• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
مستند "انقلاب جنسی" را دیدیدم ، خوشمان آمد ...
ببینید
من که نفهمیدم شما از کدوم بخشش خوشتون اومده ...از اینکه چرا چنین مسائلی به صورت تصویری در مدارس آموزش داده نمیشه و وسایلش در دسترس قرار نمیگیره... یا برای بچه 12 ساله چنین امکاناتی فراهم نشده ....دولت چرا چنین ویترین های مغازه ای نمیسازه...چرا اروپا اینقدر با فرهنگه و متمدنه که چند تا رابطه در یک زمان ندارند و ایرانیا مریض و عقده ای بار اومدند....اینا بالاخره راهکار هایی هستند که خود فیلم مستقیم پیشنهاد میده.
به هر حال همین که از اول مستند فیلمساز مریم مجدلیه رو با حضرت مریم اشتباه میگیره معلومه در چه سطحی از تحقیقات بوده اند!!

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
اسکریپت های نال شده را چه جوری باید آپدیت کرد؟ بجز آپدیت دستی, آپدیت خودکار نمیشن؟؟
یک ماه دیگه آزادی.:general505:
برو بیرون با موتوز گازیت دور بزن.:cool:
ول کن اینترنتو.اگه میخواست سودی داشته باشه واست تا الان باید میدیدی نتیجشو.:general509:
بجای هر لینکی که ساختی تاحالا یه مطلب اگه تولید میکردی سربازیتو نقد میخریدی الان:(

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
ول کن اینترنتو.اگه میخواست سودی داشته باشه واست تا الان باید میدیدی نتیجشو.:general509:
بجای هر لینکی که ساختی تاحالا یه مطلب اگه تولید میکردی سربازیتو نقد میخریدی الان:(
همین سوالاشو تو یه سایت می نوشت اینقدر محتوا جدید تولید می شد که گوگل کلی بهش ورودی میداد میرفت زیر 200 ایران :general307:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
سرعت لود سایت یکی از پارامتر های اصلی رنکینگ خود گوگل هست
هر امار دیگری بزارید کلی کد جاوا باید لود بشن که سرعت سایت خیلی میاد پایین و تاثیر منفی داره
نمیشه امارگیر دیگه ای جایگزین کرد من باشم بدون امارگیر راحترم
منکه قبلا پیج رنکم 2 بود همچی فرقی نداشت.. وقتی سایت اپدیت منظم باشه و مطلب غیرکپی خودش الکسا و رنکش خوب میشه! سایت بوده با رتبه زیر 100 الکسا اسکم شده.. انگار تبلیغ هم سود زیادی نداره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
منکه قبلا پیج رنکم 2 بود همچی فرقی نداشت.. وقتی سایت اپدیت منظم باشه و مطلب غیرکپی خودش الکسا و رنکش خوب میشه! سایت بوده با رتبه زیر 100 الکسا اسکم شده.. انگار تبلیغ هم سود زیادی نداره
@abiabiabi داداش یادمه شما هم یه سایت داشتی پیج رنک 2 بود. چی شد اون سایته؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
تا حالا دقت کردین تعداد ایمیل ها و کامنت ها و کلا مطالب اسپم توی اینترنت نه تنها کم نمیشه بلکه روز به روز بیشتر هم میشه؟
اگه سود نداشت دیگه کسی سراغش نمیرفت، نه اینکه روز به روز بیشتر بشه
درآمدش خیلی بالاتر از اونی هست که تصور می کنین.
دو سه سال پیش با یه اسپمر که مدام میومد توی انجمنم عضو میشد صحبت می کردم می گفت برجی 15 تا 20 میلیون درآمد داره!
یعنی بعد از چند روز هنوز متوجه مشکل نشدن ؟ یا فقط من مشکل دارم ....
مگه میشه مگه داریم ؟ یعنی در این حد اینجا ایرانه ؟
اگه adblocker داری یا غیرفعالش کن یا دیجی کالا رو بذار توی لیست سفید. نمی دونم چرا بعضی قسمت هاش به عنوان تبلیغ بلاک میشن
نمی دونم این ایده ها رو از کجا میارن؟
tempb.JPG
اون آخرش رو چطوری با فونت تاهوما نوشتن؟
من که نفهمیدم شما از کدوم بخشش خوشتون اومده ...از اینکه چرا چنین مسائلی به صورت تصویری در مدارس آموزش داده نمیشه و وسایلش در دسترس قرار نمیگیره... یا برای بچه 12 ساله چنین امکاناتی فراهم نشده ....دولت چرا چنین ویترین های مغازه ای نمیسازه...چرا اروپا اینقدر با فرهنگه و متمدنه که چند تا رابطه در یک زمان ندارند و ایرانیا مریض و عقده ای بار اومدند....اینا بالاخره راهکار هایی هستند که خود فیلم مستقیم پیشنهاد میده.
به هر حال همین که از اول مستند فیلمساز مریم مجدلیه رو با حضرت مریم اشتباه میگیره معلومه در چه سطحی از تحقیقات بوده اند!!
این مستند خودش نقاط ضعف زیادی داره ولی ایده ای که پشتش هست، جا برای کار داره و برای فضای ایران واقعا لازمه. برای همینم باید ازش حمایت بشه
به نظر من دلیل اصلی رخ دادن قضیه آتنا یا ستایش یا هزاران اتفاق مشابه که صداش در نیومده، همین سختگیری های الکی برای ازدواج و رابطه جنسیه
الان برای دخترعموم که 32 سالشه خواستگار اومده ولی چون یکی دیگه از عموهام با بابای پسره 20 سال پیش مشکل داشتن با این ازدواج مخالفه، ازدواج رو بهم زدن! بقیه خواستگارهاش هم با همینجور بهونه ها رد کردن!
یه حرف جالبی که زد این بود که می گفت مسیحیت با ازدواج مخالفه و هزار تا مانع جلوش میذاره ولی اسلام میگه حتی اگه شده به وسیله ازدواج موقت باید این نیاز برطرف بشه! حالا تفکر مسیحیت اومده توی ایران و ازدواج خیلی سخت شده، برعکس تفکر اسلام رفته توی اروپا و ازدواج آسون شده

