clickestan
Registered User
- نوشتهها
- 1,680
- لایکها
- 613
نمیشه اینجا بگین؟به نقل از post: 12306731 :اری اگه واجبه خصوصی پیام بده .
نمیشه اینجا بگین؟به نقل از post: 12306731 :اری اگه واجبه خصوصی پیام بده .
صبا ویژن بهتره مدارک هم نمیخواداین کلیک یاب چجوریه.. چرا اینهمه دردسر داره حتی کد ملی و ادرس و اسکن کارت خاسته
کی گفته نمیخواد؟صبا ویژن بهتره مدارک هم نمیخواد
برا من که نخواستکی گفته نمیخواد؟
کارت ملی باید بفرستی
من یه 500 تومن طلبکار بودم.برا من که نخواست
میگم اگه رو بدیم به این چنگیز هاست و سایت های تبلیغاتی, سفته و چک هم میگیرن از آدم
دوستان (خصوصا دوستانی که سایت های نسبتا پر بازدید دارن)
قالب یک سایت (فقط از نظر ظاهری، نه سئو) چقدر میتونه روی برگشتن دوباره یه بازدید کننده به اون سایت تاثیر داشته باشه؟
مثال میزنم
شما ۲ تا سایت مجله ای رو در نظر بگیرید با موضوعات یکسان و مطالب هم اختصاصی و بعضا هم تخصصی.
سایت اول مطالبشو لیست کرده و یه صفحه بندی هم گذاشته که کاربر بتونه صفحاتو رد کنه و مطالب تازه تر رو ببینه (مثل سایت های وبلاگی یا سایت هایی نظیر سایت های دانلودها یا hidoctor)
سایت دوم اومده توی صفحه اصلی برای هر موضوع یه بخش با گرافیک متفاوت درست کرده (مثل mag.digikala )
@EmpireWorld
@amir7310
@saeid700
و مابقی شرکا ...
گرامی @amir7310
شما بازدید کننده های ثابت هم داری یا همه hit and run
داداش فهمیدیم النترا گرفتی چرا میچسبونیش به من ))به جان بیزنس پلن که میخوام یک مو ازش تو سربازی کم نشه کاربر حتی نمیدونه توی موبایل اگه بک بزنه پاپ آپ میره و سایت دوباره نشون میده
قالب خیلی تاثیر گذاره. من طراحی و دانش طراحی ندارم
ولی اگه طراح با دانش باشه باید قالب را طوری طراحی کنه که کاربر مجاب بشه داخل سایت بمونه و بقیه موضوعات هم ببینه. متاسفانه بیشتر طراح ها فقط طراحی psd یاد گرفتن و html و css . شاید طرحشون خیلی شیک و زیبا در بیاد.
ولی کاربر نه موضوعات دیگه رو میبینه و نه باکس دیدگاه ها و ...
نمونش هم همین آقا @learndl واسه هر قالب 6 ت میگیره. الانم هیوندا النترا خریده.:general206::general703:
مشکل بعدی اینه که کاربران موبایلی حدود 80 درصد اینترنت رو گرفتن. و توی موبایل شما تب جدید باز کنید. صفحه مرورگر میره توی تب جدید. ولی توی pc اگه new tab بزنی توی همون صفحه خودت هستی و میتونی بعد خوندن بری Tab جدید بخونی
دیگه گرسنم شد.یادم رفت چی میخواستم بگم
:general703:میدونم کسری جون. اونی که النترا خریده مدیر tnew . ir هست.داداش فهمیدیم النترا گرفتی چرا میچسبونیش به من ))
البته من که سایت پر بازدید ندارم اما اگه به عنوان یک یوزر بخوام نظرم رو بگم قالب سایت خیلی مهم هست.دوستان (خصوصا دوستانی که سایت های نسبتا پر بازدید دارن)
قالب یک سایت (فقط از نظر ظاهری، نه سئو) چقدر میتونه روی برگشتن دوباره یه بازدید کننده به اون سایت تاثیر داشته باشه؟
مثال میزنم
شما ۲ تا سایت مجله ای رو در نظر بگیرید با موضوعات یکسان و مطالب هم اختصاصی و بعضا هم تخصصی.
سایت اول مطالبشو لیست کرده و یه صفحه بندی هم گذاشته که کاربر بتونه صفحاتو رد کنه و مطالب تازه تر رو ببینه (مثل سایت های وبلاگی یا سایت هایی نظیر سایت های دانلودها یا hidoctor)
سایت دوم اومده توی صفحه اصلی برای هر موضوع یه بخش با گرافیک متفاوت درست کرده (مثل mag.digikala )
@EmpireWorld
@amir7310
@saeid700
و مابقی شرکا ...
گرامی @amir7310
اره متاسفانهاینو میخواستم بگم
بنظر من باید طراح ها کمی هم در زمینه معماری قالب دانش داشته باشن
الان همه طرح ها شده اسکی.کسی ایده جدید نداره.
نمونش من کارشناسی که میخندم یه درس طراحی معماری داشتیم. در اون درس به ما آموزش میدادن که چجوری فضا ها را بهینه طراحی کنیم. مثلا جای سرویس ها کجا باشه یا اتاق خواب ها و تراس و ...
طراح ها هم باید همین دانش هارو کسب کنن.
البته تو ایران کسی این چیزا تو مخش نمیره
جوووووووووون کارشناس کی بودی تو :xاینو میخواستم بگم
بنظر من باید طراح ها کمی هم در زمینه معماری قالب دانش داشته باشن
الان همه طرح ها شده اسکی.کسی ایده جدید نداره.
نمونش من کارشناسی که میخندم یه درس طراحی معماری داشتیم. در اون درس به ما آموزش میدادن که چجوری فضا ها را بهینه طراحی کنیم. مثلا جای سرویس ها کجا باشه یا اتاق خواب ها و تراس و ...
طراح ها هم باید همین دانش هارو کسب کنن.
البته تو ایران کسی این چیزا تو مخش نمیره
همین کم مونده بگی من مدیر تی نیوزم )):general703:میدونم کسری جون. اونی که النترا خریده مدیر tnew . ir هست.
منم که 206 دارم
شوما هم یه پراید مدل 85 معامله کردی:general307:
[ @world15 ©] <===:general307:
چون دوستان خواستن اینجا گذاشتم این کد رو تست کنید فک کنم جواب بده . به جای عدد 0 ایدی دسته مورد نظر که میخواد پاپ اپ اونجا باز شه قرار بدید و به جای تکست فارسی کد پاپ اپ .نمیشه اینجا بگین؟
<?php if ( in_category(0) ) { ?>
کد را این قسمت وارد کنید
<?php } ?>
قالب رو نمیدونم ولی من اگه وخ کنم هر روز ب سایت گجت نیوز سر میزنم.. با اینکه کلی مترجم داره و نمیدونم چقد درامد دارن ولی مطالبش مفیده! تبلیغ هم از کلیک یاب میگیره پس اونم معتبرهدوستان (خصوصا دوستانی که سایت های نسبتا پر بازدید دارن)
مثال میزنم
@EmpireWorld
@amir7310
@saeid700
و مابقی شرکا ...
گرامی @amir7310