلو افتاده بودامشب شب جمعه است و احسال دنبال کیس مناسب از خاطرات قدیمی خودش!
مشاهده پیوست 1035600
مشاهده پیوست 1035601 https://forum.persiantools.com/threads/online-party-شب-جمعه-امشب-مي-خوايم-اينجا-رو-منفجر-كنيم.1608/page-219#post-4594351
جلو افتاده!خداوکیلی من موندم شما این وقتی که میگذاری برای پی تی اگر برای سایتت میگذاشتی الان از گوگل جلو افتاده بود
خب یه درصدی از درآمدشو بدن به من@Business plan مسئولین پی تی هم فهمیدن که وجود تو برای انجمن حیاتیه واسه همین خیلی وقته بن نشدی
یه تنه داری ایندکس هارو بالا میبری:general401:
سلامسلام
این گوگل زد اکانت Google Analytics من رو که 10 ساله هستش بستش خیلی خیلی نامرده بخدا ، خوب ایرانی هستیم چیه مگه ! دوستان راهکاری ندارید بشه دوباره ازش استفاده کرد ، آرشیو امار 10 ساله خودم رو از دست دادم به شدت ضد حال بخدا ، فقط بخش وبمسترش بازه اونم مطمن هستم بزودی خواهد بست والا ، میدونم اگه اکانت بسازم بازم میبنده راهکار لطفا ...
از چیلتر شکن استفاده کنید مشکل حل میشهسلام
متاسفانه اکانت Analytics ما هم دیشب بسته شده، فکر کنم بهترین راه استفاده از یک آمارگیر دیگه است متاسفانه به آرشیو چند ساله ما هم رحم نکرد و اطلاعات آمار سایت رو به همین راحتی از دست دادیم
معتبر ترین آمارگیر بعد از گوگل کدوم آمارگیره؟
چطوری میشه هاست دانلود اسپانسری گرفت ؟
دوست عزیز خوب این همه مدت از فیلتر شکن استفاده کردیم خوب !!! اونا داده ها رو نگاه میکنن که بیشترش از ایران باشه بلاک میکنن ! نمیشه به همه کاربران بگید از فیلتر شکن استفاده کنناز چیلتر شکن استفاده کنید مشکل حل میشه
هیچی همشون بدرد نخورن !سلام
متاسفانه اکانت Analytics ما هم دیشب بسته شده، فکر کنم بهترین راه استفاده از یک آمارگیر دیگه است متاسفانه به آرشیو چند ساله ما هم رحم نکرد و اطلاعات آمار سایت رو به همین راحتی از دست دادیم
معتبر ترین آمارگیر بعد از گوگل کدوم آمارگیره؟