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
حق با شماست
ولی با توجه به اینکه خود گوگل ابزاری به اسم Page Speed داره حتما بی ربط نمیتونه باشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوستان این برنامه بروز که از شبکه سه پخش میشه.ظاهرا یک بخش معرفی سایت داره .

آیا این سایت های معرفی شده را فی سبیل الله تبلیغ می کنه یا به صورت ریپورتاژ پول میگیره؟

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444

آیا این سایت های معرفی شده را فی سبیل الله تبلیغ می کنه یا به صورت ریپورتاژ پول میگیره؟
فکر میکنم رپورتاژ پولی هستند

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
من که حاضر نیستم مجانی هم سایتمو توی اون رسانه صدا سیمان تبلیغ کنم:general702:
با اون سایت ناقض کپی رایت و دزدشون.
من و شما اینو میگیم ولی باید قبول کنیم که رو قشر عوام و اکثریت مردم تبلیغ در تلویزیون بهترین بازدهی رو داره و یه جورایی اعتبار میبخشه.
تو این برنامه قبلا یادمه مایکت هم تبلیغ میکرد به صورت حضور در برنامه و صحبت و معرفی و ...

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
تا حالا دقت کردین تعداد ایمیل ها و کامنت ها و کلا مطالب اسپم توی اینترنت نه تنها کم نمیشه بلکه روز به روز بیشتر هم میشه؟
اگه سود نداشت دیگه کسی سراغش نمیرفت، نه اینکه روز به روز بیشتر بشه
درآمدش خیلی بالاتر از اونی هست که تصور می کنین.
دو سه سال پیش با یه اسپمر که مدام میومد توی انجمنم عضو میشد صحبت می کردم می گفت برجی 15 تا 20 میلیون درآمد داره!

من که موندم امروزه سایتایی که محتوا تولید می کنن درآمد ندارن بعد سایت اسپمر چطور درامد داره ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779

دو سال پیش برای خیلی از سایت ها ایمیل زدن که بیا پنج میلیون پول بده سایتت رو معرفی کنیم...
البته پلن اولش 5 تومن بود...
حالا نمی دونم این که شما می گی جزء اون است یا نه..

world15

Registered User
لایک‌ها
837
این کلیک یاب چجوریه.. چرا اینهمه دردسر داره حتی کد ملی و ادرس و اسکن کارت خاسته :(

بالا