ملت خجالت نمی کشن
عجب آدمایی پیدا میشن
ملت خجالت نمی کشن
من که نفهمیدم شما از کدوم بخشش خوشتون اومده ...از اینکه چرا چنین مسائلی به صورت تصویری در مدارس آموزش داده نمیشه و وسایلش در دسترس قرار نمیگیره... یا برای بچه 12 ساله چنین امکاناتی فراهم نشده ....دولت چرا چنین ویترین های مغازه ای نمیسازه...چرا اروپا اینقدر با فرهنگه و متمدنه که چند تا رابطه در یک زمان ندارند و ایرانیا مریض و عقده ای بار اومدند....اینا بالاخره راهکار هایی هستند که خود فیلم مستقیم پیشنهاد میده.مستند "انقلاب جنسی" را دیدیدم ، خوشمان آمد ...
ببینید
یک ماه دیگه آزادی.:general505:اسکریپت های نال شده را چه جوری باید آپدیت کرد؟ بجز آپدیت دستی, آپدیت خودکار نمیشن؟؟
همین سوالاشو تو یه سایت می نوشت اینقدر محتوا جدید تولید می شد که گوگل کلی بهش ورودی میداد میرفت زیر 200 ایران :general307:یک ماه دیگه آزادی.:general505:
برو بیرون با موتوز گازیت دور بزن.
ول کن اینترنتو.اگه میخواست سودی داشته باشه واست تا الان باید میدیدی نتیجشو.:general509:
بجای هر لینکی که ساختی تاحالا یه مطلب اگه تولید میکردی سربازیتو نقد میخریدی الان
منکه قبلا پیج رنکم 2 بود همچی فرقی نداشت.. وقتی سایت اپدیت منظم باشه و مطلب غیرکپی خودش الکسا و رنکش خوب میشه! سایت بوده با رتبه زیر 100 الکسا اسکم شده.. انگار تبلیغ هم سود زیادی ندارهسرعت لود سایت یکی از پارامتر های اصلی رنکینگ خود گوگل هست
هر امار دیگری بزارید کلی کد جاوا باید لود بشن که سرعت سایت خیلی میاد پایین و تاثیر منفی داره
نمیشه امارگیر دیگه ای جایگزین کرد من باشم بدون امارگیر راحترم
@abiabiabi داداش یادمه شما هم یه سایت داشتی پیج رنک 2 بود. چی شد اون سایته؟منکه قبلا پیج رنکم 2 بود همچی فرقی نداشت.. وقتی سایت اپدیت منظم باشه و مطلب غیرکپی خودش الکسا و رنکش خوب میشه! سایت بوده با رتبه زیر 100 الکسا اسکم شده.. انگار تبلیغ هم سود زیادی نداره
تا حالا دقت کردین تعداد ایمیل ها و کامنت ها و کلا مطالب اسپم توی اینترنت نه تنها کم نمیشه بلکه روز به روز بیشتر هم میشه؟یک ماه دیگه آزادی.:general505:
برو بیرون با موتوز گازیت دور بزن.
ول کن اینترنتو.اگه میخواست سودی داشته باشه واست تا الان باید میدیدی نتیجشو.:general509:
بجای هر لینکی که ساختی تاحالا یه مطلب اگه تولید میکردی سربازیتو نقد میخریدی الان
اگه adblocker داری یا غیرفعالش کن یا دیجی کالا رو بذار توی لیست سفید. نمی دونم چرا بعضی قسمت هاش به عنوان تبلیغ بلاک میشنیعنی بعد از چند روز هنوز متوجه مشکل نشدن ؟ یا فقط من مشکل دارم ....
مگه میشه مگه داریم ؟ یعنی در این حد اینجا ایرانه ؟
نمی دونم این ایده ها رو از کجا میارن؟
این مستند خودش نقاط ضعف زیادی داره ولی ایده ای که پشتش هست، جا برای کار داره و برای فضای ایران واقعا لازمه. برای همینم باید ازش حمایت بشهمن که نفهمیدم شما از کدوم بخشش خوشتون اومده ...از اینکه چرا چنین مسائلی به صورت تصویری در مدارس آموزش داده نمیشه و وسایلش در دسترس قرار نمیگیره... یا برای بچه 12 ساله چنین امکاناتی فراهم نشده ....دولت چرا چنین ویترین های مغازه ای نمیسازه...چرا اروپا اینقدر با فرهنگه و متمدنه که چند تا رابطه در یک زمان ندارند و ایرانیا مریض و عقده ای بار اومدند....اینا بالاخره راهکار هایی هستند که خود فیلم مستقیم پیشنهاد میده.
به هر حال همین که از اول مستند فیلمساز مریم مجدلیه رو با حضرت مریم اشتباه میگیره معلومه در چه سطحی از تحقیقات بوده اند!!
حق با شماستمنکه قبلا پیج رنکم 2 بود همچی فرقی نداشت.. وقتی سایت اپدیت منظم باشه و مطلب غیرکپی خودش الکسا و رنکش خوب میشه! سایت بوده با رتبه زیر 100 الکسا اسکم شده.. انگار تبلیغ هم سود زیادی نداره
فکر میکنم رپورتاژ پولی هستنددوستان این برنامه بروز که از شبکه سه پخش میشه.ظاهرا یک بخش معرفی سایت داره .
آیا این سایت های معرفی شده را فی سبیل الله تبلیغ می کنه یا به صورت ریپورتاژ پول میگیره؟
من که حاضر نیستم مجانی هم سایتمو توی اون رسانه صدا سیمان تبلیغ کنم:general702:فکر میکنم رپورتاژ پولی هستند
من و شما اینو میگیم ولی باید قبول کنیم که رو قشر عوام و اکثریت مردم تبلیغ در تلویزیون بهترین بازدهی رو داره و یه جورایی اعتبار میبخشه.من که حاضر نیستم مجانی هم سایتمو توی اون رسانه صدا سیمان تبلیغ کنم:general702:
با اون سایت ناقض کپی رایت و دزدشون.
تا حالا دقت کردین تعداد ایمیل ها و کامنت ها و کلا مطالب اسپم توی اینترنت نه تنها کم نمیشه بلکه روز به روز بیشتر هم میشه؟
اگه سود نداشت دیگه کسی سراغش نمیرفت، نه اینکه روز به روز بیشتر بشه
درآمدش خیلی بالاتر از اونی هست که تصور می کنین.
دو سه سال پیش با یه اسپمر که مدام میومد توی انجمنم عضو میشد صحبت می کردم می گفت برجی 15 تا 20 میلیون درآمد داره!
دو سال پیش برای خیلی از سایت ها ایمیل زدن که بیا پنج میلیون پول بده سایتت رو معرفی کنیم...دوستان این برنامه بروز که از شبکه سه پخش میشه.ظاهرا یک بخش معرفی سایت داره .
آیا این سایت های معرفی شده را فی سبیل الله تبلیغ می کنه یا به صورت ریپورتاژ پول میگیره؟
اری اگه واجبه خصوصی پیام بده .راهی هست که پاپ آپ روی بعضی از دسته بندی های سایت باز بشه نه همه جا؟