جریان بکاپ روزانه، هفتگی و ماهانه چیه؟! یعنی بکاپ دستی نگیریم به هاستینگ بگیم بکاپ دیروز را تحویل بده، واقعا بکاپ خودکار خودشون میگیرن؟! میشه در این حد اعتماد کرد؟
یعنی اینایی ک میخان برن خارج با پول وبمستری بوده؟! :general307:
همین گت اندروید دیدم زده برا نمایش ی بنر یک ماهه 280 هزار میگیره ولی دریغ از ی بنر ک تو سایتش باشه.. سایتای معروف هم تبلیغ ندارن چ برسه سایتای رده آخر
آره.اگه جای مطمئن باشی بله.من توی پارس پک بودم مشکلی ایجاد شده بود برای سایتم.بهم بک آپ روز قبل رو داد اوکی نشد مشکل .از دوباره بک روز قبل ترشو داد حل شد مشکلمجریان بکاپ روزانه، هفتگی و ماهانه چیه؟! یعنی بکاپ دستی نگیریم به هاستینگ بگیم بکاپ دیروز را تحویل بده، واقعا بکاپ خودکار خودشون میگیرن؟! میشه در این حد اعتماد کرد؟
از داخل پنل مدیریت وردپرسیه نرم افزار یا یه چیزی میخوام برای استخراج لینک های داخلی سایت
مثلا لینک یک مطالب را وارد کنم لینک تمام برچسپ های داخل مطلب را بده
و یا همینکار برای کل سایت نه فقط یه مطلب
نرم افزار web data تست کردم کار نکرد
لینک تمام برچسپ ها را از کجا بیارم؟!
کجاش؟!از داخل پنل مدیریت وردپرس
بله کار درستیه مثلا سایتای معتبر مثه گجت نیوز هم لینک خبری ک ترجمه میکنن رو میذارن.. خودم حتی گاهی از ی سایت ایرانی لینک عکس میذارم ولی گوگل دوستم داره زیاد فرقی نمیکنه :general307:اقایون وبمستر
یه سایت داریم که مقلات علمی رو از مراجع متفاوت ترجمه میکنیم (علمی معتبر) و در آخر مقاله آدرس لینک هایی که اون مقاله رو ازش گرفتم و ترجمه کردیم رو میذاریم (هر مقاله ۲ تا ۴ لینک)
حالا سوالم اینه
این کار درستیه که آدرس های خارجی رو به صورت مستقیم میذاریم؟ اونم به صورت follow ؟ والبته اینم بگم که آدرس هایی که میذاریم از معتبر ترین سایت های جهان مثه سایت های nasa هست
من ۲ حرف متفاوت شنیدم، یه سری میگن خوبه و برای سئو عالیه، یه سری میگن اصلا نباید follow و حتی مستقیم بذاری
از دوستان کسی اطلاعی نداره؟
@amir7310
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@saeid700
و ...
مشکلی نداره بزار بمونه . بهترم هستاقایون وبمستر
یه سایت داریم که مقلات علمی رو از مراجع متفاوت ترجمه میکنیم (علمی معتبر) و در آخر مقاله آدرس لینک هایی که اون مقاله رو ازش گرفتم و ترجمه کردیم رو میذاریم (هر مقاله ۲ تا ۴ لینک)
حالا سوالم اینه
این کار درستیه که آدرس های خارجی رو به صورت مستقیم میذاریم؟ اونم به صورت follow ؟ والبته اینم بگم که آدرس هایی که میذاریم از معتبر ترین سایت های جهان مثه سایت های nasa هست
من ۲ حرف متفاوت شنیدم، یه سری میگن خوبه و برای سئو عالیه، یه سری میگن اصلا نباید follow و حتی مستقیم بذاری
@amir7310
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@saeid700
و ...
بنظرم همون لینک nofollow کفایت میکنه و نیازی نیست follow بزاریاقایون وبمستر
حالا سوالم اینه
@amir7310
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@saeid700
و ...
