farhadrohi
Registered User
یدونه از بنرهای ای نتورک رو گذاشتم 5 تا کلیک خورده کلا همشو زده غیر قابل شمارش.جالبه حتی یدونشو خودم کلیک زدم اونم زده غیر قابل شمارش.
با صبا ویژن کار کنیدونه از بنرهای ای نتورک رو گذاشتم 5 تا کلیک خورده کلا همشو زده غیر قابل شمارش.جالبه حتی یدونشو خودم کلیک زدم اونم زده غیر قابل شمارش.
مرسی از پاسخت سیاوش عزیز.نه سجاد جان تقریبا واسه همه همینطوریه
صبا ویژن ایام عید ما رو به جرم تقلب در کلیک متهم و حساب کاربری ما رو مسدود کرد.دیگه هم میگه مسدودی آزاد نمیشه.دوبار زنگ زدم که خانم به خدا من تقلب نکردم من عید مسافرت بودم اما میگن تصمیمی هست که مدیریت گرفتهبا صبا ویژن کار کن
درآمد یک کارگر افغانی از درآمد برنامه نویس، مترجم و وبمستر و... بیشتره :-/دوستان با توجه به زمانی که برای جمع آوری مطالب, هاست و هزینه های دیگه میذارید, درآمدتون به صرفه هست ؟ یعنی هزینه های زندگیتون تامین میشه از طریق وب مستری؟
شما هر وقت یه وب مستر یا برنامه نویس یا مترجم بودی، اونوقت بیا درآمدت رو با کارگری مقایسه کن!درآمد یک کارگر اغوانی از درآمد برنامه نویس، مترجم و وبمستر و... بیشتره :-/
منظورم برنامه نویسی ساعتی و پروژه ای هستشما هر وقت یه وب مستر یا برنامه نویس یا مترجم بودی، اونوقت بیا درآمدت رو با کارگری مقایسه کن!
واقعا نمیدونم شما چرا میخای تو هر چیزی نظر بدی. زور که نیست، میتونید درباره چیزی که نمیدونید نظر ندید!:general601:
منکه هزینه ای نمیدم و زور داره حتی 10 تومن بدی وبلاگ رو ب وبسایت تبدیل کنی! تا اینجا فقط 20 تومن از پاپ اپ خود وبلاگم گرفتم ولی در اینده حتما ب درامد بهتری میرسمدوستان با توجه به زمانی که برای جمع آوری مطالب, هاست و هزینه های دیگه میذارید, درآمدتون به صرفه هست ؟ یعنی هزینه های زندگیتون تامین میشه از طریق وب مستری؟
چرا نشه، این همه وب مستر خوب (من یه زمانی بودم، تازگی دارم طراحی رو میذارم کنار و دوباره میرم سمتش)دوستان با توجه به زمانی که برای جمع آوری مطالب, هاست و هزینه های دیگه میذارید, درآمدتون به صرفه هست ؟ یعنی هزینه های زندگیتون تامین میشه از طریق وب مستری؟
نمیدونم آدرس سایت ایشون چیه ولی قبلا میگفت روزی 300k بازدید داره با درآمد ماهیانه فقط 3 میلیون تومن!چرا نشه، این همه وب مستر خوب (من یه زمانی بودم، تازگی دارم طراحی رو میذارم کنار و دوباره میرم سمتش)
یکی با ۱ تومن درآمد ماهانه کلاشو میندازه بالا، یکی هم با ۱۰ ۱۵ تومن بازم میناله و میگه نمیصرفه
ولی اگه جز اون دسته از افرادی هستی که با دیدن قیمت پلن های تبلیغاتی سایت هایی مثه بیتوته ترغیب شدی بیای سمت این حرفه، و تجربه ای نداری، باید خودتو برای شکست های پی در پی با موضوعات مختلف آماده کنی و یکی دو سال تجربتو خوب بالا ببری و امید و انرژی و صبرتو از دست ندی.
اگر این کارو نکنه پس کی اسپم کنه ؟شما هر وقت یه وب مستر یا برنامه نویس یا مترجم بودی، اونوقت بیا درآمدت رو با کارگری مقایسه کن!
واقعا نمیدونم شما چرا میخای تو هر چیزی نظر بدی. زور که نیست، میتونید درباره چیزی که نمیدونید نظر ندید!:general601:
دیگه ارزش ندارهدوستان این چند وقته توجه کردید سایتای فیلم
یکی یکی دارن محو میشن
اول چند وقتی سایت بروز نمیشه
بعدا کلا بسته میشه (سایتای بزرگ با رتبه دو رقمی الکسا منظورمه)
این وبسمتری هم شده مثلث برمودا بخدااا
اسمش را چی تلفظ میکنن؟!
اسمش پاپ اپ است لابد چون تکراری بوده پ p برعکس ک میشه کیو q گذاشتهاسمش را چی تلفظ میکنن؟!
اسم خوشگل تر پیدا نکردی بزاری؟!!
دامین فروشگاهی خوب میفروشم اگه میخوای...
اصلا میشه تلفظش کرد؟!!اسمش پاپ اپ است لابد چون تکراری بوده پ p برعکس ک میشه کیو q گذاشته