پول ندارن شارژ بخرن وب مه مه ببیننخجالت نمیکشین با این سنتون برنامه کودک میبینین:angrybirds7:
پول ندارن شارژ بخرن وب مه مه ببینن
از پی تی هنوز کلا نرفته. تاپیکهای دیگه رو رونق بخشیده :general705:یادی کنیم از بیزنس پلن فقید
وقتی بیزنس پلن رفت، با خودش رونق از پی تی هم برد
اتفاقا تو خونه همیشه اینو بهم میگنخجالت نمیکشین با این سنتون برنامه کودک میبینین:angrybirds7:
من پیچش مو رو خوب میبینم البته در مسائل دیگرتو مو میبینی و من پیچش مو
من به شخصه از بیا 2 موزیک خوشم میاد ولی خب همه ی آهنگ ها رو هم نمیذارهخب خداروشکر سایت های موزیک هم دارن کم کم رونق میگیرن و آهنگ جدید پست میکنن..
غیر فازموزیک دیگه چی خوبه؟
این فاز موزیک انگار سلیقه ای کار میکنه..
از رابط کاربری رادیو جوان خوشم نمیاد چیلترم هست
یه بنده خدایی میگفت رپصدا رو ما هاست میکنیممن به شخصه از بیا 2 موزیک خوشم میاد ولی خب همه ی آهنگ ها رو هم نمیذاره
البته من چون کلا رپ گوش میدم خیلی هم سایتشو چک نمیکنم ولی در کل سایت خوب و جذابی داره
اگه رپ گوش میدی هم که رپصدا خوبه، البته اونم همه آهنگ ها رو پخش نمیکنه ولی خب مهم ها رو اکثرشو پخش میکنه
فک کنم از اونور هم هی ریپورتشو میدهیه بنده خدایی میگفت رپصدا رو ما هاست میکنیم
یه زمانی bia2rap بود با اون قالب سیاه مسخره شخب خداروشکر سایت های موزیک هم دارن کم کم رونق میگیرن و آهنگ جدید پست میکنن..
سایت موزیک که آرشیو درست حسابی داشته باشه نیست.خب خداروشکر سایت های موزیک هم دارن کم کم رونق میگیرن و آهنگ جدید پست میکنن..
شما هم اگه از درامد تاینی خبر داشتی خودت رو گرفتار میکردیچقدر رفته جلو! :general707:
اما در مورد این سایت های دانلود فیلم و موزیک درسته که الان همه دارید دل می سوزونید براشون که فلان و بیسار
وقتی همه ما می دونیم چنین فعالیت هایی در کشورجُرم محسوب میشه و عاقبتش هم می دونیم! اما بازم روش سرمایه گذاری می کنیم نباید انتظاری غیر از این داشته باشیم
درست یا غلط این نوع فعالیت ها تو کشور مجاز نیست چرا خودمون رو گرفتار کنیم؟
واقعا ارزشش رو نداره!شما هم اگه از درامد تاینی خبر داشتی خودت رو گرفتار میکردی
حدسی که من از درامد این سایت میزنم یه چیزی بین 200-500 میل ماهانه هست به نظرم واقعا ارزشش رو داره، بعید هم میدونم زندانهای بلند مدت داشته باشن ، احتمالا جریمه میکنن یا شاید چند ماهی هم زندان رفتن اما باز ارزشش رو دارهواقعا ارزشش رو نداره!
الان اون پول به چه کارشون میاد؟ همشون زندان های بلند مدت محکوم میشن بهترین سال های جوونی رو باید تو زندان باشن
ملت دارن قانونی کار می کنن هزارتا مشکل براشون پیش میاد وای به حال اینا :general602:
کاملا با عقل جور درمیاد:general711:یعنی 50 تا 125k یوزر ماهانه دارن ؟
زندان بلند مدت هم نخورن شک نکن جریمه هایی میبرن که هرچی در اوردن ی چیزی هم بزارن روش دو دستی تقدیم کنن الان حسابرس داره ریال به ریال حساب کتاب میکنهحدسی که من از درامد این سایت میزنم یه چیزی بین 200-500 میل ماهانه هست به نظرم واقعا ارزشش رو داره، بعید هم میدونم زندانهای بلند مدت داشته باشن ، احتمالا جریمه میکنن یا شاید چند ماهی هم زندان رفتن اما باز ارزشش رو داره
حالا یه صحبتهایی هست که ادمین اصلی اصلا ایران نبوده.