اگه منظورت سرچ ساجشن هست که با افزونه های زیادی میشه پیاده سازیش کرداین سایت از چه افزونه ای برای سرچ استفاده میکنه ؟ search and filter یا Advanced Search یا چی ؟؟؟
منظورم اون جستجو پیشرفته ش هست ( کادر قرمز ) . ک ه چندتا فیلتر و فلان دارهاگه منظورت سرچ ساجشن هست که با افزونه های زیادی میشه پیاده سازیش کرد
چون سرچش چیزه خاصی نداره یا حداقل من ندیدم
تاييد درگاهشونم هفت خوان رستم هست. من ميخواستم درگاه بگيرم گفتن كه اول به موبايلتون زنگ ميزنيم تا تاييد بشه بعد به تلفن منزل تماس ميگيريم تا تاييد بشه بعدشم يه بسته براتون ارسال ميكنيم تا آدرستون تاييد بشه!نکست پی معلومه که خیلی گردنش کلفته!! امشب تو اخبار تبلیغش را گذاسته بودن!! معلومه که پولش از پارو بالا میره، قبلا فقط تبلیغ ایرانسل را تو اخبار میزاشتن
اقایون وبمستر
حالا سوالم اینه
@amir7310
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@saeid700
و ...
قبلا سایت تخصصی پزشکی داشتم، لینک ها رو مستقیم و follow میذاشتم، اتفاقا بازدید هامم بد نبود و حتی ۱ سال سایتو آپدیت نکردم اما جایگاهمو تو گوگل از دست ندادم و حتی بازدید ها بیشتر هم شده بود، بر خلاف سایت های کپی که وقتی چند ماه آپدیت نشن مثه پرنده ای که تیر میخوره سقوط میکننفرقی نداره
گوگل واسه وب فارسی ارزش قائل نیست.
شما چه لینک منبع بذاری چه نذاری.
نوفالو باشه یا فالو فرقی نداره. مستقیم باشه یا غیر مستقیم فرقی نداره.
شما یه مقاله رو بگیر یکی دوتا عکس هاشو عوض کن.. یکمم فعل و نگارش رو تغییر بده. گوگل اینو کاملا اختصاصی میدونه.
همین مطلب که میگی رو یه سایت مثل yjc وعصر ایران و نمناک ... کپی کنن. اونا میشن منتشر کننده اصلی و گوگل شما رو کپی کار میشناسه
طرف سایت 8000 ایران بود..از من کپی کرد و گوگل منو از نتایج حذفید. بعد از طریق DMCA اقدام کردم. پست کپی شده من ریجکت خورد:general707:
تو مقالات سئو می گن لینک دادن به سایت های معتبر در مقاله مفیده...قبلا سایت تخصصی پزشکی داشتم، لینک ها رو مستقیم و follow میذاشتم، اتفاقا بازدید هامم بد نبود و حتی ۱ سال سایتو آپدیت نکردم اما جایگاهمو تو گوگل از دست ندادم و حتی بازدید ها بیشتر هم شده بود، بر خلاف سایت های کپی که وقتی چند ماه آپدیت نشن مثه پرنده ای که تیر میخوره سقوط میکنن
سایت های اسپمر یا ... هم وقتی کپی میکردن من افت میکردم میومدم پایین ولی بعد چند روز دونه دونه میومدم جایگاه قبلیم اونا محو میشدن
یه جورایی میخاستم به این جواب برسم، آیا قرار دادن آدرس معتبری که مقاله رو ازش ترجمه کردیم برای سئو مفیده یا نه که البته اون موقع یعنی ۴ سال پیش مفید بود، الانو نمیدونم.
لینک به سایت های مرجع خیلی هم خوب هستش.اقایون وبمستر
حالا سوالم اینه
@amir7310
@007saeed
@MOHAMMAD026_1
@saeid700
و ...
فرقی نداره
گوگل واسه وب فارسی ارزش قائل نیست.
شما چه لینک منبع بذاری چه نذاری.
نوفالو باشه یا فالو فرقی نداره. مستقیم باشه یا غیر مستقیم فرقی نداره.
شما یه مقاله رو بگیر یکی دوتا عکس هاشو عوض کن.. یکمم فعل و نگارش رو تغییر بده. گوگل اینو کاملا اختصاصی میدونه.
همین مطلب که میگی رو یه سایت مثل yjc وعصر ایران و نمناک ... کپی کنن. اونا میشن منتشر کننده اصلی و گوگل شما رو کپی کار میشناسه
طرف سایت 8000 ایران بود..از من کپی کرد و گوگل منو از نتایج حذفید. بعد از طریق DMCA اقدام کردم. پست کپی شده من ریجکت خورد:general707: