Ehsan_king99
Registered User
معمولا آدم چیزی رو که دوس داره یا نیاز داره دانلود میکنه . نه چیزی که رو بورسه !دوستان یه چیز بگید دانلود کنیم ...
الان چی رو بورسه ؟
فیلم و مستند نمیخوام
معمولا آدم چیزی رو که دوس داره یا نیاز داره دانلود میکنه . نه چیزی که رو بورسه !دوستان یه چیز بگید دانلود کنیم ...
الان چی رو بورسه ؟
فیلم و مستند نمیخوام
Mr Robot سریاله، خیلی خوبهدوستان یه چیز بگید دانلود کنیم ...
الان چی رو بورسه ؟
فیلم و مستند نمیخوام
انیمه دانلود کندوستان یه چیز بگید دانلود کنیم ...
الان چی رو بورسه ؟
فیلم و مستند نمیخوام
یعنی فقط و فقط میخوایی دانلود کنی؟! قرار نیست استفادهای ازش کنی و نیازی رو برطرف کنه؟
سوال خیلی کلی بود ولی اگه فیلم و مستند نمیخوایی برو سراغ بازی. من خودم ۳ - ۴ تا بازی تو لیست دارم که میخوام دانلود کنم ولی نه وقتاش هست، نه حجم اینترنتاش برای دانلود ، نه فضای خالی هارد برای دانلود :general208:
بالاتر توضیح دادممعمولا آدم چیزی رو که دوس داره یا نیاز داره دانلود میکنه . نه چیزی که رو بورسه !
Mr Robot سریاله، خیلی خوبه
سریال Rick And Morty ، بهت قول میدم اگه یک درصد به انیمیشن علاقه داشته باشی عاشقش میشی
این تاپیک درخواست بده
https://forum.persiantools.com/threads/امشب-چی-دانلود-کنم-؟-هرشب.693600/
اهل فیلم و سریال نیستمانیمه دانلود کن
Attack on titan
death note
hunter x hunter
و ...
انیمه رو نمیشه با فیلم و سریال مقایسه کردخوب نه ...قبلنا میگفتیم اینجا...بچه ها چیزایی که مورد پسندشون بود ، میدادن..ما هم اگر می خواستیم دانلود می کردیم
بازی هم فقط pes و کال آف و اسنایپر..بقیه فایده ندارن
بالاتر توضیح دادم
اهل فیلم و سریال نیستم
اهل فیلم و سریال نیستم
بیشتر دنبال این چیزام
پروژهای افتر
لایه باز فوتوشاپ
آموزش عکاسی و فیلمبرداری و چیزایی که با محصولات ادوب مرتبطِ
انیمه رو نمیشه با فیلم و سریال مقایسه کرد
هرکی انیمه دوست داره دلیل نمیشه فیلم و سریال هم دوست داشته باشه و بلعکس
باید تست کنی یکیشو
خواستی ببینی با اولی شروع کن
آره، من تقریبا از سال 91-92 هرچی دامنه نیاز داشتم اینجا ثبت کردم هیچ مشکلی نبوده.کسی هست چندسال دامنه هاشو تو طلاهاست تمدید کرده باشه ؟
یه دامنه میخواهم قیمتش نصف نت افزار :|
rick and morty رو من عاشقش شدم ! خیلی وقتا بهش فکر میکنم یا یه چیزاییش تو خوابم میاد حالا باید ۲سال صبر کنیم تا فصل بعدی:general509::general509:Mr Robot سریاله، خیلی خوبه
سریال Rick And Morty ، بهت قول میدم اگه یک درصد به انیمیشن علاقه داشته باشی عاشقش میشی
این تاپیک درخواست بده
https://forum.persiantools.com/threads/امشب-چی-دانلود-کنم-؟-هرشب.693600/
قسمتاشم کمهrick and morty رو من عاشقش شدم ! خیلی وقتا بهش فکر میکنم یا یه چیزاییش تو خوابم میاد حالا باید ۲سال صبر کنیم تا فصل بعدی:general509::general509:
دقیقا ، اصلا یه جوریه با هر سلیقه ای خوشت میاد از rick&morty.دیالوگاش عالین . . .rick and morty رو من عاشقش شدم ! خیلی وقتا بهش فکر میکنم یا یه چیزاییش تو خوابم میاد حالا باید ۲سال صبر کنیم تا فصل بعدی:general509::general509:
دوستان در نوشته ی تازه در وردپرس این اخطار میادش
Failed to load content css: http://*******.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css
راهنمایی کنید.
ممنون
خیلی ممنونم از محبتتون
بهتره یادی کنیم از سلطان فواصل زمانی GOTدقیقا ، اصلا یه جوریه با هر سلیقه ای خوشت میاد از rick&morty.دیالوگاش عالین . . .
من از وسطای فصل دو همزمان با پخشش میدیدم ، فقط تنها مشکلی که داره همین توقف های طولانی بین فصلاشه
قسمتاشم کمه
توروخدا سیمپسون ها رو نگاه کن، هر فصل ۲۳ تا قسمت داره و به صورت منظم پخش میشه، اونوقت سریال به این جذابی ۱۰ ۱۲ تا قسمت داره و ۲ سال هم واسه فصل جدید باید حرص بخورییم
خدا کنه حداقل یه ۲۰ ۳۰ تا فصل ازش بسازن
تو یوتیوب یه سری کلیپ های کوتاه هم توی کانال اصلیش (شبکه پخش کنندش) هست میتونی اونا هم ببینی خیلی جالبن.
انیمیشن خوب دیگه چیا هست ببینم ؟ family guy رو چطوره ؟دقیقا ، اصلا یه جوریه با هر سلیقه ای خوشت میاد از rick&morty.دیالوگاش عالین . . .
من از وسطای فصل دو همزمان با پخشش میدیدم ، فقط تنها مشکلی که داره همین توقف های طولانی بین فصلاشه
family guy فوق العادس ولی 99.9% تیکه هاش مربوط به فیلم ها و شخصیت های هالیودی و آمریکاییه باس بشناسی تا بخندیانیمیشن خوب دیگه چیا هست ببینم ؟ family guy رو چطوره ؟
(البته میدونم هیچی ریک نمیشه )
من که میخوام به زودی viking و breaking bad و prison break و lost رو شروع کنم.من الان تو لیستم سریال زیاد دارم نمیدونم از کجا دانلود کنم
30nama هم نابود شد.
دوستان سایت فیلم و سریال با آرشیو خوب دارید بفرستید.
از rick and morty شروع کن:general206:من الان تو لیستم سریال زیاد دارم نمیدونم از کجا دانلود کنم
30nama هم نابود شد.
دوستان سایت فیلم و سریال با آرشیو خوب دارید بفرستید.
خیلی بد شد که اول ریک و مورتی رو دیدی و به سریالای کارتونی علاقه مند شدی، چون این سریال گل سر سبد همشونهانیمیشن خوب دیگه چیا هست ببینم ؟ family guy رو چطوره ؟
(البته میدونم هیچی ریک نمیشه )
آره طلا هاست معتبرهکسی هست چندسال دامنه هاشو تو طلاهاست تمدید کرده باشه ؟
یه دامنه میخواهم قیمتش نصف نت افزار :|
از افرونه پارسی دیت استفاده کن خیلی بهتره کهدوستان در نوشته ی تازه در وردپرس این اخطار میادش
Failed to load content css: http://*******.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css
راهنمایی کنید.
ممنون