شهر ما چسبیده به جنگل. سال 80 اینجا زمین های کنار جنگل رو میفروختن متری 1500 تک تومنی. کسی نمیخرید. میگفتن شغال دارهتو اون شهرستان الان یه خونه مسکن مهرش 60 تومنه ...
5 سال پیش سمند 11 تومن بود...پراید 7-8 تومن ..
امروز اونجا زمین متری 1.5 هست
شهر ما چسبیده به جنگل. سال 80 اینجا زمین های کنار جنگل رو میفروختن متری 1500 تک تومنی. کسی نمیخرید. میگفتن شغال دارهتو اون شهرستان الان یه خونه مسکن مهرش 60 تومنه ...
5 سال پیش سمند 11 تومن بود...پراید 7-8 تومن ..
بیابون های اطراف یک شهر هم قبلا زمین فکنم متری 1000 بوده ولی الان میگن شیک ترین خونه ها و مسکن مهر رو اونجا ساختن :general307:شهر ما چسبیده به جنگل. سال 80 اینجا زمین های کنار جنگل رو میفروختن متری 1500 تک تومنی. کسی نمیخرید. میگفتن شغال داره
شهر ما چسبیده به جنگل. سال 80 اینجا زمین های کنار جنگل رو میفروختن متری 1500 تک تومنی. کسی نمیخرید. میگفتن شغال داره
آدم سراغ دارم با 25 هزار تومن مانده تهه حساب تو قرعه کشی 206 برنده شد! شانس نداریم که...وجود داره...
4-5 سال پیش بود همراه اول 25 میلیون میداد...
یکی برنده شد..
زمین خرید ، زد تو مشارکت
پس انداز هم داشت یه مقداری
4 تا واحد ساخت اون شرکتِ..دوتاش شد برای این
فروخت..
یه زمین خرید..داد مشارکت..4 تا واحد گرفت..
همینجوری تا الان...
الان خودش سانتافه داره..خانومش اپتیما ...
زرنگ بود..خدا هم خواست براش...
من هم از 4-5 سال پیش دارم کامنت سایت هارو چک می کنم
تبلیغ آذرآنلاین که نکردم، نت افراز بهترین هاستینگ را بهش معرفی کردم میگه بده!! :general707: یه کم پول خرج کنه بره هاست دی ال - پارس پکبیزنس پلن که کلا به منافع خودش حرف میزنه . وب داده مشکلش چیه؟ پارس پک و تست کن دوستانی که دارن راضی ان .
دانشگاه آزاد 1 کیلومتر بیرون شهره. اونم نزدیک جنگله. البته جنگل رو یکمی تخریب کردن و سد خاکی بزرگ زدن رو به روی دانشگاه.دانشگاه نزدیکِ این زمینا نیست ؟
یه حساب قوامین داشتم توش 50 هزار تومن پول بود. سال 90 توی قرعه کشی 50 هزار تومن دیگه برنده شدمالبته یکی از کارمندای بانک میخواست جایزه منو بالا بکشه و میگفت چیزی برنده نشدی:general509:آدم سراغ دارم با 25 هزار تومن مانده تهه حساب تو قرعه کشی 206 برنده شد! شانس نداریم که...
میترسم نت افراز هم با خاک یکسان کنی تبدیل به بدترین هاستیگ ایران کنیشتبلیغ آذرآنلاین که نکردم، نت افراز بهترین هاستینگ را بهش معرفی کردم میگه بده!! :general707: یه کم پول خرج کنه بره هاست دی ال - پارس پک
دانشگاه آزاد 1 کیلومتر بیرون شهره. اونم نزدیک جنگله. البته جنگل رو یکمی تخریب کردن و سد خاکی بزرگ زدن رو به روی دانشگاه.
دولتی ها هم نزدیک جنگل هستن. افتادن یه جایی که الان بالاشهر شده و کلی به قیمت خورده اون زمین ها
پارس پک بودم مشکل ادون دامین داشتم باهاشپس فقط پارس پک خوبه و هاست دی ال
من منتقل کردم به پارس پک خیلی راضیم عالیه
نت افراز هم خوبه نمیدونم چرا میگی بده من هر چی دامنه داشتم منتقل کردم اونجا بخاطر مطمئن بودنش
نه منابع خوبی میده و نه پشتیبانی خوبی دارهبیزنس پلن که کلا به منافع خودش حرف میزنه . وب داده مشکلش چیه؟ پارس پک و تست کن دوستانی که دارن راضی ان .
نت افراز منابع خوبی نمیده...تبلیغ آذرآنلاین که نکردم، نت افراز بهترین هاستینگ را بهش معرفی کردم میگه بده!! :general707: یه کم پول خرج کنه بره هاست دی ال - پارس پک
هاست دی ال امتحان کردی؟!نت افراز منابع خوبی نمیده...
با 5k بازدید اصلا به صرفه نیست....هاست دی ال امتحان کردی؟!
جای خوب دیگه نیست بقیه چنگیزهاست محسوب میشن
انتظار داشتی تاپیک جفت گیری وب مستر ها باشه؟تاپیک وبمستراس یا املاکی ها
مهر شد پس كي ميري سربازي؟!هاست دی ال امتحان کردی؟!
جای خوب دیگه نیست بقیه چنگیزهاست محسوب میشن
1-آبان-96مهر شد پس كي ميري سربازي؟!
این قسمت سایتش باز نمیشه ولی اپلیکیشن برای این بخش مشکلی ندارهموضوعات دیجی کالا برای شما هم ناقص باز میشه ؟
https://www.digikala.com/search/category-mobile-phone?brand[0]=18
اون باشه که عالیه:general406:انتظار داشتی تاپیک جفت گیری وب مستر ها باشه؟
Ehsan_king99 ©