AhangCity.CoM
Registered User
باید ترافیک بالا داشته باشیچطوری میشه هاست دانلود اسپانسری گرفت ؟
باید ترافیک بالا داشته باشیچطوری میشه هاست دانلود اسپانسری گرفت ؟
من یه اکانت دیگه ساختم یه ایمیل دیگه با شماره آلمان وریفای کردم کدش رو گذاشتم ولی جالب اینجاست امار رو نشون نمیده و 0 نشون میده فکر کنم سایت رو بلاک لیست کرده و دیگه نمیشه استفاده کردشسلام
متاسفانه اکانت Analytics ما هم دیشب بسته شده، فکر کنم بهترین راه استفاده از یک آمارگیر دیگه است متاسفانه به آرشیو چند ساله ما هم رحم نکرد و اطلاعات آمار سایت رو به همین راحتی از دست دادیم
معتبر ترین آمارگیر بعد از گوگل کدوم آمارگیره؟
ما هم همیشه با چیز شکن وارد می شدیم اما الان مشکل اینجاست که کلا یوز ما و تمام اطلاعات چند سال اخیر سایتمون حذف شده و فکر نمی کنم راهی هم برای برگشت اطلاعات وجود داشته باشه!از چیلتر شکن استفاده کنید مشکل حل میشه
با این وجود باید به فکر آمارگیر دیگه ای به جز آمارگیر گوگل باشیممن یه اکانت دیگه ساختم یه ایمیل دیگه با شماره آلمان وریفای کردم کدش رو گذاشتم ولی جالب اینجاست امار رو نشون نمیده و 0 نشون میده فکر کنم سایت رو بلاک لیست کرده و دیگه نمیشه استفاده کردش
آمارگیر گوگل، منحصر بفرد بود، حتی روی سئو هم تاثیر مثبت داشتاگه منظور امار بازدید سایته منکه از سایت زیر گرفتم و فقط گاهی صفر میشه
http://www.toolsir.com/alexa/siteinfo
لينك پرداختشو بده معلوم ميشه.کسی میدونه poolpay.xyz از کجا درگاه پرداخت آورده؟
من ۲ سال پیش برای یه سایت تازه تاسیس با ۲۰۰ بازدید هم پیشنهاد هاست اسپانسری توی WHT داشتم (سایت دانلود)چطوری میشه هاست دانلود اسپانسری گرفت ؟
ممکنه که فقط بازدید های ایران رو نشون نده؟ شاید کلا زده هر چی که مربوط به ایران باشه رو بن کرده، آی پی، اکانت و ...من یه اکانت دیگه ساختم یه ایمیل دیگه با شماره آلمان وریفای کردم کدش رو گذاشتم ولی جالب اینجاست امار رو نشون نمیده و 0 نشون میده فکر کنم سایت رو بلاک لیست کرده و دیگه نمیشه استفاده کردش
ممکنه که فقط بازدید های ایران رو نشون نده؟ شاید کلا زده هر چی که مربوط به ایران باشه رو بن کرده، آی پی، اکانت و ...
وصل میشه به شاپرک یعنی معلوم نیست و نمیفهمیم دقیقا از کجا درگاه گرفته، زرین پال و... که نیست، از کجا باید فهمید؟ روی "سرور از ژاپن" رنک یک گوگله، چیزشکن میفروشه!لينك پرداختشو بده معلوم ميشه.
درگاه مستقيم شايد گرفته.وصل میشه به شاپرک یعنی معلوم نیست و نمیفهمیم دقیقا از کجا درگاه گرفته، زرین پال و... که نیست، از کجا باید فهمید؟ روی "سرور از ژاپن" رنک یک گوگله، چیزشکن میفروشه!
سریعتر شاید بوده ولی تاثییر مستقیم روی سئو نداره .آمارگیر گوگل، منحصر بفرد بود، حتی روی سئو هم تاثیر مثبت داشت
موضوعات دیجی کالا برای شما هم ناقص باز میشه ؟
https://www.digikala.com/search/category-mobile-phone?brand[0]=18
یعنی بعد از چند روز هنوز متوجه مشکل نشدن ؟ یا فقط من مشکل دارم ....این قسمت سایتش باز نمیشه ولی اپلیکیشن برای این بخش مشکلی نداره
سرعت لود سایت یکی از پارامتر های اصلی رنکینگ خود گوگل هستبا این وجود باید به فکر آمارگیر دیگه ای به جز آمارگیر گوگل باشیم
یعنی بعد از چند روز هنوز متوجه مشکل نشدن ؟ یا فقط من مشکل دارم ....
مگه میشه مگه داریم ؟ یعنی در این حد اینجا ایرانه ؟